många bollar i luften

Helgen gick i ett svep. Likaså måndagen och snart är det tisdag redan!!! 
 
I lördags var vi på älsklings nya jobb hela dagen. Kolla alla maskiner, titta i älsklings lastbil, den har både säng, kylskåp och micro. Barnen var alldeles förstjusta!! Vi spanade in hästarna och de lekte med en elbil som Benjamin och Celine önskar sig 😂 var en trevlig dag och det ska bli spännande att börja de nya livet med ny rutiner här hemma om 3 veckor 👏😊 
 
 
På hemvägen åkte vi in på mcdonalds och käkade. En mysig dag 💕
 
Igår var det kalas dax! Benjamins 2a kalas på leoslekland för dagiskompisen Eddie. Kan inte förstå att Benjamin är så stor så han är på kalas, helt själv utan oss!! Vi var givetvis kvar där under tiden och lekte med Celine. Men han ville inte ha med oss i dinousarierummet och när de väl kom ut så härjade han runt med sina kompisar. Vi såg knappt röken av dem. 
Celine lekte med sin dagiskompis Amanda. Hon är lite äldre med rackarns så bra de leker!! Erik och jag gick runt leende på läpparna och höll ett avstånd till dem så de fick leka på egenhand. 💕Var fina timmar på leos. 
 
Träffade även fina saknade Ellen som har flyttat till sunne, Önskar dygnet flera timmar så jag kunde hinna med allt jag vill göra. 😩😩
 
 
 
Imorgon väntas återigen 7-16 jobb. Sedan hem till hunden, matlagning, nattning av barn och riva den sista tapeten på toaletten uppe för att sedan kunna börja måla. innan lampan ska upp. Sedan blir det att åka till ikea och inhandla lite inredning till toaletten. Jag lääääängtar tills den är klar. Även takfärgen är köpt IGEN til hallen nere. Den förra förvarade vi i garaget så den frös. Nu är en ny köpt så även det ska vi börja med under veckan innan vi sätter fart med vardagsrummet och hallen uppe. Hejja hejja hejja oss!! 
 
 
Vi är ett sånt jävla bra team 💕 
 
natti!

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤