tills jag skakar

Att se någon tyna bort på grund utav den där vidriga sjukdomen som heter  cancer är förjävligt.
Att se sin farbror så pass sjuk och och helt hjälplös på grund utav den gör mig så förbannad och ledsen så tårarna rinner tills jag skakar.
Jag och mamma var och hälsade på idag hos Kenneth och Lotta, jag visste inte om jag någonsin skulle vara redo för det. Men det kändes som om det är nu eller aldrig. Och jag skulle aldrig ha samvete till och inte ha gjort det.
Jag både ångrar mig och inte ångrar mig.
Jag hatar cancern så jag finner inga ord. Jag verkligen hatar den så jag blir äcklad.
När vi lämnat dom bakom oss så brast det, det jag hållt inne. Jag grät i 1.5 timme tills det var dags för jobb.
Jag är helt slut och tom i huvvet. Finner inga ord, kroppen är tom samtidigt som den exploderar av sorg redan nu.
 
Kenneth och Lotta är 2 utav de få personerna jag sett/ser upp till. Dom är det där paret som tar sig igenom allt, klarar allt och går emot allt. Genom hårda, svåra stunder.
Det är dom jag tänkt på när det varit svårt, "klarar dom det så klarar vi det"
 
Jag är rädd för det som komma skall, samtidigt som jag vet vad som väntar.
Det finns ingen utväg även om jag hoppas.
 
Det sägs att det finns en mening med allt.
Rent jävla skitsnack om ni frågar mig nu.
Det finns ingen mening, inte med det här.
Det är en lögn när de säger att det finns en mening med allt..
En ren jävla lögn.
 

Så mycket kärlek

När Benjamin badade och jag lagade mat och jag precis väckte Celine vid 14 tiden idag dundrade Sofie in igenom dörren. Härlig och mysig eftermiddag fick vi oss och matsällskap dessutom 😊
 
Hon var även med oss upp till frisören när Benjamin skulle klippa sig, ni må trooooo vad fin han blev!!! 
Glömde be Sofie skicka förebilden gör de imorgon så ni får se. Men titt va fin han är ; 
 
 
Världens bästa Cilla klippte han igen. Hon klipper även mig och man blir inget annat än nöjd när hon klipper. Jösses vilken stjärna hon är! ☆☆ 
 
Celine satt tätt tätt tätt intill sin "fi"i soffan. Hon tycker så mycket om Sofie så jag blir alldeles rörd ibland när jag ser dem tillsammans. ♡ 
 
Senare under eftermiddagen kom Tomas med barnen hit med ett paket till Celine. Vi drack lite kaffe medans barnen härjade utav sig.
Tusen tack. ♤ 
 
Nu ligger jag intill min tjej medans hon sovit sen många timmar tillbaka så ska jag snart sova.
 
Arbetspass 7-16 imorgon väntas.

2 år

Bilder ifrån helgen som var ;
 
 
 I fredags åkte vi till gmormor och morfar där vi firade Celine och morfar som fyllde år. Celine fick frost kläder och shampoo. Benjamin fick även minion shampoo.
Vi åt rotmos och fläsklägg och fikade innan vi åkte hem och nattade barnen.
 
Resten av helgen hängde jag med barnen då stora älskling målade carport taket. Och jösses vilket lyft!!! Jätte snyggt blev det. 
 
Vi var även till hästarna och hönorna några timmar på söndag eftermiddagen. 
 
Veckan som gått var Erik hemma i måndags när det var stägningsdag på dagis. Han följde även med på bamsegympan. Kul för Benjamin att visa upp de han gör. Bamsegympan är så kul, även jag längtar dit och tycker det är kul att det är varje månad. 9 gånger kvar har vi.
 
Och igår fyllde våran älskade lilla tjej 2 år!!! Hon kom 1 dag över beräknad födelse. Och jag minns än idag när vi skulle lämna Benjamin till mamma. Jag tror Erik hade ringt till henne och sagt att jag hade ont. Erik hade åkt och jobba på morgonen. Jag vågade inte säga att jag hade ont och trodde heller inte det var på gång så. Men tillslut fick han komma hem. Mamma kom även över på morgonen så vi fick packa leksaker till Benjamin och vid 8 åkte vi och då hade jag 3 min mellan värkarna i bilen. 
Vid 9 när vi var inne på förlossningen var jag öppen 6 cm. Herregud! Inte undra på att jag tyckte jag hade haft ont.
 
Jag bad om epidural så jag kunde röra mig och vara uppe och gå. Fick den ganska snabbt och sedan var de frid och fröjd. Kände inge annat än tryck. Vid 11.30 tror jag klocka  var när de tog vattnet och strax efter 12 började barnmorskan förbereda och "duka fram" 
 
Hon bad mig att krysta lite och se vad som hände. Å gissa om jag tog i, och där var tjejen påväg. 2 krystvärkar senare var hon ute. 12.14 exakt. Vi var helt chockade över vad snabbt och smidigt det gick!! Fulla av kärlek, glädje och saknad till Benjamin. Och känslan över att jag födde mitt barn. Igen. Jag och vi klarade det tillsammans. Igen.
 
 
Och nu 2 år senare har vi en tjej med så oerhört mycket kärlek i sig, vilja och energi. Aldrig någonsin kunde jag drömma om detta. Att jag skulle få en sån fin familj. Aldrig någonsin. 💞
 
Dagen igår hade de tagit fram flaggan för C på dagis och de hade sjungit för henne. Och sedan när jag slutade jobba så var de snabbt att hämta barnen och åka hem för att plocka ihop innan folken börja droppa in.
 
Kusin Sofie kom och där fick C en jätte fin frost väska med tatueringat. ( 1 paket fattas som hon ska få ) , sen kom farmor & faster Clary och Anita B. 
 
Sen kom morbror, mamma, Leffa och Tindra. Och älskling kom hem.
 
Hon fick MASSA fina kläder, frost servis, docka med matstol, dockvagn, frost vantar, frost handduk och kudde, godis, frukt, målarpapper, vattenfärg och penslar.
 
Sedan kommer morfar och Am när de kommit ifrån mallorca. 💞
 
Tänk vilka fina människor vi har som kommer och firar våran tjej 💞 tusen tack!!
 
 
 

Feber på nästa

När det är på bättringsvägen med Celine så åker storebrorsan på det. Tempen visadd 39,5 grader ikväll på honom. Inte undra på att jag tyckte han var småvarm.
 
 
Vi orkade iallafall med 20minuter i lekparken innan vi åkte hem och lagade middag. Spagettie och köttfärsås, snabbt, enkelt och gott!! 
 
 
Här försöker Benjamin lära Celine att det inte är farligt att dyka under vattnet. "Du gör bara såhär" .
Han har blivit värre än en fisk och är mer under vattenytan än över. 
 
 
Benjamin för 3årsen!!! 
Herregud så liten och söt!!! Minns inte ens att han varit mindre än vad han är nu :( ååh. Stanna tiden!!

Bättringsväg?

Igår fick jag sovmorgo  till 9!! Och Bejamin kom ner strax innan halv 10 och idag sov Celine till halv 8. Och Benjamin kom ner vid halv 9.
 
Benjamin snorar och idag har det bytts 2 ordentliga bajsblöjor på C, + att hon bajsa på golvet innan blöjan hann på. Kan det vara infektion i kroppen som gör de? Var ju rysligt ordentligt...
 
Under dessa vabb dagar har det iallafall hunnits klippa Chewy, klippt gräsmattan, gosat i MASSOR, krattat framsidan idag på fm, varit till lekparken en snabbis denna förmiddag, städat, fixat mat osv som hör dagarna till.
 
Mamma var även med Chewy till vetrinären igår. Återbesök igen om 2-3 veckor. Öronrens på morgonen, nya droppar+något mer på kvällen och kortisontabletter varannan dag. 
Hoppas det vänder nu och det blir bättre 💞 
 
 
Skulle igentligen behöva baka inför C's födelsedag. Även om det bara är mamma med familj och pappa och A-M som firar Celine så vill man ändå ha lite hembakat. Ska fixa en megagod digestivetårta med grädde och frukt och lite annat med.
 
På fredag åker vi till gammelmormor och morfar och firar gmorfar som fyller år så firar vi C där, skönt å komma iväg för en dag och bra att slå 2 flugor i en smäll 😊 

Älskade tjej!!

Alldeles strax ska jag stänga mina ögon och sova intill mitt element.
Celine har haft över 39 graders feber hela dagen och jag har varit en känguru mamma i stort set hela eftermiddagen/kvällen. 
 
Hon var hos mormor och morbror under tiden jag och Benjamin var på bamsegympan. Han tycker det är sååå kul så han längtar redan tills nästa gång!!
 
 
 
Iallafall så hade mamma och morbror fått varit känguru och Celine hade somnat till på mamma.
Älskade lilla hjärtat! Hoppas du är kvitt febern imorgon.
 
 
 
Håll tummarna för hon är frisk imorgon våran tjej 💞

In the future

Det blir inte som man tänkt sig. Idag och imorgon är jag hemma och vabbar med en sjuk Celine. 39 graders feber imorse och näsan rinner, hon nyser och ögonen är blanka 💞
 
Men ikväll ska hon iallafall få vara hos mormor en stund så jag får följa med Benjamin på bamsegympan. 
 
Helgen har gått fort. Den var över i ett svep.
Jag tog mig 5km promenad vid skidstugan i fredags när älskling var med barnen till hästarna. Var hur skönt som helst att ta sig ut på promenad.
 
 
Haha Benjamin ser lite mer spänd ut på hästen än Celine gör ;) 
Om jag får tro så tror jag att Celine kommer rida inom ett par år och tävla i hoppning i unga år.
Och Benjamin kommer spela handboll/innebandy och fotboll. Tror iallafall att de kommer ha ett stort intresse inom djur och sport bägge två.
Hoppas jag ;) 
 
 
Celine har sett hur jag gör med Chewy. (När jag tvättar hans öron och ger han dropparna.) Imorgon ska vi tillbaka till vet och jag hoppas det är bättre!!!! 
 
Sedan måste det se väldigt komiskt ut när älskling är ute och går med barna. Benjamin älskar ju att klä ut sig. Speciellt till spindelmannen!!
 
 
I lördags hade lillasyster tjejmiddag och kalas eftersom hon fyllt 8 (!!!!!) ÅR!!! Så jag plattade hennes hår och sminkade henne lite lätt. Se så fin hon är!!! 💞💞
 
 
Igår när jag gjorde delad tur så hade de även åkt till hästarna och myst 💞
I framtiden ska vi oxå bo på en gård och bygga upp den.

Pics

Kort ifrån i måndags 5/9
 
 
 
Kort ifrån igår;
 
Igår innan vi åkte och hämtade Celine så släppte vi av mormor på möte vid skidstugan så åkte vi till skivstjärn och myste. Benjamin ville gunga och "fiska" . Det var fantastiskt med egentid trots huvudvärk ifrån helvetet. Jo man tackade ja..

Så stolt!!

Jag är så himla stolt, så himla rörd till tårar ibland.
 
måndags var det bamsegympan som vi väntat på i flera veckor. Celine var med då mamma jobbade men vad duktig hon var!!!! 
Vi alla satt i en ring så skulle alla pojkar som var över 3 år hämta en ärtpåse, sedan pojkar 2 år hämta osv. 
Sedan fick alla syskon hämta. Det var bara Celine som hämtade. + att man skulle krypa till ärtpåsarna och ha påsen under hakan för att sedan krypa tillbaka med den. Hon gjorde precis som man skulle!! Och hon väntade på sin tur, lyssnade och stod still. Ni må tro om jag blev chockad och rörd!!! 
Hon har blivit så stor duktig, som dagis sa att hon växer så med sin ålder.
 
Bamsegympan var ju iallfall en succé . Fast Benjamin blev ledsen när det var slut för han fick inte träna så mycket som han ville ;) .. Så nu väntar vi på att bollkul ska dra igång som vi får pröva på.
 
Efter gympan så hängde vi lite med Ida och barnen i traktorlekparken. 
Det var en sån bra måndag så jag la mig med ett léende på läpparna. 
 
Och innan gympan så kom finaste siss'h med barnen så vi tog oss skogstur och barnen lekte i lekparken och vi fick tjata ur oss. 
 
Igår var det dags för logopeden. Och det var 1a och sista besöket. Vi kunde få komma på återbesök om 6månader om vi tyckte att det var nödvändigt. Men logopeden tyckte själv att han var jätte duktig och kunde så otroligt mycket. Även där blev jag så rörd och stolt. Vilken kille vi har!!!! Han är så duktig på alla sätt och vis, Med ett gnutta humör ;)
 
Nu är mina juveler på dagis och jag har dammsugat hela huset och plockat ihop.
Nu ska jag strax hoppa i duschen och köra en hel kroppsskrubb innan jag slänger mig i soffan och äter lite mat innan jobbet. 
 
Hoppas att ni får ha en trevlig dag. 

Fina dagar.

Igår när jag skulle jobba for älskling iväg med barna till leoslekland och härjade. Barnen, eller CELINE mest har pratat om det sååå länge nu. Så gissa om hon blev glad???? 
 
 
De hade sedan avslutat med hamburgare på max. 
Göttegrisar 💕
 
 
Och ikväll när jag var på jobbet hängde de bland alla hästar och höns hos Rosis. 💞
 
Och på förmiddagen så var vi och kikade på dejekalaset där vi även stötte på Loke, Swea och Ida. Så Benjamin, Celine och Loke öste i hoppborgen. 
 
 
Trots att jag jobbat så har det varit sånna bra 2 dagar nu. 💞 
 
Även förra helgen var toppen, på sätt och vis ;) Barna och jag åkte till Lulliz med familj i ARVIKA! Joni. Jag satte på gpskärringen i telefonen å körde helt själv. (Jag kör som längst till Bergvik/csk. Även till mormor går bra) men sen helst inge annat ;) . Men hör å häpna. De gick galant!!! 
 
Smulan med familj bjöd på en MASSA lek mellan barnen, hemmagjorda hamburgare m. Tillbehör och klyftpotatis. Sjukligt gott!!!.
Bokat in vinkväll och spelkväll nästa gång. 💞 
En av de finaste, rakryggaste och ärligaste personer jag känner. Och så mycket du lärt mig i livet. Så mycket du hjälpt mig igenom. Så otroligt glad att jag fortfarande har dig hos mä. 💕 
 
En annan vän  till mig fyller 25 år idag med. GRATTIS PÅ DIN DAG VÄRLDENS BÄSTA ANNIE!!!! Hoppas du blev ordentligt firad och att du fick en bra födelsedag 💞💞💞
 
Imorgon väntas det en delad tur så spenderar hela dagen på jobbet i princip. Men jag är så lyckligt lottad över att ha världens bästa arbetskamrater och världens mest givande jobb, ♡ hade jag inte haft en familj hemma så hade jag med all säkerhet bott på jobbet mitt.. 
 
 
 
Tillbaka blick på en liten Benjamin. Tänk vad åren går och snart är du 5 år!!! 5ÅR!!!
Älskade lilla stora hjärtat 💞💞 
 
Men nu säger jag godnatt 😊

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤