En minst lika bra dag idag!!! 
Kaffe med ost och kex efter dagis innan vi spenderade hela eftermiddagen ute med Becka och c/o. Helt sjukt skönt trots att det var kallt. 
 
 
 
Världens gladaste skitunge så länge som jag bär henne. Mitt eget fel säger pappa eftersom hon alltid är i selen eller så bär jag henne. Förutom när vi är ute och går, då ligger hon i vagnen. Men oftast så hänger hon på magen. Blir nog inge så jätte länge till då hon börjar bli tung.  Vi har inga små barn längre ❤
 
Förövrigt så ser jag jätte mörk ut på bilden och det är jag inte! Färgade håret mörkt för flera månader sen. Dock trivs jag ej i det men har varken tid eller ork att lägga ner mig och bry mig nu. Men fram  i vår/sommar ska jag bli ljus igen. Slänger väl i slingor i april lagom till valborg antar jag. Om mor vill ställa upp såklart ;)

ljuvligt.

Benjamin är på dagis nu. Han går dit med lätta glada steg och när vi närmar oss kramar han om handen lite hårdare och går tätare emot mig. Innan jag går ska det gosas, kramas och pussas en hel del. Tänk om han vore så go hemma. Även om han är det så är det lite mysigare att sitta där och bara gosas innan han får leka med barnen. Min gosefis ville till mormor så fort han vaknade imorse och titta på kissebebisarna. Så det blir väl det vi gör så fort jag hämtat honom på dagis. Världens bästa djurvän. 
 
Vad fislisa och jag ska göra idag är ingen aning. Kanske vi går upp till jobbet och hälsar på en sväng eller vad vi nu hittar på . Blir så otroligt rastlös när Benjamin är på dagis. Tiden går så sagta och finner inget att göra. 
 
Och älskling jobbar idag och 2 dagar till innan han är ledig fredag-måndag. FANTASTISKT!!
På fredag blir det påskmat med mor och c/o.  Gött! Sedan åker dem till mormor ifrån lördag-måndag så Erik har redan börjat få seperationsångest om vad vi skall göra de dagarna. Haha ;) -.. 
 
Jag ska nog sätta Celine i bärselen när jag bloggat färdigt och Glamouravsnittet är färdigt så får hon hjälpa mig att städa toaletten och damma fönsterbräden osv. 
 
Så vi ska nog sysselsätta oss med det innan fialotta blir påtok för sur och trött. 
Hon är på ett ljuvligt humör nu för tiden ;) .. 
 

Fantastiskt

Idag har jag haft en underbar dag med mina barn.
Vi spenderade frukosten med mamma innan vi gick ut med Chewy och gick till vargåna. Benjamin cyklade på sin 3hjuling, han ska få en stor cykel när han fyller år nu den 17de april. Gissa vad glad han kommer bli, så ska han ha flagga. 
 
I eftermiddag var vi ute i över 1,5 timme.  Åkte raggarbilen och lekte i lekparken.
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem så lekte vi i lekstugan 
 
 
 
 
Framöver så vill jag sätta in innertak, väggar och tapetsera samt lägga golv. Vi hade en sån fin lekstuga när jag var liten, vill att mina barn ska få desamma ❤
 
Iallafall så var det helt fantastiskt för Celine sov hela tiden så all min tid jag hade fick jag lägga på Benjamin,  så skönt. Man behöver de där ensamma stunderna med dom. OCH vetni?! Jag är alldeles för mobilnörd. Ligger telen i närheten av mig snokar jag alldeles för mycket. Så jag lägger bort den när jag är hemma och bryr mig inte om den. Och när jag är ute med barnen så kollar jag den inte om jag ej får sms eller det ringer. Vill ej bara vara 60% engagerad utan 100%.  Känns super bra! Och då känner jag mig närvarande, och barnen ser att jag är närvarande. 
 
Vad tycker ni minna få läsare om att använda telefonen i närheten av barn?

tryggt!

Vilken fantastisk helg,  på riktigt!  En suverän helg har det varit. 
 
 
 
På fredag klockan 9,30 satte sig Benjamin och pappan i frisörstolen, efter en stund var han duktig och satt i egen stol.  OCH så fin han blev, som han alltid är såklart. Men han blev så mycket större med engång våran pojk ❤
 
På kvällen vankades det sallad och fylld barks hos mor och c/o. Jätte gott och mysigt ❤
 
Igår var vi ute i skogen *2. Benjamin älskar att vara där. Även mor och far, tänk när Celine blir så stor så att hon också springer runt där med oss, tänk vilken fin familj vi är. Å vad jag älskar oss. Så mycket!!! 
 
Klockan 18 kon Sofie och hennes Robin, det blev tacos och en spökkväll. En suverän kväll med andra ord och hjärtat i halsgropen. Nästa kväll kanske jag kan vara med och ta en cider eller något. Får se vad länge man ammar ;) hursomhelst så ser jag fram emot tills nästa gång. 
 
Idag fick vi ju sovmorgon till 8.15 eftersom klockan var framskjuten, blev frukost osv innan osv innan vi slängde oss in i bilen till Annie och c/o.  Bra förmiddag innan vi sov i två timmar. SÅ SKÖNT! Längesedan jag sov på dagen nu, och det var riktigt skönt må ni tro,;) 
 
Ikväll har det varit mys med god mat och chokladpudding och grädde. Bra avslut ❤
 
 
Och idag är det 2årsen svärfar somnade in. Saknad och älskad, alltid alltid alltid!! 
2 år har gott och resten av våra liv utan honom. Han finns med oss andligt, hela tiden. Han vill se oss växa och det känns tryggt.  Vi älskar dig ❤

framåt

Känner ingen längtan till blogglust, alls..
Den försvinner ALLTID när man mår taskig.  
Jag mår bra över lag. Men efter allt bråk som hänt, allt skitsnack man fått höra av sin 'svägerska och svärmor' så gnager det innanför pannbenet hela tiden, man ser deras skrivna ord hela tiden, Anitas skrik emot mig, att hon påstår att jag ljuger att jag är den ena å den andra, ska dra in min familj och släkt osv.
Att jag lyckades klämma fram lite tårar till och med tyckte hon ju i princip var bedrövligt. 
Är så mycket sjuka grejer som gnager hela fu tiden. 
 
Jag kommer aldrig någonsin förlåta. Aldrig någonsin. Men jag kommer gå vidare. Från och med nu, som sagt de är släkt till oss, blodsmässigt. Kommer aldrig någonsin kunna stänga dem ute, mina barns faster och farmor. Min fästmans mor och syster.
 
Därför förstår jag inte hur de kan göra som de gjorde? 
Somsagt. Jag gräver inge längre, försöker inge längre att lappa ihop allt när man fortfarande blir pissad och sparkad på, drar in oskyldiga människor gör dem också. 
Fyfasen. Från och med nu stänger jag dörren från de som hänt å blickar framåt. 

!!!

En helt fantastisk dag!!! Sol, långpromenad, ett glas loka,  kär upp över öronen. Bästavän planerar sitt bröllop som hon delar med mig. Herregud vilken bra dag.
 
Å där vakna fisan.
 
Hejsvejs så länge. 

HEDRAD

 
Världens gladaste tjej efter att hon bajsat efter 5dagar. Dumma dumma dumma mage!!! 
 
På förmiddagen var ju världens bästa siss'h och hennes Ellie här, alltid lika mysigt. Och Benjamin älskar när dom kommer. Vi avslutade med lunch tillsammans. ❤
 
Jag kollar igenom farmen avsnitt, tv dosan gick ju isönder så har ju fått kolla igen glamour och biggest loser avsnitten jag missade i veckan. Nu är farmen på tur ;) när älsklingen kommer ut blir det VP. Min fina fina älskling ❤
 
Och jag har ju glömt att tala om för er. Att igår när allt var PISS verkligen, när jag hörde min svärmor skrika och Erik skrek tillbaka av ilska, sorg och en känsla av tomhet hade han i rösten, då fick jag en av de finaste frågorna jag någonsin fått. Jag ska få vara tärna på min bästaväns bröllop. På Annie och Jimmys bröllop. Jag ska få stå breve henne när hon viger sitt liv till en annan man. SÅ FINT ❤ Kan inte beskriva i ord vad det betyder för mig. Och den frågan kom i allra rättans tid. Jag är så stolt och hedrad!!! 
 
Imorgon är det måndag igen. Hoppas på fint väder, uppehåll och blåsfritt, vi ska nog spendera våran förmiddag då Celine sover i skogen. Benjamin älskar verkligen att vara ute, och nu i skogen. Vi letar efter älgbajs, vargbajs, och en massa annat. Bara njuter av naturen. Tackar gudarna för mitt barn som vill vara ute så. 
 
 
Vårat egna lilla rådjur ❤
 
 

VARFÖR

Fick tillsägelse igår att jag inte fick skriva vad jag ville i min egen blogg. Att jag inte har någon rätt att yttra mig. Min egen svärmor säger det till mig. Allt hon vräkte ur sig och skrek till mig igår gnager hela tiden. Jag tänker hela tiden.
 
Hur i all friden kan en VUXEN människa på snart 60år skrika i telefonen till mig att jag är den elakaste hon ve?  En elak idiot, rutten idiot, en liten jävla flicksnärte, att jag har förstört hela hennes liv,  förstört allt med erik och hennes barnbarn. Hon kommer aldrig i hela hennes liv förlåta mig. Och klick så slängde hon på i örat på mig.
Hon skrek så jag fick hålla telefonen långt ifrån örat. Skrek vilken idiot och dum i huvet jag var. Flera gånger om. FLERA GÅNGER!!! Hur jag har förstört Erik. 
 
ALLT för att jag bjöd en människa på dopet som ställt upp för mig/oss i familjen som Anita hatar. För jag ville göra en fin dag för min dotter. Så är JAG boven i dramat. JAG accepterar inte min svärmor?! JAG är det svarta fåret. JAG'!!!! HUR FAN KAN DET VARA JAG?! Jag bjöd alla precis lika mke till dopet. Precis lika mke!! Nej men då har hon mage att säga ' nej men har ni bjudit henne anser jag att ni tycker om henne mer än mig,  jag sätter inte min fot i kyrkan om hon är där, inte ens för mitt barnbarn ' 
 
Jag vet en sak. Jag ska och kommer alltid göra allt för mina barn och barnbarn,  alltid stå vid deras sida. Alltid. 
 
Har fått höra utav Eriks mamma och syster att det kommer ta slut mellan mig och Erik 'alla vet det' dom och Eriks bror har även sagt att jag hjärntvättar,  förstör honom. Jag kommer ta barnen och sticka.  VILKEN NoRMAL Familj säger så?! Och att Anita bajsar blod och kanske har cancer å det är VÅRT fel?! 
 
Hur kan man??????!!!! Jag är så arg, ledsen, frustrerad så jag vet inte. Jag sprängs snart. När jag vill prata får jag inte fram ett ord. Inte ett ord. Det blir tomt. Förstår inte hur de kan göra och säga så mycket ELAKT. De skulle aldrig sätta sin fot hos oss så länge jag bor här eller är här. 
Erik sa att han skulle ha tagit livet av sig om det inte vore för mig till sin mamma. Tack vare mig att han har ett hus, men tydligen var det inte tack vare mig. Jag har ju inte bidragit med något. Det var tack vare han själv. Som om vi inte kämpat tillsammans varje jävla dag för att få köpa ett hus??! 
 
Så ja. Det är pga allt bråk som jag sätter lösen. Så jag får skriva vad jag vill när jag vill. Hon läxade upp mig ganska bra medans hon var på den mest lägsta nivån en vuxen människa kan ha.
Så mycket som hänt och sagts så ni anar inte..
 
En så kallad familj var det... EN FAMILJ! 
 
Fick ju även skit för jag ej hälsat på henne under alla år, men kunnat sitta hos min mamma jämt. Och ja! Men inte en gång människan frågat om jag vill ha fika kaffe eller mat. Jag fick mitt körkort för 1år och 3månsder sen lixom. Jag jobbade jämt och hade barn. Lite svårt för mig och åka till edeby på de få timmarna jag är/var ledig. Medans hon som är i deje jämt tittade nästan aldrig in. VARFÖR ÄR DET JAG SOM FÅR SKIT?! VARÖFR I HELVETE?

lösen.

From imorgon kommer lösen sättas på bloggen.

Bakvänd

Imorse tog jag som vanligt med mig C ut när hon ska sova på ca 45mins rask promenad,  det regnade men var härligt ändå. 
 
På förmiddagen tog jag med mig bror till pappa trodde jag. Han var inte hemma utan hos farmor och farfar så vi åkte dit, där fick man hemma gjord kladdkaka med grädde. Så mysigt ❤
 
Hade tänkt sova nu på vilan med, men fislisa vaknar alltid till när en annan håller på att somna in och sedan när en annan vaknar till så somnar hon. Så jädrans typiskt!! 
 
Vad som händer och sker i eftermiddag har jag ingen aning om, kan ju bara bli bättre än morgonen och förmiddagen hoppas jag. 
 
 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤