..

Sitter i soffan med smulis som sover. Fisen somnade jätte sent idag. Runt 22. Han har nog aldrig varit vaken så länge. Förstår mig inte på sånna som tvingar barnen att vara vakna ända till 00 endast för raketernas skull och för att fira in det nya året. Men men, det är jag det. 
 
Hos mor och Leffa var det trevligt iallafall. Super jävla gos mat och mys efteråt. Vi gick hem så fisen fick sova. Jag och C har haft tjejsnack med rompa bar i soffan. En super glad tjej som bara låg och flinade till sin mamma. Att man kan älska ett sånt litet knyte. Fan vad jag har lyckats i mmitt liv, jag drog verkligen vinstlotten den där nyåren 09/10. Jag är så grymt lycklig så jag finner ner inga ord för det.
 
Och imorgon när vi fått nyckeln ville Tindris med till huset och kolla. Hon är i extas av lycka. Min lilla smula <3 Tänk vad mmycket lycka, kärlek och glädje min lillasyster har gett oss. Fina lilla du vad jag älskar dig <3
 
Så håll alla tummar om att vi får nyckeln imorgon nuuuuuråå..
 
Kl 00 nu för 5 årsen sprang jag ikapp Erik när vi gick vid dejeskolan påväg till puben, å där fick jag min första kyss av han, utanför pizzerian. ;) 
Sedan vid puben möttes jag av hans pappa, så mycket glädje och kärlek i hans kropp som är svårt att beskriva. Glömmer aldrig den kvällen, aldrig.
ful, go å gla! Son&far, det syntes på Erik&torbjörn vad mycket de älskade å värnade om varann. 
Tack tack tack för jag fick sonen som har gett mig så mycket i livet. Herrejävlar vad jag äälskar dig å livet du gett oss Erik. Och tack för jag fick möta din pappa, en helt underbar person. 

2015

Nu är sista dagen på året här, den ddagen många dricker alldeles för mycket, spyr alldeles för mycket och gör bort sig alldeles för mycket. Tackar gudarna för att jag är på en helt annan nivå här i livet.
 
Vi ska fiira nyår med mamma, Leffa och Tindra. Några av de bästa jag vet så kommer bli ett perfekt avslut på detta år. 2014 kommer bli svårslaget. Har varit ett helt fantastiskt år och jag har bara en massa posetivt från detta år. 
 
Erik och jag står stadigare än någonsin, 
fått bebis, en helt underbar Celine Persson 140922.
kollat på hus, och hittade vårt drömmars hus.
Sen är jag så ruskit glad att mamma hittade sin hälft. 
Jag och brorsan ses mer. Jag umgås mer med alla känns det som. Livet är 10kg lättare och 100ggr gladare. Med kaffe i kroppen ;) som jag behöver nu.... Fastän Erik är nnågonstans å C sover i knät å jag kan ej resa mig. Bra kombo ;)
 
Iallafall.... 4år som förlovade idag. Tiden går fort och jag älskar han så grymt mycket. Han kan få fram det bästa i mig, men även kan jag känna så mycket agg emot han som ändå gör att jag älskar han. Små saker gör oss.
 
Igår var vi hos pappa och spelade spelet han köpt. Benjamin ville ha det spelet nu;) han älskade det. Så Jesper och han skulle åka dit på onsdag och spela när lagfarten betalas innan han ska sova. 
 
Imorgon får vi ju nycklarna om allt går som det ska, vilket det ska göra då Vi haft turen på våran sida. Då ska vi åka dit en sväng och kika. Fisen vill dit mer än allt också. Om 1 vecka är det vårt på alla sätt å vis. <3
 
 
Det är en sak som är förjävla negativt detta år. En fantastisk person drabbades av det otänkbara och det värsta jag vet. cancer. Så jag hoppas innerligt du fixar det detta är älskade vän. Min fina Baraa <3 
 
Så jag sparkar igång 2015 med en jävla spark och hoppas att även det kommer bli ett toppen år.

fantastiskt!!!

Igår hade vi Stella här i ett par timmar, skoj för Benjamin. Tindra kom också, så ni kan ju gissa hur mycket de röjjde ;) älskar barnens glädje, tjoande å skratt. Fan vad nöjd jag var.  <3
 
 Idag har vi varit hos Becka och co. Han röjjde rätt bra där också med barnen. Mammas lilla pojk vill hela tiden va hos Becka. Haha. 
 
Nu nattar pappan barnet och C sover i min famn. Så underbart. Men skrämmande på samma gång med tanke på vad fort det hela går. Benjamin fyller 3 år snart. Och fisan går in i sin 4de månad. 
 
Vill åter igen, tacka miljoners tack till Leffa som har ställt upp för oss, utan han vet jag ej hur vi gjort. Bästadu. Hur ska vi någonsin kunna tacka dig?!
 
Nu är det bara ett par få dagar kvar tills vi får nyckeln och om 9 dagar är huset vårat på alla sätt och vis. Känns toppen!!! 
 
Tror minsann att i eftermiddag ska vi åka till morfar och A-M. Är där jätte sällan och får dåligt samvete över det. Saknar min pappi <3
 
En bull deg vill jag slänga på jäsning under veckan, helst igår. Vill bli sådär husmorig så det luktar nybakat var å varannan dag. Så underbaaart. Någon som har nått baktips? Sen har vi ju meeeega bänkar att baka på, så ska bli fantastiskt!! 

Dop!!

Sitter och försöker klura ut vilka jag vill ska komma på Celines dop. Skickat iväg några självklara inbjudningar än så länge. Vet några mer som vi ska bjuda som jag ej pratat/skrivit till än, så bli inte alltför ledsna om ni ej fått nått än. De kanske kommer. ;) 
 
Iallafall så tycket jag det är svinsvårt. Svårare än sist. Ska man bjuda bara för det är släkt? Njaaaa... Och bjuder man bara vissa i släkten kanske andra blir arga för de ej blev bjudna. Igentligen vill jag göra det s simpelt som att de som varit här och uppvaktat Celine ska få bli bjudna, men tyvärr skulle de inte bli många. Men kanske bara de som riktigt bryr sig. Känns så.... 
Erik är ju inte den lättaste, han bryr sig lixom inte å tycker saker å ting inte spelar roll å låter mig sköta allt. Typiskt karlar eller bara min?;) 
 
Ska iallafall bli super kul att få köpa dekorationer osv, sist gjorde jag ej det så som jag vill nu. Vet ej varför. Nu vill jag ha masssor till våran lilla tjej <3

KALLT!!!

Fisrompa å jag sitter i soffan framför pretty little liars medans älskling å fisen är hos Leffa. Inne har vi tänt hela nedervåningen med värmeljus, dragit på värmen i källaren utan någon mer effekt, fisans händer är jätte kalla :( å jag går runt i mjukiskläder å tjocka tofflor å halvfryser. Tinar vi inte går vi också över till Leffa och värmer oss. Där är det 23-25 grader. Rätt rimligt ;)
 
Ikväll blir det att moffa i oss pizza kanske ett å annat bad. 
 
På förmiddagen var vi hos Bästavän och co. Imorgon åker de på hotell i Göteborg. Inte ett dugg avis;) hoppas ni får de toppen gumman!! 
 
Fisan ligger nu med snutte och tutte. Antar de är sovardags nu snart igen.
min fina lilla tjej, helt uunderbar är du. Och jag älskar dig så <3

fisrompa

 

fina son<3

 
Det är så man får nypa sig i armen ibland. Aldrig någonsin trodde jag att mitt liv skulle bli såhär bra. Inte såhär. Visst hoppades å drömde man ju när man var liten att få barn med den man älskar och sen gift sig och ha sitt drömmars bröllop. Att bo i hus och växa som familj där. Det är nog nästan varje barns dröm någon gång. Det var en av mina iallafall. Och nu är jag där. 
 
Och vetni, det är som om drömmarna har gått i uppfyllelse. Visserligen har vi inte haft drömmarnas bröllop, men någon gång så ;) 
 
Nu leker fisen med pappan på sitt rum, Vi har bytts av nu leker han så la jag fisan. Har organiserat alla leksaker han har så det är på rätt ställe. För tillfälle ;) de va de när jag gick ner iallafall. JÖSSES vad saker han har!!! Vi lekte med lera han fick av oss, gjorde lera mat och åt. Finaste barn vad jag älskar att göra dig glad. Det är en sak jag alltid gör, jag gör allt för mina barn. Alltid. Bägge mina barn. <3 de ska och får den bästa möjliga uppväxt, jag är så glad att vi har fått två helt bedårande barn. 
 
Djur, barn, fästman, körkort, hus, jobb, umgänge, föräldrar och släkt. FAN vad jag älskar mitt liv!!!! 

juldagen

Julafton avklarad nu. En super bra jul med barnens glädje, vilket betyder allt, vi startade med julfrukost hemma hos oss, mysig start <3
 
På förmiddagen efter frukosten åkte vi och tände ljus hos svärfar. Föralltid och evigt saknad. 
 
 
 
Det var sjuuuuukt mycket julklappar, även är det inte allt. Vi öppnade unde 3 gånger på dagen. Kvällen avslutade vi hos Leffa och mamma. När barna sov orkade vi bara ett enda vampire avsnitt ;) jag däckade med desamma.
 
Vi fick så sjukt mycket fina grejer till oss själva och barnen. Kunde inte fått bättre dag. Tusen tack alla underbara. <3
 
Om 13 dagar är även huset vårat, lagfarten är fixad och betald då. Då är det vårat på riktigt!!! Så glad så det finns inte. Och jag kommer nog aldrig aldrig förstå vilken fantastisk gubbe mora skaffat sig, finns ingen snällare å mer omtänksam än han. Bäst ä han. Påtok för snäll!! 
 
Om en timme kommer de och Jesper hit å hjälper oss att äta upp julmaten. Senare ska vi städa och plocka ihop här hemma. Ser ut som ett dårhus på övervåningen med alla julklappar ;) 
 
Ikväll blir det att tända ljus och mysa med familjen, kanske vi hoppar ner i ett bad också. Vore ju fantastiskt avslut på en kall dag som denna. 
 
Ha en god fortsättning.

julruschen

Helgen var super och nu är vi inne på måndagen innan jul, om 2 dagar är julafton!!! 
 
Celine och Benjamin sover. Så Tindra och jag sitter framför tvn. Dock med lillan i knät då hon säkerligen skulle skrika rakt ut å vakna om jag la ner henne. Herregud vilket humör hon har. Igår var vi till mor&Leffa på kvällen å drack kaffe å sen när hon skulle sova var hon minst sagt hysterisk. Kom å tänka på att kaffet kanske har en inverkan. Så endast kaffe på morgonen å dagen. Inget för sent!! 
 
Tindra ska sova hos oss inatt, granen ska kläs som Emil fixade åt oss :) & Tindra ska även klippa sig, å jag bestämmer hur ;) hon kommer bli så fin <3 
 
Imorgon ska jag och lillan med mora och handla det sista inför jul. Benjamin är hemma med moster och morbror och sover. Förhoppningsvis har alla handlat redan så det är lugnt i stan imorgon. Men det är väl bara att drömma om i det blå, hoppas det går rimligt smidigt iallafall. 
 
Solen skiner och snön har lagt sig, hoppas att den får ligga över jul iallafall. Så fint.
 
Skulle vilja baka något med. Får se om det hinns imorron kväll eller om jag fuskar och köper, har upp över öronen för mycket att göra nu innan jul. Skönt när allt är över. Får gärna hoppa fram i Mars så jul, nyår, flytt, dop osv är klart. Men snart så snart.

fina pojkisar

Barnen sover som stockar medans en uttråkad mamma ligger och knappar på telefonen samtidigt som magen kurrar. Men har inte mage att gå upp när man ligger under täcket mellan mina 2 fina barn.
 
Förmiddagen idag har gått i raket fart. Benjamin började tjata vid 8 imorse att han ville till 'bampus' och Becka. Så vi var ute och gick i en timme nästan och var hos dem i nästan 2!! Pojkisarna lekte så bra.  <3
 
Längtar som en tok tills stora älskling kommer hem så det blir tacogratäng och fredagsmys. Ujujuj vad jag ska moffa å äta ;)
 
Idag åker mor med familj till mormor och morfar. Erik har kraftig separations ångest och har ingen aning om vad vi ska göra i helgen nu när inte dem är hemma. ;) förslag någon?? 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤