What to do

 
Idag var vi vakna innan halv 7 . Celine fick för sig å vilja ha välling igen då. (Hon får de engång på natten/tidigt på morgonen) men 2a morgonen hon vaknar och vill ha de en gång till. Hoppas det inte är så imorgonbitti igen. Dum idè tossa fått.
 
Iallafall så kom Ida och barnen hit på eftermiddagen och vem var inte gladast om inte Benjamin. Han tycker så mycket om Loke. Och jag vet inte hur de ska bli på dagis till hösten när inte han är där 😦😦 . Får hålla tummarna för att det går bra och att vi träffas mycket på fritiden 😊😊
Celine hade fullt upp emellan åt med lillasyster Swea, de skulle pussas å kramas. Celine ÄÄÄÄÄLSKAR bebisar. Och då menar jag ÄLSKAR... Hon har 5 dockor här hemma som hon har fullt upp med må ni tro.
 
Så idag sov bägge barnen innan halv åtta. När får jag gå upp imorgon då trooooooooo?? 😅 får inte klaga för de fina sovmornar jag haft sista tiden har varit helt fantastiska. 
 
Vad som händer och sker imorgon vet jag inte. Är det fint väder funderar jag på att ta med barnen till skivstjärn eller något sådant eller någon lekpark.
Jag njuter till fullo här hemma. Varje dag med dom . Skulle vilja ha 1år mammaledighet med bägge barnen. Jösses vad mycket tid man går miste om när man jobbar. Därför tar man verkligen tillvara på allt nu. Med gott samvete. Fullt betalt för att gå hemma med barnen ❤❤ och älskling jobbar bara 1 vecka till sen har vi 1 vecka tillsammans innan jag börjar jobba. 
 
Vi funderar förresten på att åka till skara sommarland istället för gustavsvik. Det är ju med Tindra och Benjamin vi ska åka. Vad tror ni om det? Det är en dagsutflykt. Så bara över dagen.  Tror sommarland är bäst, men kanske blir stressigt över dagen bara. Vad tror ni? 
 
 
 

Första månaden

 
 
 
 
Idag när pappan kom hem så hade han med sig en radiostyrd dinousarie. Cooooolt va???? Kaan ju lova att pappan tyckte det iallafall ;) det var en som sålde en på facebook å vi slog till. Benjamin har velat haft en sån sååå lääänge. Så han blev helt superlycklig!!! Kanske syns på bilden? :)
 
Återbersöket hos vetrinären gick bra. Ska fortsätta med örondropparna i 10 dagar till och ha öronrengörning varannan dag. Så ska de nog vara bra sedan. Behöver inte tillbaka iallafall om de inte skulle återkomma vill säga. Tack å lov!! Jag undrar vad en vetrinärs timpenning är med tanke på vad de kostar å ens kliva innanför dörren hos dom. Men nu har vi en frisk och kry hund iallafall ❤
 
Tack världens bästa pappa för du följde mä. ❤
 
 
Så tackar vi kusin Sofie som passade tossami under tiden ❤
 
 
 
ÅTERBLICK!!!! 
 
1 månad som gifta, första månaden och vi har hela framtiden som väntar på oss ❤ jag älskar dig så mycket!! 

Less

 
 
 
 
 
 
Mina finaste. Vad skulle jag göra utan er? Vart skulle jag vara utan er?! Och vart skulle jag vara utan min stora kärlek?. 
 
Ikväll är jag less och bitter. Trött på vissa folk. Trött på att alltid vara den som ska höra utav sig, vara den som får relationen att rulla. Trött på att folk i stort set glömmer vart vi bor. Att man bara duger ibland. Trött på att vissa säger en sak och sedan skiter blanka fan i det. Trött på att behöva be om hjälp och sedan få skit för det. Så jävla trött på folk över lag ibland. Så jävla trött. 
Trött på att folk ska lova att hjälpa till och sedan skiter i det. Så trött trött trött! 
 
Var så arg förut så jag grina till och med. De är som om allt brister ibland. Men man lär sig väl. Ensam är ju stark sägs det. 
 
 
 
 
Å min lilla tossa går ofta och hämtar kortet på 'faffa' som hon säger. Hon bär med sig det och går runt. Förut blev jag gråtfärdig och kom på att det är istort set de enda kortet jag kommer få med dom två tillsammans. 
Jag blir så jävla ledsen och arg. Jag tror ärligt talat att vore här hos oss, fysiskt..... så skulle saker och ting vara fasen så mycket mer annorlunda. 
 
Och jag vet även att du vet att vi har gjort allt. 
För en vecka sedan skrev även älskling till sin mor. 3 sms för att va exakt. Där han skrev vad han kände och hade lite frågor och sedan att han hoppades att hon mådde bra eftersom han hört utav sin bror att hon åkt ambulans till csk. 
 
Fick han nått svar. Neeeej.. han prövade ringa efter ett par dagar ifrån ett annat telefonnummer. Hon kanske hade bytt nummer och ej fått smsen. Men neejdå. Riktigt och rätt svarade hon. Så hon lär ha sett smsen. Varför svarar man inte sin oroliga son då?! 
Midsommarafton åkte hon tydligen in igen med ambulans fick Erik reda på. Men inte av henne. Inte ett pip har hon svarat.
Hur kan man göra så som mamma? 
Att fullkomligt skita i sin sistfödda son.
 
Även om vi ej ska bry oss. "Vi har så många som bryr sig om oss runt omkring oss" men det suger sån jävla energi. Negativ energi att hela jävla tiden gå runt och fundera på varför hon inte har lite mer innanför pannbenet till att kunna svara. 
Det suger så jävla mycket energi till att rentutav tycka så illa om en människa som jag gör nu efter allt.
Hur tusan släpper man och går vidare?!?!??!?!?!? 
 
Borde sova nu. Ska nog försöka med det.
Imorgon ska jag, Benjamin och pappa på återbesök hos vetrinären för Chewy. Hoppas att det ska vara bra med allt nu. Jag hoppas hoppas hoppas!!!! 
Celine får va hemma och sova färdigt vilan med min kära kusin Sofie ❤
 
Natti

Ingen lyckligare än

Jaaaaaa. Jag skrev ju att jag var trött på min dåliga kamera...
 
Jodå. Duktiga jag hade mobilen i bakfickan igår och skulle sätta mig på toan och PLOPP!!!! 
Där låg den. I vattnet. Gissa om jag blev trött på mig själv?? Fyfan. Å helt sinnessjukt att man ska ha med sig sin telefonjävel överallt, ÖVERALLT verkligen!!! Fick iallafall tag på en mobil igår kväll så nu bytte jag upp mig så nu klarar jag mig mer än gott och väl tills oktober. 
 
 
 
Dinousarien ni ser på bilderna fick Benjamin igår när vi var till Rusta. Vi gick ner på babyproffsen och skulle kika på en liten leksak till han. Jo man tackar ja. Den dyraste dinousarien skulle han såklart ha ;) ingen var lyckligare än han. ❤❤
 
Celine somnade tidigt idag så jag tvättar och myser i soffan när Benjamin kollar på daniel tiger. 
Ute ser det ut att bli regn närsom helst så blir en mysdag idag.

De kan bli dyrt

Ligger på vilan med Celine som sover. Meningen var att jag med skulle sova men ingen ro alls i kroppen till att sova.
 
Efter Celine vaknat och vi ätit mat ska vi packa in familjen i bilen och åka till rusta och köpa matta/or. Så fruktansvärt tomt i vardagsrummet då vi tog bort mattan under bordet då de var helt meningslöst att ha en ryamatta vid soffan när man åt och barna kladdade osv. Men såg att rusta har fina plastmattor. Och det är ju alldeles toppen, bara torka av när man spiller så är de rent och snyggt igen. Kanske ska köpa en och annan duk med. Får se vad som dyker ner ;) . 
Har en förmåga att bli dyrt iallafall när man går på rusta av någon underlig anledning..
 
 
 
Fann dessa 2 kort häromdagen ifrån när älskling blev knivhuggen dagen efter min student 2011. 2 hugg i låren och 1 i armen. Aldrig riktigt förstått hur illa allt kunde slutat. Tackar gudarna för att det gick så bra som det gjorde 💓💓 
 
 
Dålig kamera. Längtar SÅÅÅÅÅÅ tills oktober när jag kan ta ut en ny tele. MEN här gjorde iallfall barnen morgonkissen för någon dag sen. Celine har börjat kissa ute som brorsan sin. ;) 
 
Igår eftermiddag var vi även på leos lekland och härjade i över 2 timmar. Benjamin var mer än nöjdast då han fick en leos tshirt. OCH en kram utav självaste Leo. ;) 
 
Nu ska jag snosa på Celine tills de är dags att gå upp 💝 

Fina människor

Ännu en härlig morgon vi vaknar precis innan kl 9. Benjamin sov vidare en stund till tills C klampar upp och väcker han. Vilka sjusovare vi fått ;) jag klagar absolut inte :D 
 
I eftermiddag när Celine sovit klart packar vi in oss i bilen och styr oss mot leoslekland. Dock kanske man skulle passat på att ligga på stranden nu när det är så fint känner jag i efterhand nu. Vädret verkar ju inte alls bli fint framöver. Typiskt under min semester ;) 
 
Ikväll tänkte jag faktiskt gå ut och röra på fläsket lite. Så otroligt skönt när jag kände utav igår/i förrgår att jag faktiskt gjort något. Å ska degen bort räcker det väl inte att sitta här och gnälla... Tyvärr... ;) 
 
 
3 utav katterna som flyttat och kom till sånna fina hem och fina människor. Förmodligen sista gången vi har kattungar nu på länge länge länge. Stelerisering sker i september och ppiller fram tills dess.  
 
Nu ska jag nog gå ut och sätta mig å bättra brännan
 
 
Ha en bra solig dag

Sovmorgon

Idag hade jag och C sovmorgon tills kvart i 9!!!! bblev helt chockad när jag såg vad klockan var... Benjamin kom ner 20över9. Vi har då allt semester. 
 
Celine sover och jag hade tänkt träna magen oxh rumpan... det var just de. TÄNKTE. Tills jag kom på mig själv att sitta och äta glass i soffan med Benjamin istället. Suck.... Tar tag i träningen till veckan. Försöka boka in 1-2 pass på gymmet. + promenader hemma.
Känner förresten i benen att jag gick igår. Jösses vilken kass kondis!!! 
 
Nu ska jag plocka iordning här hemma en sväng innan C ska väckas. 
 
Ha en finfin dag

Det kan vara

Jösses vilken dag! En bra dag. En kanon dag rent utsagt!! 
 
Benjamin väckte oss strax innan halv 7. Vilket inte gjorde ett dugg. Sovit tills 8 tiden sista tiden så får ej klaga ;) och när moster sov här måndag-tisdag tror jag det var så kom inte Benjamin ner förens efter 9 tiden!! Han slog på sovmorgon fast han somnade innan klockan 8 kvällen innan.
 
Idag på förmiddagen så var vi hos finaste siss'h och barnen och lekte i lekparken. Åkte hem lagomt för att C skulle sova. När hon sov myste B och jag mrd jordgubbar innan han la sig intill mig och somnade och jag halvslumra tätt intill bakom honom. Kan vara höjdpunkten på hela dagen 💞 
 
När jag väckte barnen vid 14 blev det snabb lunch innan vi åkte och lekte med en fd dagis kompis till Benjamin. Jag och Celine myste med 'bebisen' och hängde med mamman :). Tusen tack för en jätte trevlig och mysig eftermiddag Ida, Loke och Swea. 
Så glad över att Benjamin tar för sig mer, leker mer och framför allt VÅGAR MER! 
 
Sedan ikväll blev jag för lat för att laga mat. Barnen ville inte in utan vi hängde i lekparken så älskling köpte med pizza som vi smaskade i oss innan kvällen. Hujedanemej så gott! 
 
Efter nattningen tog jag mig en riktigt rask promenad med Chewy och Annie. Mycket härligt må ni tro!! 
MÅSTE bli ett par gånger i veckan. OCH måste komma igång med träningen. Gillar inte alls min degklump till mage som hänger över byxorna eller röven som är i knävecken. :( usch.. 
Borde ha mer motivation när jag ej trivs med kroppen OCH att jag desutom tränar gratis på gymmet på jobbet. Men icke.. Hur tusan finner man motivationen?!! 
 
Nåväl. Hemma är de fotboll så jag slängde mig i duschen efter promenaden och nu har jag spelst en stund på telen så nu ska jag dra ner rullgardinen och sova.
 
Natti

Saknar bebistiden

 
Tänk vad fort tiden går. Minns knappt att fisan varit så liten 💞 
 
 
Å jag är så himla sugen på att göra en myshörna i C's rum. En stor sänghimmel med massa filtar, kuddar, gossedjur, ljusslingor osv. En myshörna å krypa in i. 
 
Celine sover och ska snart väckas. Då ska maten göras. Upp och handla för 2a gången idag. Ut med Chewy, klippa färdigt gräsmattan. Hämta moster på fritids. Göra mat igen. Sedan är det kvällen igen. Känns som mina 4 semesterveckor kommer flyga fram. 

1 dag räckte

Vilken härlig å mysig dag vi hade igår jag och barnen!! 
Lekparken, handla, myste, Benjamin sov när C sov, jag blundade under filten. På eftermiddagen köpte vi med jordgubbar å vaniljsås och åkte vi till siss'h och barnen och hade picknick i lekparken i nästan 2 timmar.
 
Hemma sedan bestämde Benjamin att han skulle ha kött och pommes. Sagt och gjort blev de på kvällsmenyn innan de bunkrades upp med kvällsmys. 
 
När Celine somnade gick jag upp och gosade med Benjamin och krama han tills även han somnade. Gud vad värdefullt de är att få ligga tätt intill sinna barn när de somnar. 
 
Sedan var de inte alls lika skönt och mysigt att sitta själv och kolla på tv som jag hade tänkt och hoppats på. Skulle nog aldrig klara mig utan min man! Den dagen igår räckte gott och väl ;) tursom är han hemma nu och väckte mig knackande tidigt imorse. Trodde först de va någon tjuv på utsidan. Så stackarn stod nog nog och knacka ett tag. ;) .. 
 
 Idag ska förrådet fortsättas å renovera. Vad barnen och jag ska göra vette tusan. Men som vanligt så underhåller vi oss nog. Ikväll kommer moster hit på skumbad och lördagsmys iallafall. 
 
Nu ska jag vila en stund innan jag ska tvätta sängkläder. Benjamin har nog blött näsblod inatt då han var FULL med blod i ansikte och kroppen imorse även i sängen. Får hoppas de var engång och inget mer. Inget under natten mer iallafall. Usch! 
 
Ha en bra dag

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤