tiger och samtycker

(null)

2 timmar tog det att göra halva häcken. Ta bort döda grenar och klippa bort alla grenar som låg över gräsmattan samt rensa bort ogräset i häcken. Phuu!!! 

Skulle helst vilja ta bort hela skiten och sätta antingen högt vitt staket eller insynsskydd. 
Vill helst inte se in till grannen och den förfallna trädgården 😅

(null)

(null)

(null)

Har så många bollar i luften vi/jag vill göra med huset/trädgårzdn nu så det är inte klokt. Skulle behöva ha en trädgård som är 3* större. 😅 + att vara miljonär. 

Men PRIO är fiber nu. Sedan bygga poolen samt bygga ut altandäcket och ta bort syrenen så att man kan ta altandäck som går ifrån vardagsrummet och runt till sovrummet där vi i nuläget har en altandörr men inget altandäck. (Detta kommer bli klart nästa vår/sommar) Och sedan bygga lite extra altandäck där vi vill ha ett spabad framöver. 

Och när man ändå håller på ska vi byta fönster/dörrar på altanen till skjutpartier endast. Nu har vi bara en altandörr och skjutpartier på ena sidan ochfasta fönster vilket gör att det blir förbannad varmt och inte kan nyttja altanen. 
Och lägga in en härlig altanmatta istället för att gå på planken. 👏 
Får jag som jag vill kommer allt bli über bra!!!! 
Tur älskling tiger och samtycker. 😅 

(null)

Skulle även vara kul att kunna köpa en sån där 👆👆 Vet dock inte vart den ska få plats eftersom vi har lekstuga, bärbuskar, kaninhage och studsmatta med. Plus poolen sen 😱😱 

Kommentarer
Kommenterat av: Sarah

Så roligt o ha studsmatta :)

2018-07-14 kl 01:02:38
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤