Rätsida

Igår svalde jag stoltheten och tog steget i rätt riktning. Det är tack vare mig som det kanske blir en ljusare framtid. Jag hoppas det för min älskling och barnens skull. Det är dom jag tänker på och bryr mig om. Jag gör allt för dem och kommer alltid att göra. Alltid.
 
Hoppas bara det blir rätsida på allt nu.

Kommentarer
Kommenterat av: Anonym

"Rätt riktning" är definitivt inte att fortsätta skriva hemska saker som du gör och har gjort under snart ett års tid. För att framtiden kanske blir ljusare har med två personer att göra och du är absolut inte en av dom. Snarare tvärtom.

Svar: Snarare tvärt om? Vet inte vilken fantasivärld du lever i. Men det var JAG som fixade detta. Och jag har varken skrivit namn el något så hur kan du ens veta vad jag menar? Jag har gjort ALLT rätt. och jag kommer fortsätta att göra allt rätt för Erik. Alltid. Och jag hoppas att du gör det samma. Annars ta två steg bak och håll dig undan om du inte har något snällt och vettigt att komma med!
sara persson

2016-01-25 kl 18:05:31
Kommenterat av: Anonym

Sara sträck på dig du med många vet att du gjort allt du kan. Du står upp för din familj vad de andra ljuger om de är bara rädda att sanningen kommer fram

Svar: Jag kommer alltid gå med ryggen rak och huvudet högt. Jag har inte gjort fel. Och framför allt inte nu. Och det finns det bevis för.
sara persson

2016-01-25 kl 18:35:51
Kommenterat av: Anonym

Tummen upp till dig Sara

Svar: Tack så mycket!! :) <3
sara persson

2016-01-26 kl 09:47:47

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤