Sep. 30, 2014

Ikväll har fisgris och jag myst i soffan och läst bok under filten innan vi gick upp och han nattades till min ljuva stämma. Tur att han inte är kräsen när det gäller sångrösten. ;)
Så nu ligger jag i soffan med en sovande sessa på mig. Idag har hon nog varit vaken 2,5 timme under hela dagen. Rekord mycket har det varit iallafall. Annars bara sover och sover och äter och bajsar hon. Så oerhört snäll. <3
Imorgon är fisen hemma från dagis då han ska till tandläkaren, så ska det vara fint väder igen så blir nog en hel del utevistelse hoppas jag. Älskar hösten när det är sol och vindstilla, så vackert <3. Kanske tar oss en tur till skogen och letar efter lite svamp. Trädet utanför förlossningsrummet den 2014-09-22.
Och så idag fyller även Stella 2 år!!! 2år redan!!! Stora tjejen :) Herregud tiden rinner iväg, så fort går den. Alldeles för fort. Älskar detta kort på dem!!! Skiner lycka och så mycket glädje och kärlek i ett enda kort. Så fina. <3<3

Sep. 29, 2014







Imorse åkte vi till farfar och tände ljus. Åt helvete förjävligt känns det att Celine aldrig ska få träffa honom. Benjamin som ville gå in till farfar. Känns hemskt att säga att han lever i himlen. Benjamin sa när vi gick ut igenom grinden " hejdå farfar " det skär i hela hjärtat.















Efteråt åkte vi till lekparken vid klippåsen där Benjamin och pappan härjade svetten. Finns ingen vackrare sång än ens barn skratt. Så underbart att se glädjen och lyckan i ögonen. Älskade barn vad jag älskar er.

Nu ska jag ta med mig lillan och gå upp och sova. 2 gånger har hon varit vaken korta stunder idag. Hon bara sover och sover och sover. Hela nätterna och hela dagarna. Gumman min <3

Sep. 28, 2014



















En dag ska vi bo på landet <3

Sep. 28, 2014

Barnen sover, pappan sover. Och här ligger jag klarvaken och kan inte somna.
Jag känner mig så rik på livet så det finns inte.





Tänk vilken fin dotter vi fick. Precis lika fin som sin storebror<3




Idag hoppas jag på att vi kan vara ute en hel del, har varit inne ganska mycket eftersom det varit dåligt väder och det har varit folk här ganska mycket. Så att vara ute är rena drömmen så fort vi kommer ut. Och fisen mår så skönt ute.
Herregud vad han är duktig, han är så snäll och go emot sin lillasyster, gosar, pussas å kramas, ska byta blöja, tvätta, smörja och bära. Så gudomligt stolt över våran gosse så de är inte klokt. <3

Sep. 27, 2014











Sep. 27, 2014

Idag fick jag och lillan sovmorgon till tjugo i 9 när lillfis och pappan kom upp och sa att det var frukost. Passade även på att ta en härlig dusch innan vi traskade ner och åt frukost och vi åkte till Annie och c/o.





idag har lillan på sig en jeansklänning hon fick av sin mormor.<3


Lillfisen imorse när han och pappa var ute och gick med hundarna. Han har på sig sina nya skor, älskar sånna skor. Tror att jag också ska köpa mig ett par sånna. I november ska jag inhandla både skor och kläder till mig, de tycker jag väl ändå att jag är värd?;)

Sep. 26, 2014

Det känns nästan löjligt att blogga. Inte löjligt på det viset. Utan för att allt jag känner nu inte går att beskriva med ord. Det går inte längre sätta ord på sina känslor. Idag har Celine och jag varit till Marie där även Siss'h var, lillan blev som vanligt bortskämd med kläder. Jösses vilka fina människor vi har omkring oss <3 Erik och Benjamin var och handlade idag och som vanligt hamnade Benjamin framför sin favorit hylla i hela affären ;)

Sep. 25, 2014





Det är som om man går på ett lyckorus. Dygnet runt. Jag har fanimej allt jag behöver.

2 friska och välskapade barn med karln jag verkligen älskar ifrån lilltå spetsen och och ända upp.

Vi bor i en bra lägenhet på ett super ställe med många nära och kära omkring oss.

Jag skulle bara vilja stanna tiden och bara suga in allt. Njuta till fullo av denna underbara ålder mina två barn har.

Fasiken vad jag älskar allt omkring mig <3

Sep. 24, 2014

Tillbaka till vardagen. Fisen är lämnad på dagis, igår var han hemma och myste med sin lillasyster men idag ville han leka med kompisarna på dagis. Mammas stora kille <3

2a natten gick lika bra som första. Lillan sov hela natten. Bara vaken och åt nån gång. Sen vaknade fisen vid 7 så då traskade vi nertill soffan och gosade. Har 2 fantastiskt fina barn <3





Första mötet mellan bror&syster



Morbror och systerdotter.

Sep. 23, 2014



On our way home <3

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤