Aug. 16, 2014



Vilken helt fantastisk dag. Det började med frukost hos Emma och Stella, sååån lyx att inte behöva göra frukost själv. Och mysigt att inte behöva äta samma gamla vanliga ;) och som vanligt blev det lek och bus för barna <3

Har även varit på 50års kalas hos pappa och träffat en del av släkten, också super mysigt eftersom inte det händer alltför ofta. Stora älskling blev kvar där för vuxen kalas ;)

Så lillfis och jag har varit ute me hundarna, varit hos Emma och Stella och fått smakat på gudomlig tacopaj, kört pappan, morbrorn och morfarn till puben, haft lördagsmys, badat och läst godnatt saga innan han tvärslockna.

Så mamman ska väl göra detsamma. Har blivit alldeles för sena kvällar och nätter denna vecka eftersom Sofie har varit här. Har varit super trevligt och mysigt <3

Jämt för tillfället är jag så himla himla nöööjd med livet som är så det får bära eller brista med huset. Vi har det ju som sagt bra här också i några år till om det skulle vara som så.






Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤