fialotta

Så var det torsdaag igen. Älsklingens sista arbetsdag innan 3 dagar ledigt. Älskar verkligen när han är ledig fredagarna. Gör helgen extra lååång!! 
 
Men denna helg åker mor och c/o till mormor&morfar så kommer bli tomt. Älskling har separationsångest redan ;). 
Hoppas på att vi hinner få presenten till farmor&farfar så kommer vi ta oss en tur dit iallafall.. Skulle behöva åka och storhandla med och lämna in C's bilbarnstol på CSK. Tänk att hon tydligen ska vara så stor nu för en vanlig bilbarnstol som Benjamin har, jösses!! .. Och om 3 månader har lilla gumman fyllt 1år... VART FASEN TOG TIDEN VÄGEN?!?!??!. Lilla älsklingen och Benjamin har blivit så stoora.. Benjamin har verkligen dragit iväg på längden, syns på byxorna och hans t-shirts. Tur vi har fått hem lite nya kläder till dem bägge..
Bara nya skor som ska inhandlas till dem. 
 
Även idag sprang  Benjamin till dagis för han var tvungen att skynda sig för han ville ha en traktor. Våran lilla bilfantast.  
 
Ute idag är det mulet, hoppas att solen vågar sig fram lite grand iallafall så vi får mer än 1 timmes utetid idag iallafall. 
 
Celine sover sen 1timme tillbaka, hon tvärdäckade i bilen hem ifrån mor&Leffa. Sovit rätt kasst inatt, hon har säkerligen varit vaken 1 ggn i timmen. Så idag gick vi upp 10över8. Åå vad jag längtar till en hel nattsömn och älskling och jag kan ligga och kolla på film en hel kväll eller spela kort eller vad som utan att fialotta ska vakna stup i ett och kvart i 2. Men den tiden kommer ;) . 
 
påtal om de så vaknade hon nu ;)

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤