MÄKTIGT

Idag har vi varit på bland de mäktigaste jag vet för 2a gången. Se sitt lilla barn för första gången.

Se det sparka ha händerna i kors, vända och vrida på sig. Se att den druckit massor av fostervatten, se händer, fötter och tom tårna. Ögonen och dess hjärnor. Vi såg allt utan dess kön. Den visade redan att den ej ville samarbeta och knep ihop bena allt vad den kunde ;) . Så det får helt enkelt bli en överraskning för oss allihopa. Så mäktigt ♥



Efteråt åkte vi till Bergvik och handlade lite mat, det första klädesplaggen till bebisen. (Kort kommer sen) . Och en t-shirt till fisen. Samt 2 par skor till han och 1 par till mamman.

På hemvägen hämtade vi fisgrisen hos tant Annie och satte oss och åt mat och tittade på alla lastbilar utanför Petrus. Perfekt förmiddag♥ Kunde ej va bättre.

Nu ligger min älskling och sover så mamman ska också sova. Pappan är och fiskar fisk som vi förhoppningsvis får slänga på grillen ikväll ;) .

Kommentarer
Kommenterat av: Emma

Man ser vilken himla fin bäbis det är. ❤

2014-04-22 kl 21:38:57
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤