Oct. 31, 2014

Detta må vara den lääängsta fredagen någonsin. Minut efter minut segar sig fram.

Benjamin fick knappt 1timmes vila idag eftersom hans kära syster skrek som en galning.
Hundar som skäller och en mamma som rycker sig i håret nästintill. Måttligt trött och tålamodet är inte alls på topp. En sambo som åker halv 5 på möran och är inte hemma förena 19 på kvällen börjar också bli jävligt trist.

Ska bli halv skönt med helg så man slipper vara själv med allt med barn, hushållssysslor, hundar osv.

Liter som världens mest bittra människa men det är rent utsagt KAOS innanför väggarna ibland med hundar som skäller värre än jag vet ej vad (värre blir de nog när de känner irritationer ifrån mig)
Katter ÖVERALLT rentutsagt då kattungarna springer överallt nu, Celine som får sina skrikanfall ibland å stackars Benjamin som kommer i kläm runt allt kaos. Min prins <3

Brorsan var med upp och handla inför helgen. Så Benjamin och han plockade i en godispåse för 50:-!! och bara en massa snusk godis som jag inte ens tyckte om. Så inte ens de va bra :(

Får hoppas att den hemmagjorda pizzan smakar förjävla bra iallafall och att min såkallade sambo slutar när han ska.

Oct. 29, 2014

Husägare for real nu!!!! Besiktningen gick som vi trodde och den gick bra. 15e Januari flyttar vi, då går flyttlasset. Herregud vad jag längtar med blandade känslor. Hatkärlek kallas det som jag sa.

Men det ska bli så underbart med eget, att det är vårat. Kunna säga att vi bor i hus, vårt hus. Det känns fantastiskt att känna sig säker vart man ska bo, att slå sig till ro. Att vi betalar till oss själva, till våran familj.

Nu bor vi här i 2,5 månad till. Och vi har massor med saker vi ska göra under den tiden. Så den kommer springa iväg.

Och när vi kommit iordning i huset osv så ska jag äntligen börja jobba lite grann på helgerna. Det känns helt underbart och det pirrar i magen när jag tänker på det. Jag vet att man ska njuta av mamma ledigheten. Och jag känner mig så grym och elak när jag säger/skriver att jag vill jobba och saknar det när jag har världens finaste barn hemma. Men jag saknar verkligen jobbet så mycket, arbetskamraterna, vårdtagarna, det sociala. Jag älskar mitt arbete och brinner för det. Så jag antar att jag ska vara glad istället åt det.

Blir bra och skönt för Erik med att få ensam tid med barnen utan att jag ska vara med. Får intala mig det iallafall ;)

Många bollar i luften iallafall känns skönt ;)

Kl 16 är det läkarundersökning för Celine och vägning och mätning. Ska bli spännande att se vad hon har gått upp och vad mycket hon växt. Känns som om hon växer hela tiden, kanske inbillar mig. Så ska bli spännande att se ;)

Nu medans fisan sover ska jag göra mig iordning och plocka fram nya kläder till fisan.

Ha en bra dag.

Oct. 28, 2014

Barnen sover sen 2 timmar tillbaka och jag somnade i cirkus 1. Nu njuter jag av lugnet innan vi kör ett eftermiddags race med städ, promenad och att städa kaninburen.

Imorgon ska äntligen huset besiktas och inte förens efter det vet vi om vi är riktiga husägare eller inte, snart så snart vet vi lite mer om våran framtid!

I helgen som var så var vi ju hos farbror Niklas och Teres med familj och pappa bytte till vinterskorna på min bil och Benjmain njöt utav utsikten på fåglarna och lekte med mina kusiner. Ett fantastiskt ställe må ni tro, å fisen trivs som fisken i vattnet.

På eftermiddagen på söndagen var det dags för nästa paradis, tomtehälja.Benjamin älskade alla tomtar som vandrade omkring där, tog dom i handen, kände på skägget. Och en av dem fick tom bära han så de tog ett kort. Ska be Erik skicka de korten.






Idag har fisen varit hos tandläkaren, så duktig som han är <3

Oct. 25, 2014

Fan vad jag är sugen på att lära mig fota, på riktigt. Med en systemkamera.
Ta fina bilder på barna, oss i familjen.
Jag vill bli säker inför att även bli fotad. Ta fina familjekort. Ha stora förstoringar på oss i huset. Lite själviskt kanske det låter, MEN det blir så mycket mer personligt då tycker jag än med vanliga kort/tavlor som mer än halva Sveriges befolkning kanske redan har.

Så när jag har börjat jobba och vi kommit iordning och igång med allt så kanske man kan unna familjen en systemkamera? Vore ju något ;) . En sak i taget.

Skulle kört på film mys med stora hjärtat ikväll men har varit jätte trött hela dagen. Vet ej varför. Hoppas att jag är piggare imorgon.

Imorgon skulle vi bli bjudna på rostad bröd och kaffe hos mor&Leffa. Och på eftermiddagen så ska vi till tomten på 'tömtehälja' får se hur det levererar ;) .
Tror även pappa skulle till farbror Niklas och låna garaget och byta till vinterskor på min bil. Isåfall blir det ju att följa med upp dit och förgylla dagen för fisen <3

Oct. 25, 2014

Är tydligen halloween nästa helg så ingen halloweengubbe fick han va idag fisen. Istället knallade vi över till mamma och Leffa på kaffe å bulla. Jädrans vilken bra karl mor har fått tag på. Ett redigt kap ;) gla för din skull mora <3

Ikväll har det varit sådär skönt så Erik haft fisan och när hon sovit har jag umgåtts extra med min stora fis. Är guld värt verkligen att få ensam tid med honom. Som igår när Emil, Emma, Stella och farmor Anita var här och Benjamin blir jätte blyg för Emil när han ska busa och sådär. Då kröp han upp i knät på mig och bara myste i säkert 10-15 minuter. Jag njöt verkligen varje minut och andes in all kärlek.



Mammas älsklings fis <3

Oct. 25, 2014



Såhär älskar lillan att ligga, helst om man gungar lite också. Och hon är så söt när hon ligger så, så tjock och söt <3

Vi har bäddat rent i sängen och slängt in de färdig marinerade revbensspjällen i ugnen medans pappan och brorsan är och handlar och är ute med hundarna.

Ikväll ska vi gå halloween gubbe med mamma&Becka och barnen. Ska bli spännande att se vad fisen tycker om det ;)

Oct. 24, 2014

Det känns som om jag har blivit en jävla robot rent ut sagt, med förmågan att inte kunna visa sina egna känslor eller att inte kunna utrycka dem.

Jag märker att jag får allt svårare och svårare att prata och öppna mig. Det är som om det låser sig för mig. Jag vet vad jag vill säga, men det kommer lixom inte ut. Jag får inte fram det. Och jag hatar det.

Jag var en sån engång i tiden. Inte vågade prata, berätta om vad jag tyckte, tänkte och vad jag känner och mår osv. Och det förstörde, så jävla mycket.
Det får inte göra det igen.

En av de som jag öppnade mig för och pratade om allt med, närsom helst på dygnet var Andreas. Det saknar jag, att ha den kontakten med någon. Att känna ett sånt starkt band till någon som man INTR umgicks med. Bara hade kontakt med via datorn/telefonen då han bodde i Skåne och jag här i Deje. Fan vad jag saknar han. Det gör lixom ont.

Iallafall så känns det konstigt. Jag har verkligen allt när jag tänker efter. ALLT verkligen, mer än vad jag någonsin kan drömma om, och kunnat drömma om!
Men ändå kan jag inte visa vad jävla glad jag igentligen är. Jag skulle vilja skrika till hela jävla världen vad glad jag är. Men jag kan inte, jag verkligen kan inte! Det låser sig och det är som om det inte kommer fram någonting ur mig.

Men jag är verkligen glad, så jävla glad!!
Jag skulle vilja öppna mig, våga prata, våga ha åsikter. Prata känslor osv. Inte låsa in allt. Jag känner mig som en tickande irriterande bomb och en dag sprängs jag. Fan vad jag vill ändra på mig.

Sen tänker jag på Baraa så otroligt mycket en helt underbart fin tjej som funnits vid min sida så mycket, så många gånger och under så måånga år. Torkat tårar, delat skratt, fylla och skolåren tillsammans. Fan vad livet är orättvist och en av de finaste människorna jag vet är du, så drabbas du av det mest fruktansvärda. Cancer. Det är så jag vill spy rakt ut när jag skriver det, när jag hör det ordet. Fan vad jag hatar den sjukdomen. Så den förpestar och förstör.
Jag skulle vilja vara hos dig, hela dagarna. Kämpa med dig, för dig. Krama dig och bara vara hos dig.
Men jag tänker på dig. Hela tiden, min fina vän. Min kämpe.

Oct. 24, 2014

HUSÄÄÄGARE!! Kontrakten är påskrivna och det bjöds på jätteräk mackor och kaffe samt presenter, OCH ETT hus såklart!! Inflyttning senast sista januari. Herrejääävlar så underbart.
Våra barn ska få växa upp i ett hus som deras mamma och pappa köpt till oss. Känns fantastiskt att veta att vi inte kommer trängas i en lägenhet som vi ibland avskyr samtidigt som vi älskar den. Hatkärlek kallas det. Sista flytten ska göras. Känns så skönt att veta att 'här ska vi bo och växa'

Men innan vi flyttar ska det bli julafton mm. Pengar ska sparas och jag ska njuta av mamma ledigheten och av mina barn, det ska packas och allt som hör därtill.

Sedan så lääängtar jag även nått så bedrövligt till att börja jobba, så i maj ska jag börja hoppa in och jobba lite grann på helgar har jag tänkt. ;)

Idag har även fisens älskade långa hår klippts, lockarna är borta och han är ledsen över det. Haha. Tur att det växer ut igen förhoppningsvis. Men så fin han blev <3 Så himla stor med engång.



Världens vackraste pojke <3

Barna och älskling sover så mamman får väl försöka slumra hon också. Ikväll kör vi på dunder mys och firar lite grann tänkte jag.

Så får jag försöka lära mig slappna av, andas och leva i nuet. Inte ha 100 bollar i luften. Hur nu det ska gå???! Hur lär man sig att varva ner?

Oct. 23, 2014

Många många tankar kring allt, men nu håller vi tummarna för att det för engångs skull går åt vårat håll.
Om 9 timmar är vi husägare. Och den 29e besiktigar huset och hoppas att det inte visar sig vara nått fel på det. Fasiken vad jag vill flytta fram livet några månader så det blir ordning på saker och ting.
Känns kaos rent utsagt.

Oct. 22, 2014

1 hel månad är fisan idag. EN månad sen idag kom hon till oss, 12.16 för att vara exakt. Tiden har gått i rasande fart, man bara kastade sig in i vardagen på ett helt annat sätt än när Benjamin kom. Då kunde man njuta en hel dag i soffan och bara pussas och kramas. Denna gången får man ta den tiden när Benjamin sover. Allt för att inte han ska bli utanför och att man ska kunna aktivera honom.
Mina barn, <3

Idag tar Benjamin sitt andra skolkort. Ska bli spännande att se hur det gick. Sist var han så söt så det fick bli ett kort av varje på fisen för det var så svårt att välja vilket man skulle ta.

Annars så är det grått, kallt och jätte tråkigt väder! När ska solen titta fram igentligen?
Så idag ska det göras hemma gjorda köttbullar, gräddsås, potatis och lingon! Mmmmhm vad gott.

Huset :





Vardagsrummet som man kan dela utav så att det blir ett 5e sovrum om man vill. Även utgången till den inglasade altanen.



Sovrummet nere. Med garderober längs hela vägen. + altandörr.

Rosa prinsessrummet

Rosa hästrummet

Pojkrummet


Badrummet nere. På övervåningen är det endast en toalett med handfat.
Sen har vi ju självklart 2 hallar nere, 1 Hall uppe. Även tvättstuga. Helt toknöjd är ja/vi!! Kändes rätt så fort man kom in o detta hus. <3

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤