Jullängtan

Att sluta klockan 22 en fredag kväll är påtok för sent. Och att Benjamin ligger och väntar på att jag ska komma hem och vägrar sova gör mig både glad och ledsen. Glad över att han vill somna intill mig och ledsen över att han inte vill somna utan mig utan känner att han hellre ligger och väntar. Och när jag väl la mig intill han så somnade han på 2röda. Mammas älskling ❤️

Imorgon börjar jag inte förens 16.30 så en frukostmorgon tillsammans igen innan jag kommer yra runt å städa överallt eftersom Rosis, Belle, Lotta å kusinbarnen kommer hit på fika ❤️

Tycker inte jag gjort annat än att städa denna vecka dock. Men är man perfektionist så är man 😂

Från första början hade jag de röda gardinerna i köket, men de hängde bara ett par ynka dagar innan de hamnade i vardagsrummet. De blev alldeles för mörkt i köket för min smak, och blev en härlig julkänsla i vardagrummet med för engångsskull bland alla leksaker.

Hade köpstopp på julklappar med. men kunde inte hålla mig när jag såg det där dinousarielandet. Benjamin kommer bli sååååå glaad!!!! Tror han ska få det på morgonen redan så kan han å Celine sitta å leka med det innan vi åker till mamma å firar jul ❤️ Åh vad jag längtar ❤️

Men nu säger jag godnatt


egentid är alltid gott

min fina fina fina pojk❤️ så himla mysigt att varje lediga kväll få krypa ner intill dig efter att jag nattat din lillasyster. Bara du och jag brevid varandra i sängen. En av de bästa stunderna på dagen ❤️

Även ikväll körde jag 20-25 minuters träningspass efter appen 'träningspass' 5minuter ben, 5minuter ben/rumpa/rygg, 5 minuter mage och avslutade med ca 3 minuter helkropp. Tanken är att om 1-2veckor utöka varje övning till 8minuter. Kändes iallafall skitbra att jag tränade nu ikväll med. Nu jädrar ska jag klara detta!!!

Sedan köpte älskling med en kycklingsallad till mig och en pizza till han. Med världens längsta hårstrå i. Kommer nog aldrig bli pizza ifrån pizzahouse för han något mer iallafall ;)

Nu ska jag slumra intill lillfisan ❤️ älskling och storsfisen har tagit över "gästrummet" där uppe ❤️


kroppen chocka

Åh herre säger jag. Efter samtalet på jobbet med Mikaela idag så tänkte jag. Att näj nu jävlar ska jag köra igång med träningen. Å de jävlar gjorde jag. Det jag inte tänkte på var att kag fött 2barn på 4,5år och jag har inte alls den styrka  jag en gång haft. Jag tog i alldeles för mycket och hjorde alldeles för mycket. Blev iallafall squats, situps med och utan vikter, ben/lår och plankan.
 
Det jag lärde mig var att jag inte är 14 år längre och vältränad😂 slutade med att jag var helt skakis och mådde as illa och kröp ner i sängen vid Benjamin efter 20 minuter 😂 Får se hur jag kommer må imorgon. 
 
Men mitt mål för denna vecka är att träna 2 gånger till minst. Iallafall någon form av träning. Om det som såblir springa extra varv i trappor och 'sitta i 90grader på jobbet så är det alltid något 😂 
 
Imorgon kväll blir det iallafall något här hemma igen, sedan jobbar jag ju hela helgen. Nästa helg är jag 3ledig❤️ 
 
 
 
mina fina älskade barn 💕 Ni växer och gror dag för dag och jag skulle vilja memorera allt ni lär er hela tiden.  Ibland blir jag alldeles snopen över vad kloka ni är.  Tänk vad mycket kärlek det rymmer i era små kroppar, så mycket känslor, frågor och alla lärdommar ni tagit till er redan i erat korta liv.
Jag och eran pappa ska ge er en stadig grund att stå på i livet som ni sedan får bygga klart på när ni är vuxna. 
Jag älskar er mer än bokstäver kan skrivas och ord kan sägas. ❤️

Här och nu

 
 
 
 
Älskar att Celine ser ut som en pojkflicka i Benjamins gamla regnkläder 😂 . Men hur bra är det inte att barnen kan ärva utav varandra? 
 
Dagen idag slutade lika fort som den började.Jösses vad den har sprungir fram! Nu har vi en dag till att gå upp innan vi får vakna själva utan väckarklocka. Så skönt att ha den lediga dagen tillsammans själva under veckan❤️ Torsdagen är även min enda lediga dag denna vecka.Gör 7 pass varav 6 arbetsdagar 😂👌 
 
Nu ska jag snosa intill min lilla tjej som inte är så liten längre . 😩 Ibland vill jag stanna upp tiden och andas här och nu. Njuta här och nu. Tiden kan man aldrig få tillbaka. Lev och älska här och nu ❤️
 
Natti

finaste!!

 
Idag efter frukost med mor och efter att hon tvättat mina köksfönster så gick vi ut i skogen och var ute i över 1,5 timme. Hur skönt som helst. Sedan blev det att röja runt här hemma med att duscha köksblommorna, hänga fram den stora julstjärnan och ta fram julgardinerna till köket. Tänk att det är 1a advent på söndag, och det är föera + grader ute!! 
 
Nu gör jag sista veckan på 80% och det känns grymmt faktiskt. Får se om jag säger det om några veckor ;)  
 
Imogon slutar jag klockan 14 och när jag hämtat hem barnen och vi varit ute med Chewy tänkte jag mysa ner mig med dem i soffan och ta fram en bok och läsa och gosa allt vad vi orkar ❤️ Jobbigt att jobba kvällen och sedan väcka dem dagen därpå tidigt och snabbt iväg 😔 
Men nu kör vi 2 dagpass innan vi har en mystorsdag tillsammans ❤️

äntligen!!!

we made it!!! tapetseringen i vardagrummet och upper nu äntligen klart!!! å jag är riktigt riktigt nöjd!! Iallafall nere och  i Benjamins rum. Nu ska bara elementet i Benjamins rum upp och en elgrej uppe i väggen i vardagsrummet upp. Nu kan jag pusta ut och nu finns det inget direkt hängandes över mig.
Fan vad duktig min man är, första gången han tapetserar och det blev helt jävla jätte bra!!! 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, vi var till mamma och c/o på kaffe på förmiddagen innan vi åkte till pets i skåre och köpte hundben och kaninmat och tittade på fiskar. 
 
Älskling var även in och köpte rostskydd till bilen. Gör om och gör rätt fick han lära sig 😂 
 
Imorgonbitti kommer mor och tvättar mina köksfönster. Inte en dag försent. Fytusan hur de ser ut. Så ska bli skönt att äntligen kunna se ut 😂 
 
 
 
Om en stund blir det soffläge framför tvserien bron. En svensk/dansk serie som jag rekomenderar till er som inte har sett den. Finns på svtplay att se. 
 
 
jag och liten Benjamin 😍😍
 
 
Tänk om man skulle göra om Celines rum trots allt 😍

mysdag

 
I söndags när vi inte hade ett dugg att göra åkte vi till Lotta och precis när vi parkerat bilen vid garaget. (Hon visste inte att vi skulle komma) Så får vi ett sms ifrån henne om vi vill ha en bilstol till Benjamin. 
Vad är oddsen?! Att vi står utanför henne och hon skiclar ett sms till oss och hon vet inte att vi är där. Haha . Var iallafall mysigt och trevligt ❤️ Även Rosis å Iseline va där så barnen var nöjda och glada ❤️ 
 
Annars under veckan har jag jobbat och umgicks med siss'h och barnen endag när vi var lediga. 
 
Till veckan gör jag sista veckan på 80% tror jag(?) eller om det var denna vecka?! sedan går jag upp till 90% i 6 veckor innan jag går på heltid. Ska bli förbannat skönt att tjäna sisådär 4tusen mer än vad jag gör nu. Även om det kommer bli längre dagar jämnar de nog ut sig vid lönen ;)
 
Idag har det iallafall varit världens mysdag med siss'h och barnen som hängde med oss i stallet och myste med Kajsa och hönorna :) sedan for vi hem till oss på té och kex i flera timmar ❤️ tack finaste ni!!! 
och om två veckor ska mamma passa barnen så ska jag och älskling till dom på middag och lite gott att dricka 👌👌😀 ser så jätte mycket fram emot det ❤️ 
 
 
 
 
Älskling va duktig å mocka alla 7-8 boxar 😍
vilken mann jag har!!
 
Celine tvärslockna strax efter kl 19. Och ikväll gjorde vi hemmagjord pizza, egen pizzasallad, tomatsås å pizzadeg. Något så snuskit gott! 
 
Älskling har även fixat rosten på sin bil och vi har spacklat väggen där vi ska tapetsera om. Dä börjar ta sig!! Imorgon ska vi försöka våga på oss att tapetsera också. Kan ju inte bli värre än vad det är nu förhoppningsvis 😂

stolt mamma

 
 
Igår på våran lediga dag så mystes det ordentligt, och vi var ute i friska kalla luften. Vi var i skogen och plockade vagnen full med kottar och rastade Chewy. Sedan tog vi en tur till lekparken tills det blev alldeles för kallt så gick vi in och fixade mat och gosade under filten tills mamma och Tindra kom. 
 
Sen när Annie och jag satt och drack kaffe så somnade Celine sittandes på stolen. Älskade lilla vän, endel dagar blir extra jobbiga att hålla sig vaken på nu när du ej ska sova på dagarna längre här hemma💕 Så hon fick sova u min famn en stund och även vila i soffan. 
 
Celine är även så himla duktig och använder trosor (oftast) hela dagarna här hemma och kissar (oftast) på toaletten. Ibland händer det självklart olyckor innan hon hinner till toan. Men så oerhört stoltöver henne!! Hon har tom gjort nr2 på toaletten 3-4 ggr nu under veckan. 
 
Sa till på dagis att de ska försöka träna med henne där på toaletten med så kanske de går lättare å lättare. Snart kanske vi har en blöjfri liten donna här hemma på dagarna 💕
 
Blev även så glad imorse när vi kom till dagis tidigt så kommer Eddie (Benjamins dagiskompis) springande till Benjamin. Och de skulle leka med engång!! Och när jag hämtade idag strax efter 14 så satt de vid samma bord och pysslade tillsammans med någon legobana 💕 
Så fint att se honom med sina kompisar 💕
 
 
Det finaste vi skapat 💕 

skräckbilder

Vilken dag. Dagis ringde mig lagomt i rasten och talade om att Celine ramlat ner ifrån rutschekanan och slagit i framtanden så den kändes lös. 
Fick en akuttid hos tandläkaren vid 12 tiden där det konstaterades att det såg bra ut och även kändes bra,och om tanden nu eventuellt skulle vara lite lös så kanske den växer fast igen. Så skruttan min hade en ordentlig tur!! 
Men vad mycket bilder man hinner få innanför pannbenet innan man får allt konstaterar och nerverna hinner lugna sig. 
 
Min kära mor följde såklart med och efteråt bjöd hon barnen på glass💕💕 
 
Sedan följde vi med henne och Tindra till biblioteket där Benjamin lånade sig 3 stycken böcker, 1 dinousarie bok och 2 st med den stora röda hunden Clifford. 
Lite mysigt att gå runt i biblioteket och barnen får kika på det dom vill låna. Absolut inte sista gången!! 
 
Jag själv lider av världens jobbigaste torraste rethost som aldrig släpper + att jag är så trött i kroppen så jag bara vill spy. Ska bli skönt att vara ledig med mina små 💕imoorgon.
 
 

Njutas till fullo

 
 
Imorgon väntas det ledig dag med mina hjärtan, jösses vad skönt det ska bli. Frukost i lugn och ro, tända lite myspys ljus kanske och bara njuta utav att vara inne och mysa medans det är kallt och blåst ute. 
 
 
Satt en jätte bra text precis utanför dagis. Och den borde sitta utanför varje dagis/skolor igentligen💕
 
 
Våran karatetjej 💕😍
 
 
 
 
 
 
Världens finaste älskling kommer hem med rosor/blommor åt mig då och då ❤️ Dessa har stått sig super fina sedan i början på förra veckan 💕

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤