syskonkärlek

Vilken ledig dag det varit. En blandning mellan hat och kärlek rent utsagt. Ena stunden vill de slå ihjäl varandra, Celine och Benjamin. Och andra stunden älskar de varandra och leker hur bra som helst. 

Och där i mitten, står jag. Och funderar på om jag ska skratta, gråta eller skrika. Och rätt vad det är så får jag en stupränna jävel i huvvet när jag ska försöka sätta fast den. 

Så ja. Om det var så skönt att vara ledig idag vet jag inte. ;) 

Man blir bara så trött. Så jävla trött rent ut sagt när barnen bråkar om allt och ingenting. Spelar ingen roll vad man säger, vad man gör, hur man låter, om man viskar, skriker, inte säger något alls, om man är med dom, inte med dom osv osv.

Hur tusan gör man?!?!?! . 

Mitt i allt kaos har det iallafall lekts i lekpark, skog, promenader, och badat i badkaret tills de började bråka.... igen.... 😂

Imorgon är det jobb igen och pappan kommer hem inatt och med sig har han cykeln som Celine väntar så ivrigt på. Hopps dock inte hon vaknar kl 6 eftersom hon somnade strax efter kl 19 ikväll. 

Mitt lilla hjärta, inte konstigt allt gått fel ikväll när du var helt utslagen 💞 



Upp över öronen

Ikväll var det den näst sista fotbollsträningen innan sommar uppehåll. Tråkigt! Känns som om det var nyss det började. Och Benjamin älskar det ju. 

Men får se fram emot torsdagen nu.

Imorse cyklade vi till dagis 06;10 för sista gången på ca 8 veckor. HÄRLIGT HÄRLIGT HÄRLIGT!!! Även barnen tycker det ska bli skönt att få vara lediga. Än så länge 😂 

Imorgon har vi en hel dag tillsammans innan jag jobbar på med 6 pass på 5dagar. 
Så morgon dagen ska njutas och ladda batterierna och sovas längre än till 05;30. Helst till halv tio om jag får bestämma. 

Imorgon kommer pappa att ha med en cykel hem till Celine. Kan tro att hon kommer bli lycklig, hon längtar så att få sin egna cykel. Ser fram emot semestern tillsammans med barnen. OCH fint väder vill vi självklart ha. 

Celine för 1 årsen när hon hämtade kortet på sin farfar och satte sig på mattan och sa 'faffa faffa' och kramade om. 


Älskade barn 💞 Jag vet att farfar vakar och ser oss hela tiden. Och han är stolt upp över öronen över er och oss. 💕


Kärt återseende

Idag när vi kom hem ifrån en lång jobb och dagis dag så stod Lulliz och Emanuel på uppfarten. YEEEY!!' Äntligen, som vi/JAG saknat dem 💞💞💞👏👏 


Ses så förskräckligt sällan, typ 1-2 ggr om året. Speciellt nu sen de flyttade. Men varje gång är allt PRECIS som förr, pratar om allt mellan himmel och jord. Fina älskade vän, vad jag tycker om dig 💞. Det blev kaffe och fika i massor bland barnastök och lek. Lekparken en stund innan det blev mera kaffe och jag slängde ihop kvällis innan de tackade för sig och åkte. 

Tusen tack för dessa timmar, det behövde jag. Ses snart igen hjärtis 💞 

Imorgon väntas ytterliggare ett 9timmars pass innan vi är lediga i 1 dag. Och imorgon är det barnens sista dag på dagis på 7 veckor. Så det ska bli så OTROLIGT skönt att slippa väcka dem, nu ska de få sova ut varje dag om vi inte ska göra något speciellt. De behöver all vila de kan få inför kommande höst och vinter 💞 



Sofie gjorde en inbakad fläta på Celine en dag. Åh vad jag hoppas att du får lika tjockt hår som mig och ett intresse för frisyrer 😂 Längtar iallafall tills man kan göra tjocka fina flätor och bollar i håret. Tossa mi 💞



midsommar -17

Hoppas att alla har haft en fin midsommar. 


Jag har jobbat 15-21,30 så älskling och barnen spenderade sin eftermiddag/kväll hos familjen Hagström på grillat och tårta. De hade haft en kanonkväll där och jag är så rysligt glad för det 💞 

så kul att de flyttat hit, och grannar med oss dessutom. 👏 

Det är jobb för min del hela helgen lång. Kämpar ut med endast 2 lediga dagar på 2 veckor. Men kl 13 den 7/7 stämplar jag ut för 6 veckors semester/föräldraledigt!! 


Mina finaste 💞 


Ikväll när jag kom ifrån jobbet så hade älskling målat klart halva taket i hallen. Bara halva kvar 😂 Allt tar sån jävla tid rent ut sagt för oss men blir bra när det är klart. 👌 

Älskar er så sjukligt mycket. Och allt vi byggt upp 💞 vill aldrig någonsin förlora er. Aldrig 💕 together we make a family. 


Personalfesten

Kort ifrån personalfesten vi hade för 6 dagar sedan ; 

Det var världens mysigaste kväll!! Satt hemma hos Annelie på altanen och tjatade om allt mellan himmel och jord. Hennes gubbe åkte och hämtade mat ifrån pizzerian till oss. Vi åt och drack gott hela kvällen och 2 andra kollegor hade bakat kaka och änglapaj. 


Vi spelade kubb och fnittrade och flabbade som gud vet vad innan vi begav oss tillbaka till altanen för mer tjat och alkohol med musik. 

Världens bästa kväll med världens bästa kollegor. 

Annie och jag tackade för oss och sällskapade hem vid klockan 23. Och det var jag glad för dagen efter när jag var pigg. 

Tack kära kära KÄRA ni. 

Det är vid sådana tillfällen som man känner att man är på rätt ställe. Tycker så mycket om varenda en utav er 💕 


Världens bästa arbetskompisar

Nu ska jag sova och ladda inför 5 dagars arbete med världens bästa arbetskompisar. Även fast nästan halva styrkan har gått på semester. 

Men som ni är värda det!!! 
Jag tycker så fruktansvärt mycket var och en av er! 💞



2 lediga dagar framför oss 💞

Äntligen, imorgon kommer stors hjärtat hem. Som vi längtar här hemma 💕 


Dagen idag har som alla andra dagar gått fort. Benjamin har lekt med sina kompisar och Celine med mig. Vi gick till skogen och sen lekte vi hemma och en sväng i lekparken innan vi sa hejdå till Emma och Liam. 

Det väntades lunch innan vi satte oss på cykeln och for till dagis. 


Nu väntas 2 lediga dagar här hemma. 

Imorgon ska vi fira Sofie som äntligen tar studenten!!!!! Så stolt som jag är över dig, som kämpat i alla år. Rätt ord är svåra att sätta. Men du ska veta att du är världens jävla pingla som fixat detta!!! 

Sen på kvällen ska jag till en arbetskompis med flers utav arbetskompisarna. Där ska det drickas och ätas gott och umgås med gänget. Ska bli sååå kul!!!! 

Och på fredagen ska det bara mysas och umgås med familjen. 

Celine får förhoppningsvis sin kompis hit. Hon väntar på Amanda så hon spricker så på fredag ska de äntligen få leka om inget inträffar. Håller tummarna för att de inte gör det. 💞



En dag längre

Åh, imorse var inte mina barn alls pigga efter flera dagars ledighet. 

Fast Celine vakna vid 4 tiden imorse och var pratglad minsann! Berättade att hon och Benjamin trodde att det skulle bli åska igår och att de är rädda för åskan. Och vart är pappa, när kommer pappa hem osv osv. Somnade nog inte om förens vid 5. 
Och 5;40 ringer min klocka. Tack för den smulan. 

Men trots att vi var trötta så tog vi cykel framför bil till jobbet. Härligt. 

Dock mindre härligt när klockan slog 16 och jag skulle sluta och regnet öste ner. Så ringde mamma som snällt kom och hämtade mig så jag fick hämta barnen på dagis och då hade det hunnit sluta regna så hon skjutsade upp mig till jobbet igen. 

Men då passade vi att handla med ifrån affären innan vi åkte hem snabbt och bytte om innan det blev mat hos mamma innan fotbollsträningen.

Benjamin ville inte gå först eftersom det ösregnade. Men såg att Hampus skulle dit så då ville han minsann dit, och regnet det slutade även lika fort som det kom.

Så det var en mysig timme på fotbollsplanen 💞 

Imorgon väntas ett kvällspass igen och världens snällaste mamma passar barnen återigen och nattar dem eftersom Erik får jobba vidare tills på torsdag. 
Världens bästa mamma 💞 

Hoppas på många år framöver på fotbollsplanen där man får hejja på Benjamin och Celine med fotbollsgänget 😍 


Jobbardag

Idag har barnen fått varit med sin mormor när jag har jobbat. De har varit och lekt på vargåna och här hemma med kompisar och i lekparken. 


Redan strax efter klockan 10 imorse knackade 2 kompisar på dörren.  Emma hade med sig blommor till Benjamin 😍😍 

De lekte ute och sedan följde de med till skogen med Chewy innan de var dags för oss att åka till mormor. 

Imorgon väntas ett 7-16 jobb och på kvällen är det dags för fotbollsträning för Benjamin. Om vädret håller sig uppe vill säga. 🙄 

Nu ska jag slumra till brevid världens finaste tjej.


ett pappers blad

Precis så 👆👆


Man står och lovar att man ska älska varandra i nöd och lust. Just där, just då. Även fast man inte vet någonting om vad som komma skall i framtiden. 

Men just där, just då. Så är det rätt. 
Jag vet inte vad som komma skall för mig och för oss i framtiden. Men jag vet att här och nu så vill jag inget annat än att bli gammal med dig, Erik. Jag vill uppfostra våra barn tillsammans, kanske kommande också. Jag vill jobba, jag vill slita, renovera, utvecklas, semestra, sova, bråka och älska tillsammans med dig. 

Jag älskar dig, jag tror på dit och litar på oss. Jag ska älska dig till mitt sista andetag, på ett eller annat sätt. 

Jag har gått genom höga berg och djupa hav med dig, och för dig. Vi har gått igenom eld och vatten och kommit ut starkare än någonsin. För vem tusan skulle kunna gått igenom de vi gått igenom? 

När en efter en vänder ryggen. 

Jag kommer alltid stå med bägge fötterna på jorden. För dig, för oss. 💞 


När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤