Kanon helg!!

Helgen har gått i raketfart då Erik jobbade i fredags när han igentligen brukar vara ledig. Så hade en hel dag mindre att umgås... Märks med engång.
MEN han kom hem och överraska oss en hel timme tidigare när vi lekte i traktorlekparken. Hela familjen blev jätte glada. Vi åkte hem och klippte gräsmattan, trimmade och fixade tacos innan det blev kaffe hos mor och c/o innan barnen somnade.
 
 
Igår gick herrn i huset upp innan kl 5 och åkte och fiskade. Vi sov vidare till 8,20. 
Sedan hade Benjamin och pappan en hel dag då de var i stallet, skogen, badade vid arnäs. På kvällen blev det grillat hos mor då älskling fick sig en lax under morgonen ;)
 
Idag har vi myst i stallet med hästar, höns och kaniner samt kaninbebisar. Rädd för att det kanske blir tillökning här hemma ;) . vi var även iväg och badade i eftermiddag. 
 
Har varit en helt fantastisk helg!!! 
Nu är det en ny vecka imorgon och vad som väntas imorgon har jag ingen aning om. Umgås med mina huliganer iallafall 💜 tackar gudarna för dem varje dag. TÄNK VILKA FINA BARN VI SKAPAT 💜💜 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤