stolt mamma

 
 
Igår på våran lediga dag så mystes det ordentligt, och vi var ute i friska kalla luften. Vi var i skogen och plockade vagnen full med kottar och rastade Chewy. Sedan tog vi en tur till lekparken tills det blev alldeles för kallt så gick vi in och fixade mat och gosade under filten tills mamma och Tindra kom. 
 
Sen när Annie och jag satt och drack kaffe så somnade Celine sittandes på stolen. Älskade lilla vän, endel dagar blir extra jobbiga att hålla sig vaken på nu när du ej ska sova på dagarna längre här hemma💕 Så hon fick sova u min famn en stund och även vila i soffan. 
 
Celine är även så himla duktig och använder trosor (oftast) hela dagarna här hemma och kissar (oftast) på toaletten. Ibland händer det självklart olyckor innan hon hinner till toan. Men så oerhört stoltöver henne!! Hon har tom gjort nr2 på toaletten 3-4 ggr nu under veckan. 
 
Sa till på dagis att de ska försöka träna med henne där på toaletten med så kanske de går lättare å lättare. Snart kanske vi har en blöjfri liten donna här hemma på dagarna 💕
 
Blev även så glad imorse när vi kom till dagis tidigt så kommer Eddie (Benjamins dagiskompis) springande till Benjamin. Och de skulle leka med engång!! Och när jag hämtade idag strax efter 14 så satt de vid samma bord och pysslade tillsammans med någon legobana 💕 
Så fint att se honom med sina kompisar 💕
 
 
Det finaste vi skapat 💕 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤