INNAN HELG

Det vart inget lekland igår. Lilla Ellie var sjuk, så får bli när alla är friska och krya istället♥

Så istället blev det badhuset med Annie och Natalie istället. Jätte mysigt och kul. Natalie och Tindra var som fiskar i vattnet. Och lillfis mådde bäst ovanför vattnet där han satt vid leksakslådan.
Vi avslutade med fika innan det var dags att dra oss hemåt. Då blev det familjepizza hos mor.

Idag har jag jobbat i hemtjänsten. Så nu vankas det 2pass på UG innan jag går på ledig helg.

Älskling har fyllt år och jag köpte om jag får säga det själv ett riktigt snyggt halsband till honom. Även han blev jätte nöjd♥ Så fick han presentkort av mor&mormor/morfar. Så idag efter jobbet ska han in och köpa sig en vinter jacka. Inte en dag försent ;) . Han är ju så dum och ger bort sina kläder...

Annars flyter allt på. Dagarna blir ljusare och ljusare även om det inte känns så stundvis. Ibland tar tankarna och allt annat över kroppen som det inte får göra igentligen. Men så är det väl, man lär sig väl, hoppas jag ;)) ..

VECKAN FULL

Goodkväll.

Ligger i ett bad nu ska strax kliva upp för lite söndagamys med Tindra och familjen innan de är dags för sovtime för lilla hjärtat.

Imorgon vankas det ett kortis pass 7-11 i hemtjänsten. Längesen jag var där så känns lite pirrigt. Så imorgon ska jag ut och glida bil.

När lillfis har sin vila sticker jag, mor och Tindra till stan medans Jeppe agerar barnvakt. Present till Erik, kläder till lillfis och massor med mat ska inhandlas för näst kommande månad. Så skönt när det är gjort.

På tisdag ska lillfis, jag och Tindra till lekandet med Siss'h och hennes Ellie och 2 syskonbarn. Första gången jag kommer köra bil till stan SJÄLV utan vuxen i bilen. Som tur är får jag guide av Siss'h förhoppningsvis. ;) Ska bli riktigt kul!!

Resten av veckan vankas det väl jobb, dock ledig helg då jag tydligen är tvungen att va ledig en helg i månaden enligt Erik ;) Tror jag ska dra med familjen till badhuset eller hitta på något annat.
Har även bjudit hit far och A-M på fika i helgen.



★ det pirrar i hela kroppen på mig.

JAG KLARADE DE

ÄNTLIGEN är jobbdagen och jobbveckan till sin ända. Med en ond mage och rygg mm har jag tagit mig igenom alla timmar och dagar. Till veckan vankas det jobb i hemtjänsten. Yeeeey!!!

Och jag blir alldeles vaaaarm i kroppen när folk jag aldrig jobbat med talar om vad duktig jag är för att inte ha jobbat så mycket på dessa avdelningar och för min unga ålder osv. Så jag skulle se till att sträcka på ryggen. Ack så glaad jag blir över att höra sånt. Det är sånt som gör det så mycket roligare att arbeta. Så tack kära genom goa och snälla arbetskamrater!!!!

Älskling och jag kom fram till att vi kör en hemma dag imorgon med familjen. Minns knappt när vi hade det senast. Jag ska ju in till stan på måndag och handla så handlar mat även då. Family comes first ♥ Ska bli helt underbart att få en hel dag tillsammans. Dock ska det tvättas och sånt tråkigt också men det hör väl till.

Ligger förövrigt bredvid det vackraste som finns nu. Han somnade redan kl 19. Helt utslagen har han varit idag. Men han och pappa hade myst med pizza och en massa godsaker så han har nog mått som en kung ikväll. Han har sin far lindad runt lillfingret ;) ..

Såg även på en skit bra film igår escape plan tror jag den hette om jag inte minns fel, med Arnold Swarsneger (?) ingen aning om stavning men ni fattar väl;) och även Sylvester Staloon. (Osäker på stavning!!!!) Rambo heter han i mina ögon ialla fall. En skit bra film som man biter på naglarna på i slutet. SE DEN!!!

Nu ska jag lägga mig och snosa på lillfis.

Natti på er.

SOM JAG LÄÄNGTAR

Godmorgon var det här innan klockan 6...
Förstår inte att mitt lilla barn ska vara så fruktansvärt morgon pigg.

Erik ligger iallafall och sover nu så kanske jag kan få lägga mig och sova innan jag ska iväg och jobba 13-21.30. Huuja.

Imorgon ska Annie få passa lillfis under tiden vi stor handlar. Undrar vem som kommer va nöjdast. Annie eller Benjamin? ;) Benjamin älskar verkligen sin Nennie ♥♥

Och så imorgon kväll kommer moster hit på söndags mys. Läängtar så tills denna jobbdag är över så det gör ont i magen.

Ser fram emot att nästa vecka ska börja nått så fruktansvärt. En massa som sker då.

Den första helgen i April ska Siss'h, jag och Sofy till Örebro och sova på hotell, äta gott, shoppa och bada i äventyrsbadet. Ska bli så förbannat roligt och välbehövligt. Som jag lääängtar!!!

Men nu får ni ha en bra helg.

Hejsvejs.

SKJUT MIG

Kommer jag ta mig igenom denna arbets vecka ska jag ge mig själv en stor guld stjärna ★★ .

Fy bövulen.....

Shoot me..

RÖV SLICKERI

Efter jobbiga dagar och outhärdliga funderingar så har vindarna vänt hoppas jag, man märker vilka som finns och inte finns. Nu får de vara bra med att 'slicka röv' måste lära mig att man ska inte krypa för andra. Det lönar sig aldrig i slut ändan ändå.

Bästaste Annie var här en stund idag. Men funderar på att åka och våldgästa henne på fredag eller nått om hon vill.
Hämtade även ut färg så nu finns det inga undanflykter med att vi inte kan måla längre.

Lillfis hade 39graders feber igår och 38 nu innan han somnade. Får se hur han är resten av dagen och imorgon. Jobbar ju 13-21.30 imorgon så blir länge att va på dagis om man inte är helt kry. Mammas älskling kanske får en hemma dag istället och får friskna till tills torsdag morgon istället. Nåväl, de märks.

Nu fick jag en liten kick till att stutsa ut och börja måla när lillfis sover. Kan ju börja lite grann iallafall. Dä gör ja.

Hejsvejs.

SVAMMEL

Har försökt sova i en timme. Dock verkan så här ligger jag och små blundar från och till.

Idag jobbar jag 16.30-20.30 innan jag är ledig imorgon. Har två 13-21.30 pass denna vecka. Onsdag och LÖRDAG!!! .Ooohh my.... På söndag ska iallafall älskling och jag in till stan och handla tror jag, om jag inte gör de på måndag.

Dagarna springer iväg i rasande fart och jag hinner knappt med. Mycket som händer och sker, många frågor som blir obesvarande, familjer som splittras osv. När ska allt ta slut? Kan de aldrig få vara helt bra? Får hoppas att vi går vinnande ur detta iallafall. Håller vi ihop klarar vi allt♥

Annars så trivs jag så bra med allt. Det är ljusare längre på dagarna. Detta med ljuset gör så mycket. Älskling och jag ska gå på bio om 2 helgar, lillfis och jag ska ha ensam mys på fredag. Om vi inte bjuder moder med familj också om hon är ledig? Älskling ska till en kompis.

Vi ska snart påbörja projektet att måla hallen och väggen vid trappen. ( Bara jag får röven ur att åka och hämta färg i forshaga )

Chewy ska klippa klor, päls och få sig öronrens den 4/2 . Skönt för hund och matte. Älskling fyller år om 1 vecka så present ska inhandlas, vi har även 4år den 7/2 så då ska det funderas ut något mys. Hade tänkt att åka ensamma på hotell. Men lämnar inte lillfis över natten än. Så funderar på att åka någonstans allihopa istället frampå våren.

Det är många bollar i luften som är pågång nu. Så ha överseende med att jag ej bloggar som jag ska. Inte lätt att vara mamma, husmor, sambo, vän, arbetskvinna mm. Allt ska hinnas med åt alla håll. Svårt som fan att hitta en balans ibland.

Ute skiner solen och när lillfis vaknat ska vi ta mammas bil och åka och handla lite till maten.

Nu ska jag svamla färdigt och fortsätta halvblunda.

Hejsvejs.




Jan. 14, 2014

Här hemma var vi vakna 05.50 . Nu är vi pigga. Lillfis iallafall. Jag blir ingen människa förens jag fått mitt morgon kaffe. Håller på och kokar ägg nu så blir väl frukost om en stund.

Lillfis sov hela natten lång. Min duktiga skrutt. Är väl därför han vaknar tidigt när han somnar tidigt och sover hela natten i guess?

Ska tydligen inte vara så kallt ute idag så vi kommer nog passa på att vara ute en hel del.

Lillfis har börjat leka jätte mycket med bilar och en 4hjuling som han fick av tant Annie. Den ska han tom ha med sig när han badar skitungen.



Vad vore jag och din pappa utan dig?
Det är tack vare dig och våran kärlek allt känns så självklart. Du är våran självklarhet, våran familj♥ .

STORA LILLASYSTER ♥♥♥♥

Jobbet idag gick i rasande fart trots 9 timmars pass så var det klart på ett svisch!

Tog mig en tur till pappa i en halvtimme också all by my self. Så skönt. Bara han och jag. Minns inte ens när det var sist. Saknar han så det gör ont i bland. Känns som om jag växte upp alldeles för fort ifrån honom, skulle mer än gärna vilja bli hans 'lilla flicka' igen. Åka på den årliga semestern, åka och handla tidigt en lördag morgon, laga mat tillsammans, känna mig trygg i en pappa famn framför tvn. Å vad jag saknar lilla jag i pappas mysiga famn♥
Betydde iallafall nått så förbannat mycket att ha ensam tid med han, om så bara för en halvtimme.

Imorgon är ju lillfis och jag lediga som ni vet. Mitt eviga tjat;) . Men ni kan aldrig trooooo vad skönt de ska bli!!!! Det ska mysas framför massvis med böcker i soffan under filten, promenader och vara ute, städa och diverse hushåll, det ska tas vara på varje minut. Han och jag♥

Ikväll har även Chewy blivit badad. Skönt och mer än behövligt. Antar han rullat sig i skit eller nått sånt?! Nu är han fin iallafall min lilla älsklings pooojk.


Min fina fina pappa ♥♥
De 2 högst upp är han med Tindra, & de där nere med lillfis.

& måste bara skryta över min stora duktiga lillasyster som drog ut sin första tand idag hos TANDLÄKAREN!!!!! Inte ett pip sa hon. Sån stolt syster som fick gråten i halsen när hon fick reda på vad duktig hon varit. Finaste finaste tjejen ♥ Kunde inte bli stoltare.

WONDERFUL DAY



Såhär ser det ut just nu i sängen. Lillfis har tagit över våran säng helt och hållet, mysigt eller nått kan man tycka.

Klockan står på 5.30 vill inte ens tänka på hur trött jag är. Mastigt att göra 7pass på 6dagar och avsluta med 6.45-16. Aja. Lönar väl sig i slutändan.. Men känner mig ju som världens bitterfi.... nu när tålamodet är på 0, och blir irriterad på minsta lilla och en karl som retar mig till vansinne och sen frågar vad jag är sur över?! MORR!
Tur han har sina bra sidor också, även om de kanske inte är för många ;)) .

Idag har jag iallafall jobbat, tog mig promenad med hundar, lagat & ätit mat. Tindra kom så vi var ute i en timme med hundarna, drack varm oboy och åt smörgås innan det badades och kvällsmat. Lillfis däckade strax efter kl 19.

Mamman har också slängt sig i säng och ska slå igen sina ögon hon med.





MINA FINA♥♥♥

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤