3 härliga lediga dagar

(null)
(null)

(null) (null)

Vilka 3 härliga lediga dagar jag och barnen haft. Så fruktansvärt skönt 💞 
Vi har hunnit med att äta frukostar med
mor, umgåts med Siss’h och barnen. 
Lekt med Ida och c/o.
Varit på Celines 3 års besök på BVC där hon växte precis som hon ska. Växt hela 5cm på 6mån å gått upp 1,5 kg. Kan tro att hon får längden efter pappa 😍 
Hon pratade mycket och lättförståligt. Och en mycket fin tjej 😍 Kan inte bli annat än stolt 💞 Endast 3 år men så fruktansvärt duktig så jag blir lika imponerad varje dag 💞 

Samma som med Benjamin. Älskade Benjamin. Som du tar hand om din lillasyster. Leker, skyddar, ser till att hon mår bra, tröstar när hon är ledsen, hjälper henne när hon vill något, säger godnatt varje kväll, kramas, håller i handen. Har syskon kärlek som heter duga, men ändock. Så ser jag. Att hon är din bästavän och erat band är så himla fint att se 💞  (null)
(null)

I tisdags började Tindra på innebandy och självklart var vi där och tittade!! Även idag. Nu kommer det bli många timmar i hallen framöver. Jätte kul tycker hela familjen. 

Nästa helg ska vi iväg och se när brorsan spelar match. Yeeey! 

(null)

Imorse blev det frukost på IKEA där vi passade på att köpa julklappramar och julpapper. 

Efter det fyllde vi på kylskåpet och inhandlade inför vardagsrumms renoveringen. Nu är vi pågång så inom kort kommer det äntligen att bli fina väggar igen. Sedan tar vi sovrummet. Hoppas det ska bli färdigt innan jul. 
Vet ungefär vad jag vill ha nu i sovrummet. Tack å loov. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag sova, Imorgon väntas jobbpass 7-16. Efteråt ska vi fira VÄRLDENS bästa mamma/mormor/svärmor som fyller år. 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤