kryper ur skinnet

Idag är det ingen bra dag. Ont i magen så jag kryper ur skinnet!!! All tacos, glass igår, choklad, friterade  pommes har satt sina spår. Att jag aldrig aldrig aldrig lär mig :'( har världens mest känsligaste mage.
 
Tur att pappan är hemma. B å han är nu ute med hundar, åker pulka,  leker i lekparken osv. Har varit en sån där super super helg man bara hoppas på. TACK för att jag är så lyckligt lottad!! 
 
Annars under veckan har det inte skett mycket,  varit hos bästavän och Jimmy, pappa har varit hit med frukt till fisen eftersom godis mm är förbud under veckor och sött med om jag får bestämma, Stella och Emma har varit hit, gammelmormor passade Benjamin så fick jag, C och älskling åka och handla mat och kläder till fisen å stora älskling tog en snabb myslunch  med. Det behövdes <3
 
Våran nya kisse som vi fick för 2veckor sen blir  tuffare å tuffare å törs komma fram nu, rackarns vilken myskisse  hon är. Så söööt!! 
 
Nu är det ju somsagt bara 2 dagar kvar tills Benjamin ska sövas och ta bort 2 tänder, ska bli skönt när det är klart. Älskade älskade gubben min <3 tur mamma är med. Världens bästa. 
 
Benjamin är iallafall hemma hela veckan och myser  med oss så jag vet att han orkar äta osv och återhämtar sig som han ska efter ingreppet.
Ska bli mysigt, inte bbehöva sstressa på morgonen. Bara låta dagen va och ta den som den kommer, fantastiskt. Så ffyller älskliing 25år också på tisdag, och katten Gunnar ska kastreras. 
 
Nåväl. Nu har Erik och Benjamin  hunnit  ut och åker pulka. Ska jag försöka orka laga mat snart. 
 
Hejsvejs. 

skaffa ponn!!!!

Nu är det söndag igen, många lever med den där söndags ångesten för att återgå till arbetet igen.  Jag har en mys vecka framför mig med barnen. Vi gör ingenting som inte faller oss in, tar dagen som den kommer. När ja tänker efter är de rätt fint å mysigt å va mamma ledig.
 
Men i maj har älskling  sökt 3v föräldraledigt så då hoppas jag att jag kan kila ut och jobba lite dagar. Vore ju alldeles  spännande!!!! Pirrar i magen  av nervositet  redan, men ack så nyttigt!!
 
På förmiddagen var Tomas och Niklas här, Tindra, Benjamin  och Niklas  röjjde som bare fan,  sjuttsingen så härligt det är med nöjda och lyckliga barn som leker. Det  värmer gott i ett mamma hjärta det. 
 
Och med sig hade Tomas en jätte fin lila orkidé  åt mig. Miljoners  taaack!! Och förra helgen fick jag en av Emma och Stella,  Gud så bortskämd  man blir :) 
 
Ikväll har jag blivit ponny sugen.  Det suger mer å mer i häst tarmen till familjen alltså. Åå!!  MEN det är för tidigt. Lillan får bli lite större först, så funderar på till sommaren å skaffa en ponny, lillan ska få växa upp i stallet  å Benjamin tjatar  om att han vill ha en liten häst att rida  på, och Tindra. Tänk vad kul om hon får intresset att rida. Då kommer det bli många turer mellan systrarna Persson.  ;) Iallafall så har jag hört att bArnens önskan är föräldrarnas lag, inte sant?:) 
 
Nu väntar jag på att min stora älskling  ska komma så vi kan mysa sista timmen fframför Tv:n innan natten.
 
I Helgen fixade vi även gästrummet. Det enda som ska göras längre fram är tapetsering. Allt kommer bli så toppen bra i detta hus, jag känner de!! Ända ifrån tilltån och uppåt!! Jag älskar det!! 

ledsen pappa

Usch, har pratat  med pappa flera gånger idag. Och det gör ont i mitt hjärta att höra hur ledsen han är :(( ska åka dit och krama på han på söndag eller måndag. Erik var där i eftermiddag  och såg hur ledsen han var. Vi fick  de som var kvar efter Sissi. Fina fina pappa.
 
Imorgon ska Tindrabus sova här, Erik och Leffa  kom överens om det förra helgen för Leffa ska ta med mamma ut och äta. Gud vad de förstjänar det!! Jag blir alldeles rörd ibland. Leffa har till och med erbjudit sig att de ska ta bägge barnen åt oss några timmar så vi får vara tillsammans själva jag och Erik för en stund, och göra vardsom. Nått så otroligt fantastiskt snällt. Men jag är påtok  för blödig för det än ;) om några månader  kanske. Men själva grejen.  Så ni kan ju tänka er vad jag unnar dem en ute kväll  imorgon. Och Benjamin kommer bli tok nöjd att ha moster här. 
 
Gammelmormor hade köpt oxfilé och  fläskfilé  som hon skulle  ta med hit till oss  imorgon, lite finmat  sådär på kvällen med gammelmormorn. Gulle hon. 
 
Nu tycker jag Erik ska komma så han kan ge mig morötter  å dipp. För rackarns  vad jag är sugen på det!! 

berömma!!!

Jag måste börja det här inlägget med att skryta  över våra barn. Benjamin har blivit så JÄTTE duktig med toan och pottan. Gör nr 1&2 där nnästan hela tiden. Byter blöja jätte jätte sällan under dagarna. ÄVEN på dagis hade han kissat på toan/pottan. Stora stora beröm och applåder till  min kille. Snart ett blöjbarn  mindre på dagen ;)
 
Och fisan, våran lilla tjej sov i över 2 timmar i sin vagn på altanen igår, hade sovit längre om inte jag hade fått väcka henne för att åka och hämta storebror. Och idag sov hon i ÖVER en timmen ensam i sin säng. Det är JÄTTE  stort  för oss då hon alltid sover intill mig. Alltid.
 
Sen från det roliga till det tråkiga, så ringde jag pappa på förmiddagen och då hade de tagit bort min vovve som jag hade när jag bodde hos pappa innan farmor fick henne. Och de sista åren har pappa haft henne igen. Även vi då och då. Så må du vila ifred gumman, nu slipper du det onda.. Vet att Benjamin kommer bli ruskit  ledsen när han märker att hon är borta. Det gör så ont i en när ett djur går bort, de enda ärliga  här i världen är ändå djur, ut i 110%. 
 
Ute kvittrar fåglarna, sådär som om det vore vår. Det har spöregnat  så kanske förhoppningsvis  försvinner snart  all is och snö och det gröna kommer fram igen. De vore helt fantastiskt!!! 
 
OCH äntligen har vi fått upp saker och ting på väggarna, långt  långt ifrån klara. MEN skönt att det är på G.
 
Stökigt å rörigt  hemma,  men ni får en glimt  iallafall ;)

narkos

Lillrompa  har äntligen kommit till ro och somnade på 2sek  när hon fick tutten i munnen.
hon tog  vaccinationen kl 10 idag. Den första av dom alla. Nästa ska hon göra när hon är 5,5 månad. Vilket är ju snart. Hon har varit ganska  skrikig och ledsen så det kommit tårar tom. Så tog  en frisk  promenad nu i eftermiddag  så hon fick  sova. 
Tycker så synd om  henne, även om det är för något bra man ger dom vaccinet.
 
Lägenheten är klar, enda är båten som fick ligga kvar tills det tinat, miljoner tack så snällt :) så nu kan vi fokusera oss på huset, inte fått upp ett dugg än förutom att  jag spikade  upp almanackan. Får försöka få tid för det i helgen. 
 
Och idag kom brevet i postlådan, så den 27/1 kl 8.30 ska vi vara på CSK  där Benjamin ska  få narkos och ta bort 2 tänder. Höll på å börja gråta när jag läste, våran älskade lilla pojke  ska sövas  och dra ut två tänder. Usch:( obeskrivligt  när vi aldrig  missbrukar sött på det viset.  Men tänk vad bra det kommer bli när de kommer bort. Bara friska fina tänder i munnen, och  det bästa av allt är att han inte kommer få ont. <3
 
Och medans Benjamin  ligger under narkos gör Gunnar (våran minsta katthane) också det, bollarna  på han ska bort ;) nästa gång är det flickornas  tur. 
 
Nåväl.  Nu ska jag njuta av att stumpan  ligger i mitt knä i djup  sömn. Hon är fantastisk  våran fina flicka.  Å våran lilla kille som snart fyller 3 hela år <3

VILLA BOR!!!

Sitter med en sovande Celine i soffan, helt  slut och ont  i varenda del i kroppen!!! Och ändå har inte jag burit  nått idag, förutom på C då. Men ont i halsen och fnyser å snorar så antar att jag också  har en förskyldning.  Jädra dret!!! Å älskling  som jobbar  dret långa dagar jämt :((( nåväl.
 
Bjussade mor, Leffa och Tindra på familjepizza  ikväll som tack för allt. Pappa och Am skulle hem å göra tacos och Jesper var i Karlstad på hockey. Men som vanligt vet jag inte vad vi skulle gjort utan dem, fan vilka  stjärnor!!
 
Imorgon  ska vi väl försöka  få upp ett å annat på väggarna, fförsöka få hit båten. Emma å Stella skulle komma, Annie å Jimmy också :) . Och på eftermiddagen  ska en ny familjemedlem  hämtas,  en långhårig  sköld paddsfärgad  katt. Sista djuret nu!!! Förutom fiskarna någon gång framöver ;). 
 
Nu är iallafall  allt gjort, det jobbigaste  är klart. Så nu vill jag bli frisk så jag kan njuta å glädjas åt detta. 
 
VI ÄR VILLA ÄGARE!!!

räkna får

Medans barnen sover ligger jag klarvaken och tänker  på alla måsten som ska hinna göras idag. B's rum ska städas  frysen ska frostas  ur, spisen städad och även slafferiet  å de två resterande skåpen. De få smågrejerna  som är kvar  ska även köras. Å mitt i detta blev vi  bortbjudna på mat efter vilan.  Joooodä,  de finns att göra.
 
Idag sov vi till 8.45!!!!! Vad händer  med Benjmain??! Som han skämmer bort sin käre mor <3 å jag börjar få små ont i halsen, vore ju toppen å bli förkyld nu när Erik jobbar 8-19 nästa vecka.. Suck.... 
 
Batteriet  håller på å suger ur i telefonen så vet inte riktigt vad jag ska pyssla med nu när barna sover . Räkna får kanske?;)

seeemeester

Gissa när vi vaknade idag?????! 
Halv 9!!! Vi har semester  nu när pappa har börjat jobba, de är ju så fantastiskt som de bara kan bli  ;) 
Så på förmiddagen  var vi hos morfar med morbror på kaffi  innan vi åkte till huset och visade upp det för gmormor  å gmorfar. 
 
Benjamin vill stanna i huset  och ville inte med hem. Tänk att om två ynkliga dagar sover vi där, BOR vi där!! Om 1 vecka är denna lägenhet ett minne blott.  ;) 
 
För engångs  skull sover fisan i sängen under vilan. Får se vad länge vi ligger  här uppe. Tänkte slå igen mina ögonlock  en stund jag med för sen ska de va full rulle  igen..

kontrollfreak

Nu är lagfarten betald och sista  papprena  skrivna. Nu är huset vårt på alla plan, känns riktigt jävla  fantastiskt!!! Äntligen,  efter sån lång tid vi velat bli med hus och nu har vi det. Sån lycka!!!  
 
Men jag har en dålig sida, och idag gick den dåliga sidan ut över mor och sambon. När jag blir osäker, och inte vet saker och ting till 110% och inte har kontroll  osv, så känns de som om jag tappar  fotfästet och jag blir sur,  irriterad, ledsen å alldeles jävligt gring!! Och tyvärr går det ut över folket i närheten, de jag tycker allra mest om. Sorry  för jag klicka dig mor å att jag var en bitch  i eftermiddag  älskling. Som tur är löste se sig å vi fick reda på de som vi ej hade koll på ;) 
 
Måste verkligen bättra mig. Är väl inte omgivningens fel att saker å ting inte alltid är under kontroll.
jag måste sluta va ett sånt kontrollfreak!!  
 
Imorgon  börjar Benjamin dagis  igentligen. Men han får vara hemma imorgon å mysa med sin mamma å syster medans pappan jobbar. Ingen vits med å lämna en dag å sen ledig i 4 dagar igen. Så skulle nog gmormor  å gmorfar  komma också. Så kanske vi åker till morfar med om vi får tråkigt. Ska även dammsuga å skura Benjamins tomma ekande rum.
 
Ikväll  skurade jag å städade ugnen. Snart klar nu. ;)
 
Nu är det bara invänta att stora hjärtat  ska komma ner innan det blir natten för oss också.
 
Sov gott. 

min passion

Sitter och kollar på a little bit o heaven i väntan på att älskling ska komma ner. Kollat klart på pretty little liars nu så finns ju ingen bra tjejserie kvar att kolla på, frustrerande!!! Får kolla mig igenom fullt med tjejfilmer istället ;)
 
Blev ingen rensning ikväll, Vi myste hos mor och dem istället innan det blev, mat, bad och mys innan läggdags. Dagarna bara rusar iväg och tydligen ska vi flytta på fredag kväll redan. Happhapp ;)
 
Å vad ska man blogga om?? Jag är sämst på att komma på något. Kan ju börja med vad min passion i livet är förutom familjen.
 
De som känner mig vet att det är djuren. Skulle aldrig klara mig utan dem. Alltid alltid alltid haft djur. 
Kaniner i mängder, gerbilder, marsvin, hamster, katter, hundar, fiskar å grodor, hästar 1 fjording och en shettis. Och även en Chinchilla som Louise döpte till Sven efter hennes morfar. 
 
Men om det är något jag saknar så är det hästar. Små och stora. Vara i stallet, mocka skit och andas in den där stall doften. Hoppa upp på hästryggen och bara glömma allt runt om för en stund och bara fokusera sig på hästen under en. Jag saknar veekligen hästar i allmänhet. Jag längtar ttills barnen blivit större och jag jobbar och har pengar och vi kanske kan köpa mig en häst. Så jag kan börja om. Jag ångrar så att jag la av med ridningen, att jag inte fortsatte att lära mig. Jag älskar hästar. Jag drömmer ofta att jag är tillbaka på hästryggen. Jag önskar endag att det ska bli sant.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤