FILMTIPS

(null)

FILMTIPS!!! Tror vi såg den på cmore. 
Sån fin film. Hemsk, sorglig, rolig, fin, romantisk, hjärtskärande, hjärtkrossande och alldeles förfärligt sorglig. Grät ögonen ur mig. 
Fyfan. Men helt klart sevärd om ni känner för att gråta en skvätt.

Lättare i hjärtat

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Våran klan ♥️

Celine har varit hemma sen i tisdags och Benjamin sen i onsdags. Men nu är de friska. Inez snorar ocb snörvlar fortfarande. Hennes förskyldning satt i länge minsann! 

Här hemma har vi även haft otur. Min bil gick i sönder, (lagad nu) 
Luftvärmepumpen gick i sönder ( får en ny gratis den 23dje februari) 
Kaminen gick inte att tända automatiskt utan vi fick tända själva. (älskling har bytt glödstift så den funkar nu) 
Vi har fått vattenläcka i taket i hallen. Peab har vart här på besiktning så vi vet vad som ska göras och tack å lov får vi hjälp med det. Tur som går de även på försäkringen. 
Erik ska operera sig i april då hans båtben fortfarande inte är bra. Han har fått artros och 2 stycken benflisar är lösa så nu kommer han bli sjukskriven i 3 månader i vår/sommar. 

Så nu kan väl allt bara bli bättre? 😅

(null)

I söndags firade vi 11 år så då slig vi till med oxfile på planka. Så sjukt gott. 🤤🤤🤤

(null)

Nu hoppas jag även att våren är på ingång så det blir lite lättare i hjärtat ♥️

SJUKA

(null)

Inez börja snörvla i lördags. 
Nu är 4/5 dåliga. Den enda som är kry är Erik än så länge. Jag jobbade ikväll men är helt dränerad på energi å börjar få ont i halsen och känner mig skumm i kroppen. Så imorgon får jag lov att stanna hemma ifrån jobbet, vilket är det värsta jag vet. Jag har ångest redan nu. 

Inez va jätte dålig igår. Super slemmig, rosslig och hostig. Inte så mycket temp utan den låg på 38 men hon får så jobbigt med slem så fort hon blir sjuk så hon kaskad spyr. (vilket såklart är bra så slemmet kommer upp. Men hatar när hon/barnen är sjuka)  Celine hostar å har ont i halsen å Benjamin hade klagat ikväll vid tandborstningen att han började få ont i halsen. Det märks att det är februari/vabruari. 

(null)

Erik skickade vid nattningen ikväll ♥️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En sån kärlek ♥️ 



Mårddjur

(null)

(null)

(null)

(null)

För snart 3 veckor sedan möttes jag och Inez av en hemsk syn när vi skulle gå in till kaninerna. Vitnos låg och ’nannade’ som Inez sa. 

Huvudet var bortslitet ifrån nacken. Förmodligen ett mårddjur hade tagit sig in. Verkar ha vart slagsmål då de var endel blod där inne. 
Det var bland det värsta jag sett. 

Luna (den andra kaninen) fick flytta in samma dag. Aldrig mer ska jag riskera detta. 

Tyvärr har det varit många i deje nu som förlorat sina kaniner på samma sätt. Så himla tragiskt. 💔

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤