Min lilla stora lillasyster 💕

 
I helgen som var så åkte vi till mormor och morfar i ett par timmar. Längtar tills sommaren då man springer där barfota ner till sjön och ska bada. Blir förbannad på sig själv för det gör så ininorden ont att trampa på stenarna som finns på grusvägen, men ändå så är det nostalgi 💕 
 
I söndags hade jag fruktansvärt ont i halsen så älskling var ute med barnen så jag fick sova. Vi slängde även ihop en sallad som Benjamin fick göra, potatis, fläskfile och sås. Sedan blev det en tur till mamma och c/o där gammelmormor parkerat sig tills på lördag. 
 
 
Igår skulle Jesper och jag till karlstad och handla. Det slutade med att vi hängde med mamma och c/o till bergvik och handla och lunchde tillsammans. Benjamin fick en batman keps och en supermannen tshirt med mantel. Nu har han både superman och batman tshirt med mantel. Gissa om tvättmaskinen går varv här hemma ;)  Försökte köpa kläder till Celine, inklusive en jättefin vårjacka. Men det var fult. Alltihop. Kan ana att hon inte blir rolig att ha med i affärerna framöver ;) Men nu, vilka barn! De lyssnar och går utan å gnälla och skötte sig exemplariskt 💕
 
 
Idag har Fiona steleriserat sig, ÄNTLIGEN! Passade på när hon inte vart med kattungar, å de är inte det lättaste å hinna med ;) Dock var hennes livmorder jätte förstorad då de kan bli det utav ppiller. Dock inte varfylld. ÄN! Å nu är hela livmodern borta, i rättans tid. Bokade en tid till Messi redan nästa vecka. Ingen ide att riskera något. Preventimedel även till djur är rentav livsfarligt. 😩 Känns jävligt skönt i hjärtat att ha alla katter kastrerade sen 💕 Nu kan de må bra i lugn å ro sen 💕 
Funderar även på att kastrera kaninen framöver så jag kan ha dem tillsammans. Någon som kastrerat kaniner? 
 
Och i eftermiddag har Tindra vart hos oss. Så längesen 💕 Mitt hjärta får chocken varje gång jag kommer på vad stor hon blivit. Herregud. Min lilla lillasyster är inte så liten längre. Å snart blir hon ännu större. Hela 9 år i höst 💕

1 år 💕

I 1 års tid har nu farfar sovit. Hoppas att du har det bra var du än är. 💕


Tänkte ju ha lite sovmorgon idag. Men barnen hade annan plan. Celine vaknade vid 6 eller något, somnade sedan om. Men Benjamin kom ner vid halv 7. Följde han upp igen så han fick ligga en stund till. Men ingen av dem har somnat om 🙃 

Fast fisan ligger och tittar på filmer i telefonen så får väl inte klaga. Nu har hon precis studsat upp och hoppat ner i soffan med en banan och tittar på hästen från vildmarken för ungefär 2000gången. 

Så nu ska jag med hoppa upp och ladda kokarn och förbereda kaffe och frukost. 

Ha en fin dag allihopa. 


Ett humör (!!!)

 
 
Alltså, tänk att den där lilla juvelen har ett humör jag inte blir klok på!! Imorse kl 6;10 så var hon HYSTERISK! Klär på barnen när de sover i den mån de går och sedan är det bara på med ytterkläderna och till dagis. (Tycker att det är bättre att de får sova så länge som de kan)
 
Iallafall så när jag tog på henne trosorna eftersom hon är HELT blöjfri ifrån det hon vaknar tills hon stupar i säng på kvällen. Men hon skulle inte ha trosor till dagis. Så hon grina, skrek, sparka, klädde av sig när jag klädde på. Och hon var som sagt hysterisk. (Säkert jätte trött oxå) MEN  vad liten och elak man känner sig när man haft jordens ovänskap och hysteri på morgonen och sedan sätter henne i bilen för att köra dem till dagis där de ska spendera hela sin dag för att jag ska jobba. Känns inte alls kul. 
 
Men som tur var hade allt varit jätte bra på dagis 💕 
Och imorgon kommer Sofie hämta dem på dagis. Som barnen väntar inför det. Världens bästa Sofie 💕 
 
 
Så imorgon väntas ett 13-22 pass innan jag är ledig i en hel vecka och börjar inte förens nästa fredag kl 13. Ska bli fantastiskt att inte behöva ställa klockan i 7 dagar. 
 
 
 

Tom bokstavligen

 
 
Nu var det ett tag sen igen. Men haft upsidedowns emellan åt känns det som. Svårt och somna på kvällen. Drömmer skitdrömmar och hjärnan har kickat på allt och lite till. Brytt mig om sånt jag igentligen inte har med att göra. Känslorna har varit antingen i taket eller nere under jorden. Har vart en jobbig månad även om vissa dagar varit fantastiska. 💕 Antar att mycket speglar tillbaka för 1 årsen där jag och vi stod då. Snart 1 årsen. Den 26e Februari var jag helt tom. Bokstavligien. 2 dagar efter farfar gick bort blev jag tom. Av min egen vilja. Men ibland blir längtan till det man kunde haft så jävla stor. Så jävla svår. Speciellt jämt nu. 
 
Jag ligger intill Celine och är glad att jag har henne och Benjamin. Och framför allt min man. Vad vore jag utan dem? Jag vill spendera all min framtid med dem. Tillsammans. I en familj. 
 
Sista 2 veckorna har vi varit på Benjamins första kalas på leos, hur kul som helst och Benjamin lekte som aldrig förr!! På måndagen efteråt insjuknade Celine i magsjuka. Hon kräktes riktigt ordentligt, och 2 dagar senare insjuknande älskling i både kräkningar och diarre. Både han och C har vart halvdåliga sendess. Men nu är de på benen och vi är igång igen. Jobbar 2 dagar till innan jag är ledig 6 dagar med mina 💕 Vi går på sportlov och hoppas på en massa fint väder så vi kan vara ute och samla på oss en massa D vitamin. Och andas in den friska härliga luften och bara ta dagarna som de kommer och göra det som bara faller oss in i smaken. 
 
 
 

mitt hjärta studsar

 
 
Å nu är helgen på sista timman. Imorgon är det dags för 7-16 jobb igen. Denna helgen tog slut innan den ens började. Tusan vad snabbt den gick! 
 
I fredags när jag började kl 13 så var älskling och barna till skogen med Anita B och grillade korv. De kom inte hem förens runt halv 7 på kvällen. De hade röjt järnet med både Anita å Gert ❤ 
 
Igår var vi till mamma och c/o på förmiddagen och sen åkte vi och handlade inför maten som bestod utav hamburgartallrik innan vi åkte och lekte i nån timme med familjen jacobsson/olsson. När vi kom hem sedan så röjde vi den sista energin som fanns kvar i kropparna innan barnen däckade. 
 
Idag har vi haft en sån otroligt bra dag. Efter frukosten tog vi oss en ordentlig långpromenad med vagn och pulka på över 1,5 timme. In en sväng och värma oss och städa övervåningen och till kaninerna. Sedan blev det korvgrillning i skogen med Anita igen. Barnen tycker så mycket om henne, hon har blivit som deras lilla extra mormor/farmor. 💕 Så glad över att vi har det lilla extra i barnens liv. 
 
Sen var vi till mamma och c/o ifrån 16-19 ikväll på kaffe och kvällsmat. Jätte bra avslut på en lyckad helg 💕
 
OCH!!! Igår blev Benjamin bjuden på sitt första barnkalas. Till helgen ska han till leoslekland på kalas för en dagiskompis. Mitt hjärta studsade när han fick en inbjudan igår. Och Benjamin har nedräkning. Bara 6 dagar kvar nu. Det ska va i dinousarierummet på leoslekland. TROR att de kommer vara en som vill ha sitt kalas där med när han fyller 5 😊😊  

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤