inte räcker till

Usch vilken jobbig dag det varit idag!! Gått runt med oro i kroppen hela dagen. Och inte blev det bättre när jag hämtade Benjamin som slängde sig på golvet och ville ha skor i stället för stövlar. Tillslut så gav han sig så vi kunde bege oss hem till vitamin Sofie där jag blev 6 el 7 byxor rikare och några linnen. Hon är att för fantastisk den där kusinen ❤
 
Här i kväll har det trotsats var och varannat, C ville bara hänga i knä och en mamma som var trött och inte mår nå vidare alls bra är inge vidare kombo. Hatar när man känner sig som en usel mamma, när allt bara blir för mycket och man bara vill stänga in sig och vara ifred om så bara för 10 minuter.  Hatar att inte räcka till och vara bra nog. 
 
Men nattningen var så mysig. C låg i sin säng som vanligt. Men ikväll låg hon och spottade och skrattade allt vad hon kunde för sig själv. Och när jag stoppade tillbaka tutten så bara skrattade hon. 
 
Benjamin kramade mig allt vad han kunde och sa 'jag älskar min mamma' precis då blir man fylld med ny energi för att orka morgondagen. 
Mina älskade barn, om ni bara visste hälften av vad mycket jag älskar er ❤
 
 
 
 
 
 
 

piss åt helvete.

Aldrig någonsin har jag känt mig så lite värd någongång. Inte ens under de jobbiga åren i gymnasiet har jag känt såhär. Jag vet att jag har mina barn, Erik, min familj. Jag vet det. Jag vet att de är de som bryr sig om mig, om OSS! 
 
Jag är så jävla trött på att hålla käften, att inte få säga/skriva vad jag tycker och tänker. Allt äter mig inifrån. Varför ska jag hela hela hela tiden se upp och passa in på alla andra och följa deras tycke och tänk? När ska jag någonsin stå upp för MIG?! Är så fruktansvärt trött på att bli spottade, hånad, få ryggen vänd, inte tas på allvar, inte få respekt osv, listan kan bli lång. 
 
I mitt eget hem vänder de mig ryggen och hånar mig i ansiktet. I MITT EGET HEM! 
 
Har gått hela jävla dagen och väntat på att få ett sms 'grattis' iallafall. Men nej, tom Erik sa att det var min födelsedag men hon hade 'glömt' jo men tjena. Du glömde precis efteråt och skicka en grattis hälsning också eller?! DU har fått mig och må SKIT på min egna jävla födelsedag. Jag vet att jag fyller 23, men det är ändå MIN dag, MIN dag! Folk som inte ens har en relation med mig har grattat mig. Men min svärmor,  nej
men vi skiter i och grattar svärdottern istället. Tack så jävla mycket för den käftsmällen. Tack så mycket. Tack så jävla mycket.

säkerhet

 
Blir så glad när pappa skickar sms, han är inte så vidare high på mobiler om man säger så. Söta pappi ❤
 
 
Brorsan är på dagis och vi var dyng coola innan när vi var ute med vovven.  Nu sover lillasyster och jag ska vila ögonen en stund jag med. När brorsan slutat kommer mor, syster och bror antar jag hit på fika. Jag fyller ju 23 idag tydligen. ;)
 
Sen 15.30 ska brorsan besiktiga min bil, ni kan väl hålla tummarna då att den går igenom? 
 
 
Dags att byta till sittdelen i vagnen med, fialotta tyckte att det var superkul att sitta upp. Skönt, för då kan man slippa planera uteturerna efter hennes vila. Finaste tjej ❤
 
 
 alltså, fyfan vad vi har lyckats!  Två helt bedårande fina barn. Mitt hjärta smälter ❤
( OCH JA, Benjamin sitter utan bilstol, han brukar få göra det när vi åker i små skogsturer med vovven då han älskar det. Annars tar vi ALLTID säkerheten med bilbarnstolen ordentligt spänd, och bakåtvänd!!!!) 
 

rugg

Godmorgon!
 
Här vaknade vi innan tuppen, grabbarna grus har nästan jämt vaknat och C har precis somnat om. 
 
Idag är det en grå trist dag. Tror att vi skulle ta handlingen som ej blev igår idag istället. Passar ju bra, verkar vara ett riktigt rugg väder ute!!
Det är nu man önskar att solariumen fanns kvar i Deje så man kunde knallat bort dit och fått sig lite färg på kroppen.  Erik klagar alltid att jag är likblek ;)
 
Men hoppas att ni får bra dag trots rugget.

bambi

Vilken bra dag!! 
 
Skogstur där vi fick äran att se två rådjur. Benjamin ville ju dock se ännu mer rådjur, lättare sagt än gjort tyvärr.
 
 
 
Mina finaste hjärtan ❤
 
Barnen sover sen en tid tillbaka så nu är det mamma och pappa tid vid tvn framför vampire diaries såklart!!! Helt in love!!!

tidiga mornar

Klockan 5 imorse ville storebror gå upp, själv var jag inge vidare sugen på att börja dagen då. Så han fick lägga sig hos pappa och där verkade han somna om.
Tack och lov!! Det lustiga var att Erik och jag pratade om att snart börjar mornarna kl 5igen säkert. Men var aldrig beredd på att de skulle va så snabbt inpå isåfall ;)
 
Celine är iallafall min väckarklocka.  ALLTID vid kl 7 vaknar hon. En bra tid för att knalla upp och slöa sig igenom morgonen och hinna med allt. Inte för tidigt och inte för sent. Vad som sker idag beror nog på vädret. Kanske tar oss en shoppingtur i eftermiddag eller är hemma och myser.  Det återstår att se. 
 
Nu ska jag gå upp och börja dagen och sätta på 4 koppar kaffe så mitt snälla humör kan komma fram ;)
 
Benjamin fick även klubbor, bollar och ett bandymål av mor och c/o. Kanske nästa innebandy stjärna? :)
 
 
Min älskade lilla tjej blev 7 månader nu i veckan. Vart fasen tog de 7månaderna vägen??! Mer än halvvägs till 1år kalas, dagis kanske, heltidsjobb ige.  Tänk vad mycket som händer dessa 5månader som är kvar,  hon ska börja gå, prata lite osv.  Var aldrig beredd på att det skulle gå såhär fort?! Fina lilla tjej.

betydelse

 
 
 
 
Inte bloggat på ett tag. Dagarna är slut innan man hinner vakna känns det som, all tid går till barnen, djuren, hushållet och den stora kärleken på kvällen. Har velat blogga så många gånger så ni anar inte men när jag ska skriva så finner jag inga ord. Finner inga ord i något igentligen. 
 
Är så otroligt glad för den fina familj jag/vi skapat och för alla fina människor vi har omkring oss som hela tiden stöttar, finns och visar att de älskar och bryr sig om oss. Det är tack vare er som vi står upp idag. För erans skull.
 
Benjamin hade iallafall en fantastiskt bra födelsedag med många paket. Det roligaste var att min farmor och faster Clary kom. Förväntade mig inte alls det. Ååh vad kul det var!!! 
 
 
 
 
Även gammelmormor och gammelmorfar åkte hela 18mil och lite till för Eriks skull. De fick dåligt samvete när han ville de skulle komma så de kom och överraskade honom.  Tusen tack alla ni som kom och förgyllde våran sons dag/helg ❤❤
 
 
 

Tänkasig

 
Världens finaste innan dagis ❤,  idag pussades och kramas det när jag lämnade han och sen vände han ryggen och gick och lekte. Såg han tog sig en lastbil och gick till sandlådan. Annars ska han alltid följa mig till grinden och pussas igenom stängslet osv.  Men icke idag. Stora killen ❤
 
 
Hängde med mamma hela förmiddagen i karlstad och hon bjöd mig och C på MAX, uppskattades utav bägge må ni tro ;) 
 
 
 
 
I eftermiddags bakades det nutellabullar och även kanelbullar, imorgon förmiddag ska det göras tårta. Tänkasig att han blir 3 hela år 💜
 
Försöker även lära mig inbakad fläta , lääääängtar så tills C får långt fint hår som man kan pyssla med. Tindra har verkligen världens finaste hår när man får hålla på med det. 
 
 
Fundera även på trall på våran inglasade altan, Tyckte det såg snyggt ut. Någon som har erfarenheter kring det?? Golvet ser inget vidare ut på altanen tycker jag. Så vore kul med ett lyft fram i sommar .

150415

 
I eftermiddags var det skum och bubbelbad må ni tro. Skum överallt och 2 helt överlyckliga barn, helt fantastiskt vad det värmer i hjärtat. Speciellt när Benjamin skrattar och tjoar och lyckan skiner i ögonen på honom. ❤
 
Imorgon är det sista dagen på dagis och sista dagen för jobb för stora hjärtat innan helg och födelsedags kalas. Så ska med mor imorgon när hon ska köpa present till fisen. Jag och barnen slängde ihop 2 sorters muffins i eftermiddags också. Imorgon blir det bullar och vanliga muffins med.  Samt att tårtan ska förbereda sig. Huuua!  Man fyller bara 3år engång, våran stora prins ❤
 
Lillfisa fick yoghurt imorse av mig. Hon ÄLSKAR allt med mat. Ikväll åt vi stuvade makaroner och igår fick hon hemmagjord spagettie och köttfärsås. Barnmat duger inte alls. 
 
 
Ser ni vilken fin syster jag har!?  Och så stor hon har blivit. Så kul att ha henne hos ooss, så sällan vi har henne nu. Å som jag längtar till att ha alldeles egen tid med henne. Gå på bio och äta ute. Bara C blir tillräckligt stor ska vi spika in en syster dag/kväll. Min fina fina syster ❤
 
Ser ni förövrigt vad Benjamin tittar i håret på henn?  Han ÄLSKAR hår, tjatar hela tiden att hon ska ha fläta eller boll. Haha, han skulle nog ha långt hår våran kille så jag fick fläta hans ;) bara hoppas att C får långt tjockt fint hår som Tindra och jag har. Dock är mist avklippt nu, men det växer som ogräs!!!
 
Nu ska det sussas, Benjamin sover i sängen och C i sin. Blev förövrigt jätte stolt på henne ikväll, som alltid då hon somnar i sin säng sedan förra fredagen. Iallafall så vaknade hon efter en timme och ville ha mat så jag tog upp henne och gav henne sedan la jag ner henne i sängen och gick ut. Och hon somna. SJÄLV, utan ett pip. Gissa om jag blev stolt!? 
 
Var även på utvecklings samtal för B idag.  Även där blev jag så stolt!! Jösses att älskling och jag har lyckats så bra. Perfect teame!!

fika

Celine sover gott ute i vagnen efter en snabb promenad. Jag håller på att lägga in kort på fuji, går ej att ladda över korten ifrån min telefon till datorn så det får jag väl fixa ifrån mammas dator sedan.
 
Tänkte framkalla och förstora fullt med bilder och åka till IKEA och köpa ramar så det blir ordning och reda i hallen och i hallen uppe. Älskling är ivirig och vill få klart allt med desamma ;) . 
Jag också iofs, men så svårt att inte veta hur man vill ha det. Men TROR jag vet nu. ;)
 
Dock ska det ju upp panel, tapetseras och trappen ska fixas också, men det är ett större projekt längre fram. 
 
Fislisa och jag ska iallafall dammsuga och skura över och nedervåningen igen, tvätta och sedan ta oss en powernap i sängen tänkte jag. 
 
 
Imorgon eller på torsdag ska det väl tas tag i lite bakning inför Benjamins 3årskalas.
Har ni något tips på gott fika till barnkalas? 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤