FJÄDER

Förut när jag städade tog fisen på dvd'n där filmen när Erik m. familj sitter i. Fisen blev helt till sig och stod och kollade läänge lääänge.





Fisen sover. Blev en sen vila. Vi träffade Benjamins kompis ute och jag fick mig kaffe av Carina. Riktigt skönt och kul att se barnen leka så bra. Värmer glatt i hjärtat. Och nu känner jag mig sådär lätt i kroppen. Tackar gudarna för detta vackra område. ♥ Nu vill jag bara ha sommar och väärme.

När fisgris vaknat blir det lite lätt mat innan vi cyklar upp till affären och handlar mat till middag. Torksgrattäng och potatis tror jag minsann att det får bli idag.

& nu ska jag ligga och snosa och slumra till lilla hjärtat.

STÄÄÄD'DA

Jag somnade så fort jag hade bloggat färdigt igår nästan. Älskling väckte mig så jag följde med ner till soffan. Så somna jag där. Kl 23 gick vi till sängen och då somnade jag där med desamma. Lillfis vaknade 7.48!!! Så vi sov bägge nästan i 12 timmar. Herrejösses så välbehövligt!! Dock känner jag mig inte det minsta utvilad.

Men nu ska frukosten plockas bort, kläder ska på våra kroppar innan disken tas, mattor slängs ut och snabeldraken får göra sitt jobb. Promenad ska även tas för att piggna till. Skurmoppen och tvättmaskinerna ska även gå varma idag. En riktigt städdag ska det minsann bli. Passar perfekt denna gråa kalla dag.

Förskyld börjar jag bli, känns som om skallen väger 10 kg. Halsen gör ont. Benjamins näsa rinner konstant, ögonen är ovanligt blanka och rinniga på honom med. Hoppas det försvinner under dagen.

Men ni får ha godmorgon på er!




HÄLGA






















Benjamin har vågat släppt in en kompis in på hans liv. Och de har tydligen lekt jätte bra under fredagen och lördagen. Han går runt hemma och säger Hampus och pekar där han bor. Så söt♥ Kul att han kan leka så bra med något annat barn och inte bara moster. Stella hade också varit hit och lekt när jag jobbat. Så lillfis har haft fullt upp i helgen. Hääärligt nu när det fina vädret har besökt oss. Jösses vad skönt att kunna vara ute hela dagarna! Dock har jag jobbat hela helgen. Men de få timmarna jag varit hemma med familjen har varit guld. <3

Igår grillade vi för första gången i år. Och behöver jag nämna hur gott det var?! Brorsan kunde de där han, då Erik tog Benjamin och åkte iväg efter att han tänt grillen. Det tyckte han var smart ;) .

Det var även 1årsen svärfar somnade in i lördags. Älskade bror tog fisen en stund på kvällen så vi fick åka och tända ljus. Ingen ide att skriva långa meningar om vad mycket man hatar att cancern tog honom och att man saknar han, för på nått vis känns de inte lättare för min del. Jag väljer att tro att han finns bakom våran axel och ser allt vi gör. Ser sina barn och barnbarn växa. Det tror jag på. Och det gör allt lite lättare. Älskade svärfar. Du är så älskad för den fina människa du var♥ .

Beställt även lite kläder i helgen, regnställ, jackor och jeans och keps oså. Fisen kommer bli vackrast♥ .

Ikväll blir de soffmys med stora hjärtat. Så bäst jag stänger ner detta.

Hejsvejs.

FINA DAG

Du hääärliga väder. Och fint vädet ska det tydligen vara hela helgen. Just because i work all wekend long!! Iallafall så slutar jag kl 16 imorgon. Och då hoppas jag att grillen är redo att tändas. ;) . Så blir det bara ute mys med mina älsklingar ♥ .

På söndag blir det mariebergsskogen med familjen och systeryster. Och ifall de mot någon förmodan inte alls är fint väder slår vi på leklandet istället. Utanför denna kommun ska vi iallafall.

Igår innan jag skulle somna kom jag på vad våran bebis ska heta om det blir en kille. En tjej vet vi ju, det namnet bestämde vi lååångt innan vi ens planerade barn.



Tänker inte gå ut med förnamnen än. Inte förens bebis är född. Tror inte ens vi ska gå ut med vad de bli för kön. Om vi nu tar reda på de. Erik var osäker på ifall han ville. Medans jag hoppar jämnfota och vill veta. Haha.

Lillfisen sover så mamman ska försöka göra detsamma.

Hejsvejs.

DET BÖRJAR FÖR TIDIGT

Idag drar det igång med jobb igen då. Börjar dock inte förens 16.30 . Tycker de är ganska skönt för då slipper jag lämna fisen på dagis och få nästintill en hel dag med honom trots att man ska jobba. Och eftersom jag har ganska många sånna pass så är fisen väldigt väldigt sällan påd dagis nu. Snittar väl 1-2 ggr i veckan har han gjort nu de sista veckorna.

Men med en nöjd fis och nöjd mamma kan de inte va bättre ♥ . Tycker de är synd att jag skulle lämna bort han trots att jag är hemma när han kommer spendera mer än halva sin barndom/ungdom i skolan. Tycker det är förskräckligt att det ska börja så tidigt med dagis osv när det finns så mycket nu idag med det sociala. Sen hänger det väl lite grann på ett intresse ifrån en förälder att underhålla ett barn och se till att den lär sig de sociala och kommunikation osv. Dock är det skit bra att dagis finns också för de får en annan stimulans och lär sig väl en hel del där också. Men tycker att en del kanske tar det för lätt de med att lämna bort mer än att ha dem hemma och lämnar bort för att få egen tid eller vila upp sig. Det är inge annat än nyttigt att umgås med sina barn. Är man trött kan man variera som förälder, så ena kanske är med barnet ett par timmar så den andra får sova, osv.

Nu låter de som om jag kritiserar alla som lämnar barn på dagis. Men detta är min åsikt. Sen har varje individ sin egen och hur man väljer att uppfostra sina barn och tur är väl de. Jag tycker bara att tvånget att skjutsas iväg till dagis när de inte behövs börjar allt för tidigt. Umgås och hitta på något tillsammans med barna är ju guld. Jag skulle kunna gå hemma 24 timmar om dygnet med Benjamin om jag visste att de fanns pengar till de.

Så ni kan ju bara gissa vad jag längtar tills jag är mamma ledig och får snosa på mina 2 barn hela dagarna. För inte lämnar jag fisen på dagis 3 dagar varje vecka om inte behovet finnes.

Men nu är det en bajsblöja som kallar på mig. Ha en bra dag.

FLADDER



V15+1 Det känns som om tiden står stilla, även om magen växer så det knakar. Jag är MYCKET större redan än jag var med lillfisen i denna vecka. Dock blir jag alltid mer uppblåst när jag käkat. Och jag lyckas alltid käka innan jag ska ta kort. ;) .

Iallafall.... Det sägs att man kan känna bebisen nu. Lite små fladder. Dock vet jag ju inte vilken exakta vecka jag är i än förens vi vart på UL. Kanske flyttar bak mig ngr veckor. Eller fram? . Blir spännande och se.

Jag bara längtar och väntar tills man kan känna de där fladdringarna så man kan få någon sorts bekräftelse att det är något i magen och att allt är bra. För jag vet inte vad jag skulle göra om det på något vis visar sig att det inte skulle vara det.

Lillfisen sover efter en massa massa jordgubbar och mat. Han är så himla jätte duktig med maten. Igår till kvällsmat åt han HEL vuxen portion med havregrynsgröt, lingonsylt och mjölk. Men då växer ju även han♥ . Min stora pojke blir snart 2 hela år.

Så nu ska mamman också passa på att blunda.

Hejsvejs.

LEDIGA TORSDAG

Här har frukost frossats. Nu är det de tråkiga som väntar,
- plocka in allt och sedan diska.

Sen eftersom både min rygg&mage protesterar idag så tror jag att fisen och jag ska åka och släppa hundarna så dem får springa och sedan åka och köpa mera jordgubbar som gick i ett nafs. Får hoppas att det finns kvar idag också.

Idag ska ingentig göras mer än att åka upp till deje och se om det finns skor till fisen, annars får vi ta oss en tur till skåre för att handla. Idag ska jag och lillfis bara ta det lugnt och hoppas på att mitt humör är bättre än det var igår.



Villkorslös kärlek♥♥

♥♥



Med en ryggont som jag inte kan beskriva ligger jag äntligen i sängen. Orkar inte blogga igentligen, skulle bara skriva en massa onödigt och brusa upp mig ännu mer. Hela dagen har jag gått runt irriterad, förbannad, arg, ledsen och frustrerad när jag igentligen skulle kunnat glädjats. Men som sagt, some shit never changes.

Jag har ju det jag behöver, men ändå känns det som om hälften av mig försvunnit. Förstår inte att jag ska bryta ihop för nått som hållt på hela livet. Jag borde vant mig nu. Jag är ju starkare än någonsin. Får skylla på alla jävla hormoner.

Imorgon är lillfis och jag lediga så ska passa på att åka iväg och köpa skor till honom. Och hoppas på att min rygg läker.

Tänker på min älskade vän också♥
Hoppas du kryar gumman och att det inte är för allvarligt. Du vet vart vi finns, dygnet runt ♥ . Du är en trogen vän, fina fina Annie .




KÄRLEK TILL NÅGON MAN INTE TRÄFFAT

Ligger i ett bad och mår sådär ruskit bra. Hör hur lillfisen roar sig själv och leker med bilarna på sitt rum. Titt som tätt kommer han och kikar till sin mamma.

Ska strax skölja ur hårinpackningen och hoppa upp och smörja in kroppen i vaniljlotion innan vi skuttar ner och äter frukost. Och förbereder middagen till fis&far. Idag blir det torsk, äggsås och potatis. Riktigt hör hur magen kurrar.

Imorgon tror jag minsann att min kära mor ska få äran att göra slingor i mitt hår ;) . Det behöver sig ett lyft som heter duga. Inte gjort nått med håret på över 6 månader och mer där till. Skulle behöva en omgång med saxen också. Men det får vänta ett tag till.

Älskling tog med sig lastpallar ifrån jobbet igår som förmodligen ska bli våra sänggavlar, ska målas vitt och sen ska en till planka läggas över så man kan ställa blommor,kort och div dekorationer. Såg att en annan hade gjort så och jag tyckte det såg riktigt snyggt ut. Hoppas det blir desamma här. Slippa springa och köpa dyra möbler när man kan i stort set tillverka gratis ;) .

Till söndagen ska vi ha busan igen så hoppas på fint väder så kan vi ta en eftermiddag på mariebergsskogen när jag slutat jobba. Skulle vara sådär gör mysigt!! Fisen är så nöjd när moster är med. Och de leker så bra så atr ibland märker man inte ens utav dem. De roar sig på egen hand på fisens rum. Läängtar så tills våran knodd kommer ♥♥ Så mycket kärlek man känner till någon man inte ens träffat än.

Nu kom fisen precis in och visade legotornet han hade byggt. Stolt och glad! Så nu ska mamman skölja ur håret och gå upp till honom och bara pussas och gosas lite grann.

Ha en bra solig härlig dag.




FAR Å FLYG

Blev ingen vidare lång vila för min del. Dock känner jag mig pigg och utvilad så det är väl huvudsaken.
Fisgris sover gott än.

Har bokat in frissa till hundarna så de ska klippas ner inför sommaren så min rygg får vila och de får sluta pinas med den där borstningen. Ack vilket evighetsjobb det är.

Klev även in i V15 i onsdags så är snart inne i V16. Tiden springer iväg och även så hormonerna om man får skylla på dem? de är rent utsagt förjävliga!! Blir sur och förbannad på 0,01 sek. På saker jag ej skulle bry mig om i vanliga fall. Trött konstant känns det som. Jag verkligen vet om hur hemsk jag är men kan inte göra ett skvatt för det. Hemskt som busen är det. Så både jag och Erik undrar vad de är för liten djävul som bor inne i mig.


Men de är väl värt allt i slutändan ♥

Och de här med skatten/deklarationen detta år går vi med kraftig vinst. Huuja!! Vi var inne på lite olika grejer som att t.ex köpa hus osv. Men nej. Vi bor så förbannat bra där vi gör och vi känner av hela vårat hjärta att vi skulle kunna bo kvar i 10år iallafall. Så vi kommer väl att handla en massa fint till våra barn istället och oss själva samt lägenheten. Känns så jävla rätt ♥ . Vi hinner med hus. Och tänker inte hets leta efter något. Vi skulle inte kunna bo bättre än vi gör. Och för min del är det guld att få bo så nära mamma och syster. Mina klippor ♥

Så förutom att allt är pest och pina så finns det guldkanter på vardagen trots allt ändå. Vi ökar ut familjen, vi ska fixa iordning och köpa nya möbler och dekorera om lillfisens och den kommande bebisens rum. Vi planerar semester och en tripp till Ullared i vår/sommar. Jag ska på hotell med fina vänner mm. Jag kan inte va annat än lycklig när jag tänker efter. Så förstår inte att allt ska vara så pissigt jobbigt med dessa hormoner. Far å flyg mä er!

Nåväl. Nu ska jag ligga och snosa på prinsen tills han vaknar.

Ha en bra dag allesammans.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤