jobbig fas

 
En liten liten Fannybebis 😍 Helt bedårande söt!! Det gjorde ni bra Annie å Johan!
 
Å nu är det onsdag och halva veckan har passerat. 
I måndags var vi lediga och vad vi gjorde minns jag inte, ingenting antagligen (!!!!) Och från tisdag-fredag är det jobb. 
Och sedan väntas en härlig 3ledighet 💕 
 
 
Världens coolaste snyggaste lillasyster har jag!! Hon gick ifrån ett långt trasselhår till det där. Så SNYGGT så jag smäller av!!  Jag avbokade min klipptid jag hade den 30/5 och ändrade tills nästa torsdag istället. Nu ska även mitt hår bli KORT!! 
Vill raka underhåret jag med. Eller en snygg bobfrisyr; 
 
 
Hursom haver så ska det bli kort iallafall. Jag längtar så bedrövligt 😍😍
 
Imorgon väntas jobb 6;45-16 och sedan raka vägen och hämta Chewy för att sedan klippa ner han. Fick äntligen det nya skäret idag så nu kan jag klippa han till sommarfrilla . Även Benjamin vill klippa sommarfrisyr. 
 
 
mina små 💕 Bakom de där skratten gömmer sig även små eller stora djävular rent ut sagt med ett helvetes humör. Det är äckelmamma, bajsmamma och hatar nu som flyger ur munnen. De slåss och bråkar om vartannat och jag vet inte hur jag ska göra ibland. Vart tusan lär de sig alla fula ord ifrån?! Hoppas det är nån fas de har och lugnar sig snart. MEN ibland leker de så fint så man får nypa sig i armen 💕 
 
 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤