Mixtrar

 
Jag har mixtrat lite med mig själv senaste tiden. Tagit ppillret på kvällen ist för morgonen. För alltid ett par timmar efter jag tagit får jag sprängande huvudvärk, illamående och magen lägger av. Tänkte ifall jag tar de på kvällen kanske jag slipper de. Dock när jag vaknar och ska ge C välling är jag gasig i magen och rapar sådär surt å äckligt ist!!
 
Häromdagen vid julafton glömde jag helt att ta pillret och mådde hur bra som helst!! Kunde käka och vara precis som vanligt utan illamående el magont. 
 
Nu tog jag ppillret direkt när jag slutat jobba vid 13. När jag natta barnen vid halv 7 ikväll kändes de som livet är påväg bort. Illamåendet är tillbaka och tröttheten kom som ett brev på posten. Det måste bara vara ppillrena!! Vad tror ni?
 
Jag ska sluta med dessa jag äter nu (prionelle) och kontakta barnmorskan imorgon och se om hon kan ge mig annat. Orkar banne mig inte må såhär längre. 
Ni har inge tips? Vi är nöjda och glada för livet vi har nu och vill inte ha mera barn än på många många år ;) 
 
 

Hur kan man vända ryggen?

Och nu var julen över. Julafton var jätte mysig och precis som den ska vara, mycket folk. Rörelse, herrans massa paket och en hel drös med underbart folk att omge sig kring. Nöjda barn = nöjda föräldrar. Vilka fina människor vi har kring oss!
 
Nu sitter jag på jobbet och har en stund över. Sedan ska jag hem och hoppa in i duschen innan jag dyker ner i soffan med min kära.
Igår kväll myste vi ner oss i soffan tillsammans med lite mat och godis med en varsin cider till tomten är far till alla barnen. Älskling märkte att han blev blockad utav sin såkallade mor. Och ja, jag säger så. Varit väsen igen. Och hon har blockat honom och sa att vi aldrig kommer få höra något mer ifrån henne igen. (Kanske lägger ut deras konversationer senare om det är OKEJ för älskling) Kan va bra och ha allt samlat känner jag och ha ryggen fri ifrån henne. Hon sa att jag sitter på hemtjänsten och pratar skit om henne. ALLTSÅ WHAT?! Skulle aldrig falla mig in och sitta och prata om henne . Och skulle jag prata om henne, så skulle de inte vara skitsnack utan REN jävla sanning. men det hon säkert är rädd för, att sanningen kommer fram. 
En mor som lämnar en son är ingen mor. Inga känslor, inget hjärta. Bara ett hårt jävla skal.
 
Förlåt men är så jävla bitter. Jag får plocka upp varenda pussel bit och pussla ihop älskling varenda gång hon förstört han. Undrar om hon ens kan tänka sig in i hur han mår, hur han grät på julafton PGA HENNE. Fast det kan hon inte, hon verkar inte ha något hjärta.. Enda anledningen till att kunna lämna en son anser jag. Han skrev att allt han ville var att ha en mamma som brydde sig. Men icke. Hon svara ej på de. Hon sa att hon var uthängd på facebook igen å att vi aldrig skulle få höra av henne igen.
 
Hur kan man säga så?
Hur kan man bara vända ryggen?

💜

 
💜

Kompensation

 
Meningen med livet 💜
 
Haft en helt underbar helg hemma med mina hjärtan. Trots mitt svängande mående. 
Var på kurs tors-fredag och spräckte min 3ledighet. Så endast ledig lörd-söndag. Så till veckan kör vi 6pass igen. Endast ledig julafton. Veckan efter de gör jag bara tis-onsdag. Så då får jag lite långledigt hemma med mina hjärtan som kompensation 💜 

Hästtjej!!

 

Lever på drömmen

Precis nattat Celine och nu sitter jag utanför B's rum som sover själv och nattar sig själv i våningssängen. Är så otroligt stolt över honom så jag finner INGA ord. Stora pojken våran.
 
Annars rullar väl allt på hyffsat här hemma. Jag mår dock som en påse skit rent utsagt. Fryser som en gris sover med dubbla täcken och ett element på. C sover hela nätterna. Jag vaknar mellan 5-6 och går upp och gör välling som hon vaknar och får då. Så borde ju vara utvilad? Men är minst lika trött som om jag inte skulle ha sovit alls. Illamående som en toka och huvudvärk från å till som man får av ingenting. Och inte påtala att min mage har strejkat från å till under en lång tid. Tröttsamt tröttsamt! När fan ska de ge sig?! känner mig mer död än levande och det tar på kroppen. Ingen aptit eller något. Blir det inte bättre får jag kontakta läkaren efter nyår.
 
I eftermiddag togs det iallafall fram tomtar här hemma. Eller älskling och barna ställde fram, jag låg/satt halvdöd i soffan. Mer bitter än någonsin känner jag mig nu när jag vill göra så mycket innan jul och älskling är hemma och är pappaledig ända tills den 11 januari så mår jag såhär... Men tur i oturen ändock.. Skulle inte klara allt om de inte vore för honom. Tack för att du står ut.
 
Igår eftermiddag var vi även ut till stallet som i vanlig ordning. Eller älskling hänger där mer än mig. Hans dröm har blivit att ta över stället (köpa det) och skaffa oss hästar, höns och lite andra djur. Tror han lever för det nu ;). Och kan faktiskt se oss där. Han älskar att vara där. Han och Celine står alltid i hagarna hos hästarna och myser medans Benjamin är hos hönorna. Celine hade även suttit helt själv på den största hästen här om dagen. Kommer kort senare. MIN HÄSTTJEJ!! 
 
Pratade även med Belle idag så ska börja rida Caprice igen. WIIHO . Kan ju hoppas nudå att halkan ger med sig och det blir bättre väder, och jag börjar må bättre. Jag längtar till hästryggen så det pirrar i magen.
 
Imorgon är det kurs igen, (BPSD) . Riktigt intressant och ett härligt tjejgäng så haft riktigt kul idag mellan all dret med min kropp. 
 
Hoppas att ni har det bättre än mig iallafall...

Stängt av

Nu är det glest mellan blogginläggen. Men finner inga ord, meningar eller rader att skriva. Jag orkar inte.
Orkar inte tänka efter. Jag sa till Terese en dag på jobbet att jag orkar inte ens vara ledsen, för skulle jag bli ledsen så skulle jag bli LEDSEN. Jag har tryckt på en avstägningsknapp. För skulle jag ta på den så skulle jag nog inte kunna stänga av igen. Jag tänker inte på att Baraa är borta. Samma som med Tbjörn. Jag vet ju att de är de. Men tar inte in de. Jag tänker inte. Vill inte gå runt och gråta, vara ledsen. Tänka eller prata om de. Jag har stängt av. 
 
Jag såg en liten pojke på instagram förut som har den mest aggressivaste blodcancern. Han är 1år. Tänk om det skulle vara Celine.. Fan vilka kämpar alla är med cancer. Och fan vad jag hatar denna sjukdom. Jag verkligen hatar den. 
 
Denna helg är de jobbhelg igen. Tur som är är älskling pappaledig i en hel månad nu. Så kommer se han massor ändå trots allt jobbande emellanåt. Betyder mycket att ha dig hemma, framför allt för barnen med 💜 du är världens bästa pappa! På ALLA plan 💜💜 
 
Igår sov jag med Celine i nästan 3 timmar. Välbehövligt! Då hon var vaken 1 ggn i timmen natten innan. Antar de kommer komma tänder inom kort eller något. 
 
 
Det finaste i mitt liv 💜 
 
Jag vet även att nästa höst eller något ska jag tatuera mig. 1 tatuering ska jag ha på ena vaden och de ska va ett rosabandet band med ett stort kors och hjärta med någon text och en massa krimskrams som minne till de vi förlorat/förlorar i cancer. 
 
Sen ska jag även ha ett evighetstecken som symboliserar min kärlek till familjen på armen någonstans och ÄVEN en egen Celine tatuering.
Jag lääängtar så tills att få fylla kroppen med dessa tatueringar 💜  Har dock inte den minsta aning om hur Celines tatuering ska se ut. Benjamins är ju ett stort klockur med tiden å datum osv, en black and grey. Skulle vilja ha Celines i färg. Tips? 
 
 
 
 

Min ängel

 
8;45 somnade du min ängel. Du har funnit frid, kommit till ro. Du kämpade länge och väl. Med ett stort leende emellanåt mittt i all skit. Du gick i förväg. Vi kommer efter sen. Och när vi ses igen tar vi igen allt vi missat. Jag saknar dig redan. Så jävla mycket.  Jag älskar dig. Föralltid. Förevigt. Tills mitt sista andetag. 

Pausar

Jag skulle vilja pausa mitt liv nu. Jag finner inga ord. Vill inte prata, tänka eller känna efter. Snart förlorar jag en av mina längsta vänner. Jag förbereder mig. På något vis.
 
I sammanlagt 4 timmar har jag varit på csk och försökt fått se dig en sista gång, krama dig en sista gång. Men du är utmattad, sovit dig igenom timmarna. Det är bra. Du behöver det gumman. 
 
Snart lider du inte mera. Snart finner du frid. Du slipper ja ont. Men ändock blir jag så arg. Så hatisk. Du ville så mycket med ditt liv, du kämpade så. Du ville resa, se världen, jobba som aupair, skaffa familj och barn.  Det gör mig så arg att du aldrig får uppleva det. Så förbannat arg! Hoppas du kommer till en fin värld. Där du får uppleva alla de grejerna du inte hann med här hos oss. 
Jag hoppas det.
 
Och du ska veta gumman, jag älskar dig. Kommer alltid göra. Alltid gjort. Jag lever vidare med minnena vi skapade i hopp om att vi ses igen. Min fina älskade Baraa. Du har skänkt mig så mycket lycka, glädje och kärlek i livet så du förstår inte. 💜
 
Jag vill pausa mitt liv nu ett tag så du stannar hos oss. 
 
 
 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤