Lycka ❣️

(null)

(null)


10ÅR

(null)

(null)
  
Tänk att vi gått igenom 10 år tillsammans. Tänk att den 7 februari 2010 hade jag praktik i hemtjänsten och gjorde kvällen när jag fick ett sms från dig där du undrade om vi inte skulle bli tillsammans, att du ville va med mig. 

Ett sms som förändrade hela våran värld. Det är ju faktiskt tack vare ditt sms som vi förmodligen är där vi är nu idag ❣️ 

Vi har gått igenom dom största motgångarna men även fått det finaste livet kan ge oss, 3 underbara friska barn, villa, stadig å bra ekonomi, ett sunt och kärleksfullt förhållande efter en tuff start.  När man börjar tänka på allt det fina som vi har tillsammans, allt vi byggt upp så vill man bara nypa sig i armen, tänk att du är min å allt detta vi har är vårt. 

Tänk att du fortfarande vill va med mig. Fan alltså vad jag äkskardig. Och tack för du fortfarande älskar mig, år efter år ❣️ 

I evigheten är det vi. ❣️


Senaste inläggen

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤