3 ynka dagar kvar

😍😍😍 Endag i helgen när jag jobbade så var barnen och älskling iväg till skivstjärn och badade med familjen Olsson/Jacobsson. 

Så himla fina kort jag fick ifrån Emelie 💞 

Så under dagarna jag jobbat har älskling och barna myst i skogen, lekt hemma, badat, leoslekland, kicki&muppen osv. Haft endast 2 lediga dagar på 2 veckor. Så nu jobbar jag ynka 3 dagar till innan jag går på 6!!!! veckors ledighet. 

Blandade känslor må ni tro eftersom jag ÄLSKAR mitt jobb. Nästan lika mycket som mitt hem och familjen. Jobbet är som mitt andra hem, min andra familj. 

Men det ska bli välbehövligt att ta igen all tid med barnen. Även om de mestadels pysslar med sitt så ska det bli skönt att få vara med dem. Och med Erik när han är ledig. 

Och självklart hoppas vi på mycket fina soliga dagar 💞 


I eftermiddag kom även Sanna hit och fotade familjen + lillasyster. Kommer upp bilder lite närsom därifrån. Var trevliga timmar med kaffe och fotografering. Det var absolut inte sista gången!!! 


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤