Someday

 
 
Snart 2 veckor sen har gått sedan jag bloggade sist såg jag. Det är många gånger jag velat blogga och skriva ur mig. Men på något vis 'biter man ihop' och håller det inom sig. 
 
Ibland känner jag mig så rik på livet och andra stunder känns det som man går isönder psykist och fysiskt. 
Det fysiska ska väl ordna upp sig förhoppningsvis då jag har tid till sjukgymnasten den 11/8 vilket jag ser fram emot enormt!!!! Ryggen tar kål på mig snart . 💔💔 
 
Och det psykiska är bara från och till. Gör så ont att förlora kära en efter en. Andreas kusin som i stort set visste allt om mig och stod mig mycket närmare mig än många utav mina vänner. Fastän han bodde nere i skåne och vi aldrig sågs så var han närmaast. Svärfar min fina svärfar. Ditt skratt, din skämtsamhet, din trygghet och din hjälpsamhet är något som saknas, varje dag.  Baraa, det är många gånger jag ser dig gå framför mig med armarna utsträcka emot mig för en kram. Det är många gånger jag tänker på dig och tänker tillbaka på alla stunder vi spenderade på trappen i källarn på jobbet för du skulle röka. Varje gång jag går förbi där ser jag oss långt in i minnet sitta och prata om allt mellan himmel och jord och sitta och fnittra om ingenting. Jag saknar dig och din trygghet och ärlighet. Farfar, jag ångrar nu idag att jag inte brydde mig om att hälsa på dig mer. Att jag inte visade vad mycket jag verkligen uppskattade dig. Du ställde alltid upp, körde på mig kors och tvärs, skolan, kompisar och stallet. Du fanns alltid där. Man visste att frågade man dig så fick man alltid den hjälpen man ville ha.
 
Men innan man hinner bearbeta sina förluster så kommer nästa käftsmäll i ansiktet som man ska försöka bearbeta och "förbereda" sig inför. 
Jag är trött på att förlora någon.
 
Och jag är så jävla trött på att bli behandlad som luft när det gäller vissa. Att dom aldrig kan gå vidare. Jag är trött på att må dåligt pga andra människors beteende mot mig. Jag är så fruktansvärt trött, skulle vilja resa mig och nonchalera hela jävla världen som inte bryr sig om mig. Skulle vilja spotta folket i ansiktet och vända klacken och gå. Jag skulle vilja va så stark till att inte bry mig. Bara bry mig om dom som bryr sig om mig. 
Vad tusan vinner man på och gå runt och va bitte, grinig och gnällig? 
Ingenting..
 
Jag vill iallafall hejja till min underbara familj.
Och till alla mina fina arbetskamrater ♡♡ 
Har gjort 8 pass på 6 dagar och jag är så glad att jag har världens bästa arbetskamrater som gör allt så mycket lättare. Lika så vårdtagarna såklart ♡ 
 
Imorgon är jag iallafall ledig så den ska maxas med mys. Och det ska köpas mera färg och målas. 
Nu vill jag bara att allt ska bli klart.
 
 
Älskar när Benjamin tar kort speciellt på älsklings ben ;) han stod på en stege å måla på förrådet och skulle gå ner. Vipps va hela benet i målarburken och hälften av färgen på backen ;) 
Skrattar bäst som skrattar sist ;)

 
 
Ser ni villen fantastisk eftermiddag min familj haft när en annan har jobbat? ♡♡ 
 
Efter 2 kortpass på jobbet och jag känner mig helt trasig. Ryggen går utav på mitten och så fort jag ens rör mig hugger det vid mista rörelse. Fysoterapin är såklart stängt denna vecka så gick in på 1177 och bad dem skicka mig en tid. Hoppas på gudarna det går snabbt för såhär kan de ej va längre. 24åring i 110årings kropp.
 
Å annars så går jag sönder psykiskt samtidigt som jag översvämmas av kärlek.
Svämmar över av kärlek för jag har en man,barn,syskon mamma och pappa som är friska. Jag är så glad för det, mer än jag någonsin tänkt på och över. Så igår kväll efter allt skrev jag till pappa vad glas jag just är över att han är min pappa och frisk och lever. För det är jag. Själviskt men sant. ♡ 
 
Sen går jag sönder för jag hatar att se och veta att min familj ska lida och genomgå all jävla skit vi engång gjort. Önskar ingen den jävla smärtan eller den vägen. 
Jag är så äckligt jävla förbannad över att ALL jävla skit ska hända BRA FOLK. MITT FOLK! Så jävla trött. Så jävla arg och så jävla ledsen. Jag hatar det. Fullkomligt hatar det. 💔💔💔 
När fan tar allt elände slut.? 
 
Nu ska jag somna till lillans andetag och försöka sova.
Godnatt.

En hemsk gårdag

Gårdagen var hemsk, riktigt hemsk.
Aldrig haft så ont i underlivet/slutet av magen någonsin.
JO! När jag hade värkarna för Benjamin. Och det var i stort set samma smärta. Fast igår var det konstant det slutade inte som det gör med vanliga värkar. Fick knapra panodil bada och vila så mycket som möjligt.
På morgonen orkade jag inte ens gå. Blev yr, illamående och svimfärdig. Det svartnade ett flertal gånger. 
 
Det lanade lite när jag badade och sedan sov. Så frammot kvällen hade jag "bara" molande mensvärk utan mens då..
 
Vad kan de ha varit?!
 
Vet att jag kunde ringt 1177 och blivit skickad till csk. Men att sitta på akuten en lördag är inget man vill. Och det blev ju bättre tillslut...
 
Jag vet att jag ha/hade en cysta på 1*1.5cm på ena äggstocken från ett vul i februari. Den kanske har släppt redan vad vet jag? Eller har jag fått en ny? 
Får väl ringa bm eller något om det återkommer.
Aldrig vart med om maken till smärta iallafall.
 
Nu är jag iallafall bra!!! Så gott som. 
Imorgon ska jag ringa sjukgymnast ang min rygg då jag har kronisk värk i svanken/ryggslutet och haft det något år nu. Trott det berodde på graviditeten sedan jobbet. Men efter 5v semester är det nästan värrre än någonsin.
I vissa fall orkar jag knappt böja mig innan det hugger som knivar i ryggen.
 
Så ni ser jag har en 80 års kropp ;) 
 
Å nu ska jag ut och börja grundmåla lite där jag når. Så länge jag ej böjer mig eller bär något går det bra. Fick avbryta gräsklippningen för de gjorde för ont tillslut. Jag som ÄLSKAR att greja !! (!) 
 
sedan ska mat göras innan vi spenderar eftermiddagen på mariebergsskogen.
 
Ha en bra dag!! 

Ett par kilo

Ligger och hör lill fisans djupa andetag brevid mig. Hon sover så gott. Min lilla älskling ♡ 
 
Pappan och Benjamin är och köper grundfärg och färg till huset, carporten och förrådet. Lekstugan och staketet ska även få sig en omgång med färg. 
Vi beslutade att ha den färgen vi har. Då det sparar pengar men framför allt en massa massa tid. 
Vi sparar våran ljusa/gråa färg tills i framtiden :)
 
Så i eftermiddag ska det sista fixas på förrådet. Tomas kommer och hjälper till så det blir klart så är det bara att börja grund måla sen. Äntligen!! 
 
 
Å äntligen har jag bokat en klipptid. Ska spara längden, bara klippa topparna. Men de ska tunnas ur, klippas upp MYCKET å ta bort mycket fram och även kapa luggen snett eller något (?) Sen funderar jag på att färga de rödbrunt. Eller om jag ska slänga i en massa massa blonda slingor. Nu längtar jag iallafall tills den 26/8 så jag blir av med ett par kilo hår. 
 
 
 
Idag är de sista helgen på semestern. Känns bra men skulle även kunna vara hemma 4 veckor till.
Det har varit så skönt att inte behöva upp till jobb/dagis tidigt på morgonen. Kunna ha hela dagar med barnen istället för halva dagar. Det känns bra att ta dagen som den kommer istället för att behöva planera in flera dagar i förväg. Det känns även bra att ha haft 1vecka tillsammans med stora hjärtat och jag längtar tills v33 nu när vi är lediga 1vecka tillsammans igen. 
 
Men framförallt så längtar jag tills våran nästa semestertripp, till eskilstuna. Parkenzoo ♡♡ 

Skara bilder

 
 Bilderna är i oordning. Svårt att sortera och få det rätt via telefonen.
 
Våran dag på skara var iallafall toppen!!! Solen sken, det regnade, vi åkte karuseller i många många timmar. Badade i cirka 2 timmar och åkte karuseller i några timmar till innan det hann att bli stägning. Hade gärna haft en dag till men det räckte gott och väl!! Nöjda barn och jag och Erik var också jätte jätte nöjda!!! Var absolut INTE sista gången vi åkte dit.
 
Kändes så himla mäktigt att vara där som föräldrar, att vi hade planerat det resemålet för våran son. Och för syster. Attde var VI! 
 
Känns som om det var igår man åkte iväg med sin pappa och bror på semester. Hur man såg fram emot det varje sommar år efter år. Men nu var det jag och Erik som åkte.
 
Det var jag som packade och såg till att allt fanns med, jag som såg till att vi kom upp på möran, att ha frukost nedpackat. Ombyten med osv. Kändes så mäktigt att få vara en förälder. På riktigt. Och vilken fin dag vi fick tillsammans. Flera gånger under dagen blev jag alldeles rörd när man såg lyckan i barnen. Tänk att de var vi som gjorde det dära roliga för dem.
 
Känslan är obeskrivlig ♡♡ 
 
Kan inge annat än att tacka mina föräldrar för att ni har lärt mig allt det bra och fina så jag/vi nu kan överföra det till våran familj ♡

En fin dag

 
Vilken fin dag vi haft igen, lekt i 2 olika lekparker. Tomas har varit hit och hjälpt till att få upp vägg och tak i förrådet. Och var även hit med en tv som Benjamin fick till hans rum. Så snällt!! 
 
Vi har även grillat, lyssnat på lite muller på åskan. HÄRJAT i massor här hemma, gjort rabarberpaj, och hälsat på gammelfarmor på kvällskvisten. 
En sån mysig dag ♡♡ 
 
 
Imorgon ska gräset klippas häcken snyggas till och det ska såklart härjas och mysas. Även kanske försöka fixa å få tid till att älskling ska snickra klart det sista på förrådet. Snart så snart kan vi börja grundmåla. 
Och på kvällen ska jag till Marie på mat med siss'h. ☆☆ 
 
Ha en bra dag och sov så gott.
 
Natti.

Arbetande pojk

 
min pappa, barnens morfar.  ♡ 
 
Igår kom han hit och tog med sig cykeldäcket och idag kom han tillbaka med ett nytt cykeldäck och lagade min cykel och även satte på cykelstolen till barna.
 
Han skulle även laga cykeln Erik fått. Och sedan ska vi sätta en cykelstol på den med. Så kan vi ta långtur med barna på cykel :) har även en cykelvagn. Men förstod inte hur man skulle fästa den och så som barna slåss nu för tiden är det nog lugnast å ha dem en bit ifrån varann, på varsin cykel ;)
 
Blev iallafall en å annan tur ikväll på cykel med barna. De fick turas om att sitta bak i stolen och båda älskade det :》 
 
Annars idag så har Tindra vart här och de var och badade en sväng när jag och C låg på vilan. Det har snickrats och SNART är brädfodringen klar på garaget. Ska det bara köpas färg och börja målas. Förmodligen tar vi garaget detta år och huset nästa om vi ska måla om allt. Vi vill ha ljusgrått med vita knutar. Frågan är bara om vi ORKAR måla om allt?! Eller om vi ska ta samma färg som det är nu och måla garaget och fram och baksidan på huset. Altan och sidorna är ju nymålat för 2 årsedan och känns som ett evighetsprojekt och börja måla om hela huset. Men skulle säääääkeert bli såååååå fint!!! Men med småbarn ska det ju inte bara vara fint, utan praktiskt med. Och ekonomiskt ;)
 
 
Fisen ♡♡ min älskling. Jag gosade och snosade lite extra på dig ikväll när du sov. Jag älskar dig miljarder varv runt jorden och mer där till. 
 
 
Han hade iallafall haft de toppen hos mamma och c/o .
Och imorse hjälpte han Leffa för de gräver till en pool.  Kommer nog bli en hårt arbetande man utav våran pojk tror jag minsann 😊

3 dje natten

 
Vackra vackra barn. Vart skulle vi stå någonstans om inte ni fanns? 
 
Vi åkte till mamma och c/o imorse vid 10 och där blev Benjamin kvar. Och är än!!!! De har lekt hela dagen/kvällen och han skulle pråmt sova där. Ord och inga visor. Det blir 3 dje natten han sover borta i sitt 4a åriga liv. De har lekt,ätit hemma gjord pizza och lyxat till det med mys på en torsdag. Antar att han haft en toppen dag med sin moster ♡♡ 
 
Det har varit påtok för tomt och tyst här hemma. Saknaden är enorm och man känner sig faktiskt halv. Trivs inte alls med att ha våran stora lilla pojke borta. Så detta hoppas jag inte att han tar till någon vana ;) även älskling tycker de är skit jobbigt och han höll på och krypa ur skinnet. Han försöke tom få hem honom ;) .. så jag gissar på att Benjamin kommer hem tidigt imorgon eftersom han inte sett sin pappa alls idag. 
 
Nu ska jag sova så morgondagen kommer snabbt så vi får hämta hem våran pojke ❤

Lätträknat

Dagarna springer fram och snart är semestern slut.
Det drygar sig samtidigt som det rusar och dagarna börjar och slutar lika snabbt.
 
Igår var vi hos Benjamins bästa kompis Loke.
Benjamin är och blir så glad när de leker. ♡♡ 
 
Och idag på förmiddagen hängde vi hos Kicki där jag fick med mig en paprikaplanta hem. Spännande och se om det blir några paprikor!! Har ju 2 st tomatplantor som det börjar blomma på. Har dom på våran inglasade altan. Nägon som vet hur länge det tar från att plantorma börjat blomma tills tomaterna börjar komma? Har väntat ivrigt länge nu.
Likaså att vi har MASSSSSSVIS med jordgubbar men INGET händer. De är tamejtusan lika gröna än som för 4veckor sedan. Är det för att det är dålig värme eller vad? Barnen väntar på att få smaska på jordgubbar.. det enda som verkar växa ordentligt är morötterna. Så kaninerna lär ju bli glada ;)
 
 
Efter C's vila idag åkte vi till skivstjärn med siss'h och barnen en sväng. Blåsigt som tusan men mysigt att bara sitta där och skåda in de vackra skapelser man skapat ♡ 
Tänk vad rikt livet är. Vilka fina stjärnor till barn vi har ☆ 
 
Och ikväll var jag ute på en härlig promenad med Annie. Minst 2 promenader denna vecka ska jag ut på. 1 återstår ;)  kändes riktigt skönt när jag väl kom ut. Och tack för sällskapet ♡♡♡ 
 
Inatt hoppas jag på bättre sömn. Somnade sent och sedan fick jag väcka älskling strax efter 4 eftersom han inte hör sitt eget alarm. Trots han har ipaden och telefonen på. Så ni kan ju tro att det ekade i huset. Förstår inte hur karln kan sova sig genom allt?! 
Och inte nog med det så ringde alarmskiten kl 6 igen. Och jag har svårt att somna om när jag vaknat 1 ggn. Så timmarna var lätträknade med sömn.
 
Så nu ska jag försöka sova och hoppas på bättre natt.
 
Godnatt.◇◇ 

Mariebergsskogen

 
My beatiful babys ♡ 
 
Vi hade en helt fantastisk eftermiddag i mariebergsskogen med siss'h och barnen. 
Benjamin talade pråmt om att han ville dit imorgon med ;) tror det var mer än uppskattat att vara där!! 
Får bli en dag där snart igen för barnen ♡♡ 
 
Här hemma regnade det som tusan ikväll och åskan mullrade. Hoppas att vädret spricker upp snart och det blir sommar på riktigt. Har ju bara 2veckor kvar på min semester. Och om 1 vecka ska vi till skara så jag hoppas verkligen att vädret är på våran sida tills dess.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤