En fin helg 💕

I lördags efter jobbet så kommer jag hem till en ledsen och hysterisk tjej. Hon ville ha en liten pool. Och den lilla vi hade förra året gick i sönder så vi slängde den. Så när jag kom hem satte Erik henne i bilen och åkte och köpte en ny pool så Celine fick sova i bilen oxå.


Benjamin och jag rensade bland jordgubbarna. Tindra kom och sedan bar det iväg till lekparken. Grannen var där med sitt barnbarn så barnen lekte jätte bra så tjejen följde med oss hem sedan så de lekte vidare innan vi slängde oss på cyklarna hem till mamma och c/o på grillat. Jag grillade lax och sparris och fy tusan vad gott! Ser fram emot mera härliga grillkvällar när man kan slänga på fyllda paprikor, tomater, grillspett och allt möjligt på grillen och en stor härlig sallad med en massa dressing på det. 

Nu vill vi även ha lite semester på detta 💕

Skriv inläggstext 

Finaste 3 männingarna lekte en stund på förmiddagen idag 💕 De leker så himla fint tillsammans även fast de ses sällan. 


Idag var vi till stuvbutiken och köpte tapeter, spackel, lim och diverse verktyg. Så nu väntar vi på att det ska bli lördag så ska Annelie börja sätta igång i köket. Åååh, jag längtar 😍😍 Kommer bli ett sånt lyft!!! Och att bygga upp sitt eget känns så sjukt bra. Även om vi gjort utsidan, carporten och satt in en kamin så ska det bli kul att se en förbättring här inne.  

Och Sofie och Robin kom under eftermiddagen och fikade med oss, satte upp poolen, hade vattenkrig så åkte vi till forshaga till en lekpark. 

Efter att barnen somnat blev det en film innan vi sa godnatt. 

Och nu ska jag slå igen mina små, väntar 2 långturer på jobbet nu innan jag ska va hemma en dag med mina små och njuta utav solen 💕

Även älskling har lång vecka denna vecka igen. Hela 4 pass väntar för honom. 
Imponerad över dig ska du veta hjärtat 💕


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤