vilddjur

(null)

(null)

Våra vilddjur ♥️

Benjamins rum

(null)

(null)

(null)
 
Idag på förmiddagen blev det äntligen storstäd på Benjamins rum. Damma, dammsuga, tvätta fönster och skura. Hänga upp gardiner och skruva upp hylla och möblera. Jösses vad bra det blev, och så nöjd Benjamin blev ♠️ 

rutiner å operation

(null)

Imorgon är det dags för våran Benjamin att gå tillbaka till skolan efter mer än en vecka hemma pga hosta. Men han har gjort massor med läxa hemma och gjort ur ’ärtan’ boken och är halvvägs i ’pärtan’ boken. 

Men nu längtar han till sin riktiga fröken och till kompisarna. Även om jag tycker att det varit skönt att ha alla hemma och fått tagit dagen som den kommer och inte behövt passa några tider eller dyl. 

Men Celine är fortfarande hemma på obestämd tid ❣️ 

Imorgon ska älskling opereras. 7;15 ska han vara på csk. Och världens bästa pappa/svärfar skjutsar in honom och ser så att han kommer rätt. 
Så sjukligt glad över att jag har världens bästa familj som alltid ställer upp. Verkligen alltid ❣️
Vi skulle aldrig få vardagen att gå ihop om det inte vore för er. Världens bästa mamma, pappa och BROR ❣️

(null)

När Erik kom hem förra veckan hade han köpt med sig en cykel till Celine. Men mitt i cykelbyggandet så valde Eriks menisk att trasas sönder. Så brorsan å Tomas kom och fick bära in honom i bilen så fick brorsan köra han akut till CSK. 

Efter det kom han  och skruvade ihop det sista. Om du bara visste vad bra du är ❣️

Så imorgon ska Erik äntligen laga/ta bort menisken. Så äntligen kanske han kan få ett knä som är hållbart så han kan börja träna å springa som han vill. 

Vi håller tummarna för att de ska gå bra ❣️


landet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags när jag jobbade var älskling och barnen med farbror Emil och kusin Signe och tittade på hönor, hästar och getter. Gissa om dom var nöjda? 😅 

Jag drömmer fortfarande att endag få bo på landet å ha allt det där ❣️ 

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN är Benjamins rum klart!!! Ikväll sattes golvlisterna och det var precis så älskling hann att bli klar innan han fick åka iväg på larm igen. 

MEN NU!!! Nu är det bara ’mitt’ jobb kvar. Nu ska det inredas och upp med gardiner. Dammsugas å skuras. Och på onsdag ska jag  nog plocka med mig Benjamin till IKEA å handla lite. 

Det blev så jädra bra! mer än vad jag någonsin kunnat drömma om. Tänk att det är jag å Erik som gjort ALLT! Rivit tapeter, slitit ut golvet, och alla lister och dörrfoder, jag har spacklat å slipat. Sätt väv och tapetserat. Erik har lagt golv och satt listerna. JÄVLAR vilket bra team vi är han och jag. Jösse vad nöjd jag är ❣️

(null)

Så fort älskling är läkt så går vi vidare till nästa rum. Hela övervåningen ska få sig en makeover. Det behövs 😅 Iallafall golv, väggar och lister. 

Nu ger vi oss en klapp på axeln 🙏

renovering

(null)

(null)

(null)

Trots sjukdomar så orkade vi oss ut i skogen en sväng i lördags. Skönt att få luft mitt ibland bacillerna. 

(null)

älskling har börjat med att lägga golvet i Benjamins rum. Jävlar vilket lyft!! Nu längtar jag ännu mer tills det är klart så man kan fortsätta i annat rum. Och Benjamin längtar tills hans rum är helt iordnin. Nu är ju allt huller ombuller och en enda röra på övervåningen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
❣️❣️

sjukstugan fortsätter

(null)
Där låg jag i magsjuka å Pini hade med ont i magen efter sin magsjuka. Längesedan hon somnade på oss bara sådär. Hade vart helt underbart om man inte hade haft magsjuka somsagt 😅

För snart 2 veckor sedan insjuknade vi i magsjuka för första gången och förste tjej ut var Celine att få skiten. Hon spydde sov och sen var det över. 

Erik fick de när han jobbade eventuellt men tillräckligt pigg för att fortsätta tydligen. 

På torsdag natt vid tolv kaskad kräks Inez i sängen för att sedan fortsätta var 20-30 minut hela natten igenom ända tills 6,30.

Fredag morgon var det min tur. Jag låg på pricken hela dagen. Inte förens på kvällen orkade jag äta lite soppa och knäckebröd. 

Natt till lördag spydde Benjamin. Nu jävlar har vi haft magsjukan allesammans. Ingen blev glömd denna gång. 

(null)

(null)

(null)

Dock har Benjamin åkt på världens hosta nu efteråt så han är hemma ifrån skolan nu denna vecka pga covid-19. Även Celine är hemma ifrån förskolan på obestämd tid, vemvet. hon kanske har hoppat på sommarlov? 😅


Magsjuka

Imorse kom Celine ner med ont i magen och tackade nej till banan. (hon brukar alltid starta morgonen med någon form av frukt) Förstod då att magsjukan var på ingång. Maja och Tindra hade fått det under natten. 

Och det satt skylt uppe på dagis. Men den sitter ju nästan alltid där tyckte jag och jag har bett fröknarna messa mig om det bryter ut på förskolan så är Celine hemma och det hade de inte gjort så tänkte ju inte på det. Och Celine ville till dagis ’det gör inget mamma, jag är ändå ledig imorgon’ sa hon. 

Menmen. Första å sista gången jag lämnar när skylten är uppe. Kraken åkte på magsjuka. Inte spytt sen i förmiddags å åt lite middag och kvällsmat ikväll och var precis som vanligt nu. Det gjorde nog susen att sova 2,5 timme när Inez sov. Vi får hoppas det ❣️ 

Så hoppas jag och håller tummarna för att ingen annan i familjen råkar ut för skiten. Usch vad jag hatar detta 😩😩 

(null)

Finaste Celine och hängöra ❣️
Hoppas du sover gott i kaninhimlen eller vart du nu än är 🐰🐰💙💙



vilken helg!


(null)

Vilken helg vi haft! Vi har haft 3 dagar tillsammans och det var så sjukt längesedan vi hade det. Dock har Erik haft jour men ändock! Vi har vart hemma tillsammans ❣️ 

Vi har börjat riva tapet i Benjamins rum. Erik har även börjat riva golvet. Imorgon får vi hemleverans på väv så förhoppningen är att jag ska spackla å slipa å slipa å slipa lite till så jag får sätta väven å måla till veckan så vi kan bli klara någongång 😅 Sedan ska vi ta en sväng på IKEA och köpa nya lister och dörrfoder. Och även köp färg och måla Benjamins dörr tills vi köper en ny. Ska bli så kul att få inreda till ett större ’pojkrum’ sen när allt är klart. Tänk att han fyller 8 år snart, våran Benjamin ❣️ 

Fredags : 

(null)

Hängde vi ute ifrån efter frukost tills efter lunch. Vi tände grillen och åt hamburgare innan vi gick in och sedan ut igen för att nanna Inez. Så jädrans härligt! Benjamin hade haft en kompis hos sig över natten med. Är så svårt att ta in att han är så stor så kompisar kommer och går å sover här lite närsom.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

❣️ 

(null)
 
IGÅR : 

Hände det inte alls mycket. Vi var i lekparken på fm och efter lunch åkte Benjamin till en kompis och Erik och jag underhöll Celine med att spela spel och leka. På eftermiddagen blev det lekparken och leka hinderbana och spela fotboll och leka kull. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


IDAG ; 

Vaknade vi till ett blött vinterland. Celine superglad så vi studsa ut efter frukosten och rastade hundarna så se fick springa och leka ordentligt. Sen efter lunch hängde vi hos familjen Ståhlklo ett par timmar ❣️ 

Sen ikväll har älskling tränat innebandy och jag har rivit tapet och slipat tills jag mådde illa av allt slipdamm. Barnen är badade och rena och redo för en ny vecka efter ett sportlov. Nu kör vi ett par veckor till innan det är påsklov. Känns som om våren är nära och det kommer gå i rasande fart framöver nu. Men ingen ör gladare än jag för det. Även om man vill stoppa tiden. Vill inte att Inez ska börja på dagis 😩 
(null)

Mina älsklings vovvar ❣️

Nu ska jag slå igen mina grön/blå. Imorgon väntas jobb, innebandy och dans. Fullt upp med andra ord. 

Och så tänder vi ett ljus för Eriks farmor Inger som somnade in natten till igår. Hoppas du finner frid och sover gott. Hälsa svärfar ❣️

(null)



När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤