Mina tjejer

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mina tjejer. Mina underbara tjejer ❣️

Efter 5,5 år

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag äääälskar min kamera i min nya telefon!! Jäklar vilken skillnad på kort!!
OCH!! Nu kan jag även skriva utan att trycka ihjäl mig på bokstäverna 😅 
Tack för telefonen bejbi ❣️ 

IGÅR var det ingen vanlig dag för det var min födelsedag, hurra hurra hurra. Så jag får tacka alla så hjärtligt som har gratulerat mig. Tänk vilken fin familj jag har och vänner som visat att de tänkt på mig. Helt jäkla fantastiska är varje en av er ♥️ 

Idag på förmiddagen cyklade jag och tjejern en tur. Jag försöker varje dag att få till en cykeltur. Vi allihopa tycker att det är skönt att cykla. Tiden går och man får både motion och luft samtidigt, det blir en winwin situastion. 

Idag stannade vi till vid utegymmet och det uppskattades av tjejerna. ♥️ 

När vi kom hem hade den nya sängen kommit så då blev det att jag fick skruva ner våran gamla och städa undan. Och jädrar vad bra det blev!! Nu lääängtar jag ännu mer till nytt golv här nere och nya tapeter och inredning osv. 

Golvläggningen på hallen uppe är snart klar. Bara nya tapeter, lister och golvtrösklar som ska upp. Sen komma på hur vi ska inreda hallen med. Rätt säker på att det ska bli någon form av fotovägg på envägg iallafall och någon ’myshörna’ 
Tänk att det tagit oss 5,5 år att äntligen börja fixa och dona och greja. Även om vi gjort mycket ändå så börjar det äntligen synas. 

(null)

(null)

♥️♥️

Varje dag med er ♥️♥️ 

Imorgon går Benjamin sista dagen innan han hoppar på helg. 3 dagars ledigt väntar. Skönt att inte behöva gå upp tidigt utan han får ligga kvar och dra sig vad länge han vill. Och vi har inga tider att passa. 

Erik börjar även jobba imorgon äntligen. Jösses. Vart hemma en hel månad och längre. Tror vi båda tycker de ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner. 
Jag vet iallafall att jag ska lägga mig tidigt dessa kvällar han är på jobbet 😅




back to life

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förra veckan när det var så otroligt fint så packade vi ihop oss efter frukosten och åkte till forshaga och lekte med familjen jacobsson/olsson när våra största grabbar var i skolan. 

Det fikades och lektes i lekparken i flera timmar innan det blev dags att packa ihop oss och åka hem för Inez vila. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Förra veckan bjöd på så otroligt fina dagar. Både jag och Celine brände oss i solen så fick köpa solkräm hem. 

Nu visas det snö imorgon och idag har det regnat på pricken hela dagen i stort set. 

Så Celine och jag passade på att baka dubbelsats med bullar. Det blev bådd vanilj och kanel. Så nu finns det bullar i frysen inför morgon dagen. 

Annars har helgen varit lugn. Jag och brorsan var ute och gick med Pappa och AM. Jag å Jeppe tänkte försöka komma ut på några ordentliga promenader. (Jag ska även försöka börja träna upp min rygg/mage) Så kanske min rygg kan bli bättre. Har jag såhär ont nu, hur ont kommer jag inte ha senare i livet?! 

OCH! Idag gick vi även tillbaka till ’livet’ Erik är inte längre sjukskriven och hoppade på extra jour idag och ska på jobb på torsdag. Yeey! Jag blev helt överlycklig. Ska bli så jädrans skönt med rutiner igen.  

Och mitt i allt detta fick vi för oss att slänga ut golvet i hallen på övervåningen. Imorgon ska det läggas. Och jag ser redan en förbättring. Sedan ska de bli ny tapet och nya lister. Köket är färdigmålat och även det fick sig ett jäkla lyft. Nu ska jag bara komma på hur jag vill göra med inredningen/väggarna i köket med 😅 
Tur vi snart har semester när vi har tusen bollar i luften både inne och ute 😂 





kärlek i överflöd

(null)

Såååå sjukt mycket kärlek i denna bild ♥️ 

En sån fantastisk dag. En varm solig dag och vi har ännu en dag spenderat den utomhus. Från morgon till läggdags. 

Påsklovet är över och igår hoppade vi på skolan igen. Snart äntligen har även Benjamin sommarlov. 
Men med ett påsklov där mamman jobbat hela påsk och Benjamin har haft kompis här på 2 dagars övernattning och det har spelats fotboll, hängt i skogen och härjat hejvilt lite kors å tvärs så var det skönt att skola började. 
Men även idag kom han hem inpå kvällen då han följde med en kompis hem. Imorgon blir det en hemma dag tror jag minsann för grabben. 

Även han har fyllt 8!!!!ÅR!!! Och vi vill tacka så jätte mycket för alla som firat han. Helt fantastiska är ni. Ingen är nöjdare än vi föräldrar och Benjamin ❣️

På självaste födelsedagen åkte Erik och fiska med Benjamin, Celine och Tindra och det blec napp. Ett stycke regnbåge blev det som gjorde sig gott på grillen. 

(null)

Ser ni vad stor han ser ut?! Våran lilla stora fina kille ♥️ 

(null)

Tindra och Inez

(null)

(null)

Systrarna ♥️ 4 år emellan. Men jag är helt säker på att ni kommer ha ett super fint band mellan er. Att se hur Celine tar han om Inez och hur Inez ser upp till henne värmer hela hjärtat ♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

♥️♥️♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag älskar livet mer er. Varjedag ♥️

Idag hoppade Celine på sommarlov på riktigt. Även om hon inte varit på dagis på flera veckor så är det nu på riktigt. Inget mera dagis. Någonsin för Celine. Hur sjukt är inte det?! 
Var många fina ord ifrån fröknarna på utvecklingssamtalet ikväll iallafall. Och jag är helt säker på att skolan kommer bli super bra för våran tjej. Tänk att få världens längsta sommarlov. Mars-augusti. Hur ofta händer det?! Engång i livet. Och tänk vilken tur att vi får ha dig hemma så länge ♥️ att ta varje dag precis som den kommer. Och du får vila upp dig ordentligt nu inför det som kommas skall i höst. Vi har en spännande tid till mötes. 

Men först vill vi ha världens finaste vår och sedan ett fint sommarlov 🌝🌝🌝

corona

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Plankstek blev min å Eriks påskmiddag på kvällen när barnen lagt sig.

Hoppas alla haft en fin påsk. Jag har jobbat sedan 15 i fredags och gick utav idag klockan 16. Låånga jobbpass i 5 dagar gör mig helt tvärslut på kvällen och jag slumrar till framför tvn vareviga kväll 😅 Inte van med så många dagar på raken + långa pass. 

Och vi har inte gjort ett smack faktiskt utöver jobbandet. Benjamin hade en kompis här på övernattning. Annars har vi inte ens ätit påskmat. Vi har bara varit hemm.a. Eventuellt att vi lagar till lite påskmat längre fram och frossar i oss. 

Känns konstigt att inte kunna träffa folket omkring oss i den bemärkelsen. Har inte varit till min farmor på jätte länge. Och Celine tjatar och saknar ihjäl sig efter henne. Frågar varje dag om vi inte kan åka dit. Åh vad jag hatar coronan. Verkligen hatar den. 
Men skulle aldrig vilja att någon av mina kära får det.  Hoppas på fint väder och värme så man kanske kan ses och fika på farmors altan framöver ❣️ 

Och min mormor och morfar har inte vart här under påsk. De kommer heller intr när Bibbi fyller år nu till helgen. Även om Benjamin blev ledsen över det är han så otroligt klok och förstående över situastionen. Han är något utöver det vanliga våran grabb. Så sjukt intelligent och påläst om mycket och mycket frågor som jag inte ens kan svara på. Älskde gubben, vad ska det bli av dig när du blir stor?
Du vet saker inte ens jag vet om. 
Du är intresserad av så sjukt mycket saker och vill lära dig om saker som inte ens jag har svaret på såsom världskrig, hur de starta, varför det starta, varför fåglar inte får el i sig ifrån el-ledningar när de sitter på lednibgen, varför det finns fattiga barn i världen, varför man inte bara kan ge medicin till såna som är sjuka så de blir friska,  mm mm. Hur kan man ens ge ett svar när man inte ens vet varför själv?!  

Stora frågor från ett litet barn. Och frågorna är mellan himmel och jord.

(null)

(null)

TÄNK ATT DU SNART ÄR 8 år!!! Har svårt att ta in att du är så stor ♥️ Hänger med kompisar lite hur som haver, åker och spelar fotboll, ute och cyklar och åker kickbike, är i skogen och bygger kojer, bygger minnen med vänner, herreud vilken fin tid du är i älskade du. Och jag ska göra allt för att vägen din ska bli ett ljust minne att titta tillbaka på. ❣️ Vi älskar dig mest pappa och jag.

(null)

Nu hoppas vi att coronan är väck snart så vi kan träffa pappamorfar mer, mammamormor mer, och hälsa på gfarmor som vanligt. Vi saknar dom så mycket ❣️

Livets djur ❣️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

♥️♥️

jobbdag

(null)

Och nu var 13 timmars arbetspass gjorda. Herrejädrar vad skönt det var att komma ut å jobba. Jag hatälskar mitt jobb. Vill ha nytt jobb och utvecklas och växa i min ’yrkesroll’ samtidigt som jag vissa dagar trivs så sjukt bra på jobbet.  

(null)
 
Imorgon väntas helledig dag med familjen. Då ska vi slänga vinterblommor ( på tiden nu va? 😅 ) och fixa lite påskfint på utsidan istället samtidigt som vi ska försöka hinna med att fixa i köket. Ibland skulle man behöva flera timmar på sitt dygn för att hinna med allt. 
Celine har även dans på eftermiddagen. 💃💃 

Benjamin gör även sista dagarna i skolan innan han hoppar på påsklov. Ska bli skönt för honom och oss. Sedan är det inte många veckor kvar tills sommarlov ❣️ 


(null)

(null)

Fick kort på finaste barna förut när jag jobbade 🙏 Erik är ju sjukskriven fram tills 10/5 pga menisk operationen han gjorde. Gissa lyckan hos Pini att ha sin pappa hemma dygnet runt i stort set ❣️ 
Ni ser ju själva? 😅👆👆 




snabba dagar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Här hemma går dagarna i rasande fart. Man hinner knappt vakna på morgonen så ska man nanna Inez för kvällen igen. 

Vi har nu börjat ’renoveringen’ av köket. Vi har börjat slipa och måla köksluckor och skåpen. Redan så mycket bättre av det lilla vi gjort. Lääängtar så tills slutresultatet. Som alltid 😅 Vill alltid ha allt färdigt med engång. Men nu har vi 32 skåp + 2 stora skafferidörrar + 10 lådor att slipa tvätta och måla. Det lär ta sin lilla tid då det ska göras två gånger med... 😅 

Och Idag hämtade Erik och Celine hem en till kaninbebis. Förhoppningen är att hon ska bli vän med den stora kaninen vi har. Våran sista jätte somnade in för några dagar sedan så hon blev ensam och vill absolut inte ha kanin ensam ute. Så det fick helt enkelt bli en till. Dock ser det mörkt ut för dem att bli vänner men tidsnog kanske 😅 

(null)

(null)

(null)

Vi har iallafall världens gladaste barn här hemma ❣️ Och det är faktiskt världens sötaste kaninbebis ❣️ 

(null)

(null)

(null)

❣️❣️



När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤