Valborgsmässoafton

(null)

Den lugnaste valborgsmässoafton någonsin. 
Skönt. Jobbade dagen och hämtade barnen på dagis. 

Vi blev ute en stund i lekparken och sedan däckade vi framför tvn med apelsin, clementin och banan. Jag låg och slumrade från och till. Och lite så har det varit i eftermiddag/ikväll.
Det blev tom korv med bröd till kvällis för jag orkade verkligen inte göra något annat 😂 
Vi avslutade med bad och kvällsmys innan pappan kom hem på sovning innan han åker tillbaka på jobb imorgon bitti igen ❣️ 

Det blir inget firande för oss ikväll. Skönt, är ju super kallt ute ändå och jag är helt säker på att jag kommer få spendera en massa valborgar ute letandes efter barnen på deje i många år framöver när de växer upp. Så att tvinga dem vara vaken för något som dom ändå kommer få se senare i livet känns rätt onödigt. (De ville hellre lägga sig och sova till och med) 

Imorgon har jag semester då Erik jobbar. Så vad jag och barnen hittar på vet jag inte. Kanske går i lugnets tecken igen. Borde tvätta fönster och byta gardiner. 
Och blir väl att rulla en å annan tvättmaskin iallafall. 

(null)

Hoppas alla får en fin minnesvärd valborg ❣️


Dop för minsta kusin

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var det dop för min minsta kusin. 
Det var ett mysigt fint dop. 
Alltid lika kul att träffa lite av släkten. 🌺

Vårfint

(null)

Igår när vi var i forshaga gick jag snabbt till svärfar för att titta. Fick ont i magen när jag såg att ljungen var kvar och inga vårblommor satt där. Såg ledsamt och sorgligt ut. Så idag efter jobbet blev det raka vägen dit med nya vårblommor. Blev en aning bättre med det lilla utbudet som fanns av blommor att få tag i på så kort varsel. Och nu lyser det ett ljus där med ❣️ 
Helt galet att 5 långa men samtidigt snabba år har gått. Jag vet att du på något sätt alltid är med oss. Men du kommer alltid att vara saknad. Alltid. 
(null)

(null)

(null)

En av de roligaste kvällarna jag haft. Det blev fest hos Lulliz med hennes mamma och styvpppa samt Ulla, Torbjörn och Erik. Det var precis i början när vi blivit tillsammans så allt var pirrigt och nervöst. 

Jag önskar att barnen kunde fått lära känna dig. 💔

Dop för Harry 7/4

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lyckan ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)cancer diagnos.

(null)

Igår var jag iväg till gyn igen. Den gången för en ny undersökning. Men inte för att kolla hur cellförändringarna är, utan för att se så inte cancer(n) sprit sig dit den inte ska va. 
Japp. Jag har grövre cellförändingar som är en cancerdiagnos just därför det är mer än bara cellförändringar.
DOCK har cancer(n) inte gått till körtlarna eller något sådant, (det de vill ha koll på) så det såg ju ’bra’ ut. Så nu ska vi avvakta tills oktober så får vi se vad som händer då. Ska bara va uppmärskam så jag inte får några blödningar eller något sådant. 
Läkarn ville jag skulle föda i lugn å ro så ska jag tillbaka 8 veckor efter förlossningen. 
Just nu känns det som om de kan operera bort hela jävla livmodern så jag slipper denna skiten, 


6 åring i huset

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tänk att Benjamin fyllde 6 hela år den 17e april ❣️ Helt galet och oslagbart att våran lilla stora prins just blivit skolålder. 

På självaste födelsedagen så jobbade pappan i huset så Celine och jag knallade sjungandes upp på övervåningen på morgonen till Benjamin med paket. En nöjd kille väntade i sängen och som vanligt när han får något blir han super nöjd, vad än det är ❤️ 
Han fick sig en spiderman gubbe och en bil till som kan skjuta som var mycket populärt samt annat smått å gott. 

På eftermiddagen kom mamma, Maja, Tindra och Jesper på klasskalas och firade lite. 

Och i helgen som var hade vi klas för Benjamin. GISSA OM HAN VAR/ÄR NÖJD?! 
Herregud vilka fina personer vi har i vår närhet/släkt 💞 
En mycket nöjd son och föräldrar somnade gott den kvällen efter grillat i magen från mamma, Leffa och c/o som avslut. 

Ett öppet sår

(null)

(null)

(null)

Du kommer aldrig bli som Chewy. Det fanns bara en utav honom. Och det är ett stort  öppet sår i hjärtat än efter honom. Får en klump i halsen bara jag tänker på han och ögonen fylls. Många liter har jag gråtit och många liter är kvar. 

Men Lycka är hos oss på prov, hon hjälper oss läka lite. Få lite annat att tänka på. Och vem vet, kanske kärar vi ner oss totalt. ❣️


Bara kras

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Finns inga rätta ord. 
Allt är bara kras. 


Halvvägs.

(null)
Skillnad på magarna, vänster är Benjmin i  v. 19+6 och den högra bilden är fisliten nu i 19+6. 
Förhoppningsvis slipper jag trycka ut en unge denna gången på över 4kg 😅

(null)

Bra kämpat bulan, nu har vi nått halvvägs ❣️

Idag har vi haft en jättebra dag. 
Var till mamma en stund på förmiddagen innan vi hämtade Celines kompis Amanda. Sedan kom Lulliz och barnen och stannade i princip hela dagen på mat och barnen lekte medans vi satt och töla timmvis i köket. PERFEKT avslut på ledig dag. 

Nu laddar vi upp för jobb torsdag-lördag. 
Tagit på mig 2 extra pass i helgen. Känns bra att göra det när jag vet att jag kan gå hem med flaggan i topp om 48 dagar. 
Det känns FANTASTISKT NU! 
Var jobbigt innan jag bestämde mig men det ska nog bli fruktansvärt skönt. 

Å nu inatt sover fisan nere. Vaknade bokstavligen minst engång i timmen inatt och väntade på att hon skulle vakna, fast hon sov ända tills efter 5,30 uppe imorse. Gissa om min natt var lång?! 😅 Men hämtade ner en motvillig tjej när hon vaknat och vi somnade om till efter 8.30. Ljuuuuvligt. 

Så nu ska jag sova fruktansvärt skönt förhoppningsvis i 6 timmar innan klockan ringer. 

Natti.När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤