juldagen

Julafton avklarad nu. En super bra jul med barnens glädje, vilket betyder allt, vi startade med julfrukost hemma hos oss, mysig start <3
 
På förmiddagen efter frukosten åkte vi och tände ljus hos svärfar. Föralltid och evigt saknad. 
 
 
 
Det var sjuuuuukt mycket julklappar, även är det inte allt. Vi öppnade unde 3 gånger på dagen. Kvällen avslutade vi hos Leffa och mamma. När barna sov orkade vi bara ett enda vampire avsnitt ;) jag däckade med desamma.
 
Vi fick så sjukt mycket fina grejer till oss själva och barnen. Kunde inte fått bättre dag. Tusen tack alla underbara. <3
 
Om 13 dagar är även huset vårat, lagfarten är fixad och betald då. Då är det vårat på riktigt!!! Så glad så det finns inte. Och jag kommer nog aldrig aldrig förstå vilken fantastisk gubbe mora skaffat sig, finns ingen snällare å mer omtänksam än han. Bäst ä han. Påtok för snäll!! 
 
Om en timme kommer de och Jesper hit å hjälper oss att äta upp julmaten. Senare ska vi städa och plocka ihop här hemma. Ser ut som ett dårhus på övervåningen med alla julklappar ;) 
 
Ikväll blir det att tända ljus och mysa med familjen, kanske vi hoppar ner i ett bad också. Vore ju fantastiskt avslut på en kall dag som denna. 
 
Ha en god fortsättning.

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤