💕

💕


Sjuk prinsessa

Här hemma var Celine varm vid nattningen ikväll. Tänkte inte mer på det, utan trodde att det var för hon var trött. 


Men när jag skulle lägga mig ikväll så var hon jätte varm så fick tempa henne men den visade alldeles för högt så mamma var snäll och kom med hennes temp. Men lilla hjärtat har 39,1 i feber.

Och bara för att de har varit friska så länge så ska fisan bli sjuk 😩 Så typiskt 😩 


Benjamin kommer bli jätte ledsen imorgon när vi inte kommer åka till dagis då vi skulle cyklat imorgon 😩 . Får ta cykel tur imorgon ändå om Celine orkar med sig. 


Och lilla gumman sov i sin säng ända till kl 3 inatt!!! Så ifrån 8-3 sov hon alldeles själv. Duktiga hjärtat 💕💕 



du överraskar oss 💕

Där ligger hon, i sin egna säng. I sitt rum. Helt själv💕 Jösses lilla älskling vad stor du blev med engång. Får se om du sover hela natten själv eller om man får hämta ner dig. Oavsett så är jag så sjukligt stolt över att du frivilligt ville sova i ditt rum.  


Du överraskar oss hela tiden. 

Känns även jätte konstigt att inte ha barn i sängen. Bara hänt 2 ggr på över 5 års tid som jag inte har ett barn brevid mig. Åh, vad ni växer fort. Alldeles för fort 😩 

OCH!!!! Idag vaknade jag 09;32!!! Fattar ni!!! Halv 10?! När tusan hände det sist?! Älskling hade skrivit och fråga om vi inte skulle vakna snart. Celine vaknade strax efter kl 10. 

Meningen var ju frukost på IKEA. Men fick styra om dom planerna 😂 

Blev iallafall handling på ikea så imorgon ska jah fixa det sista på toaletten så är den klar sedan. 

Och Annelie har varit här i eftermiddag och börjat rivit tapeten i köket. Så ni händer det äntligen grejer, så spännande!!! 

Imorgon är det jobb 7-16 som väntar och dagis för barnen igen. Är 2 dagar denna vecka och helledig nästa vecka. Så de är inte många dagar kvar som de går nu innan sommarlov. 💕 


Hard work work

I torsdags i förra veckan när jag jobbade i värmen så var mina små hjärtan och stora hjärtat med Sofie och Robin till karlstad och lekte i lekparken och käkade på burger king. De hade haft en toppen dag och mamman var inte ett dugg avis.. Inte ett dugg... 😩 De hade även åkt det där mariebergståget runt om i karlstad. 


Men vad glad jag är över att vi har dessa 2 guldkorn i vårat liv. 💕💕 


I fredags så åkte vi in till karlstad och trängdes med hela värmland kändes det som. Benjamin fick en ny cykel, det blev sommarkläder till barnen. Nya skor till mig och Benjamin, blommor och smått och gott. ALDRIG vi åker in en löningsdag något mera . Phjjjuuu vilken dag. 😩 


På lördagen jobbade jag en delad tur. När jag var hemma på mina timmar var Sofie hemma och passade barnen medans grabbarna var på annat håll. Barnen var upp i de blå när Sofie passade dem. Och hon och Robin hade varit i charlottenberg dagen innan och köpt massa godis, festisar och en stor vattenbana till barnen. Hela jag blir rörd 💕 

När grabbarna kom hem så blev det mat på pizzerian innan det blev jobb igen. 

På kvällen blev det kubb och kortspel på altanen. 💕 


Igår vart de jobb till 16 och när jag kom hem slängde jag mig i säng och vilade innan vi visspade vaniljsås och gjorde iordning jordgubbar. S&R kom på fika och Robin hjälpte till så vi ÄNTLIGEN fick ljus på toaletten uppe. Efter 2,5 års tid 😂😂 


Så imorgon bär det utav till IKEA och köpa en spegel och sen ska vi måla sista lagret med färg sen är de bara å inreda toaletten äntligen. Bitarna faller på plats mer och mer . 

Så jämt för tillfället nyper jag mig själv i armen över vad lyckligt lottad jag är som sitter i detta hus med min familj. 💕 


Ikväll var det sommarfest på dagis. Sång och tipspromenad, fika och en massa lek. En jätte mysig kväll med glada barn 💕 Tänk att vi snart går på 6 veckors semester.  Barnen blir lediga from v26 så de blir lediga i hela 7 veckor 💕 UNDERBART! 




en dag tidigare 💕

Vilken sommardag vi har haft idag. FANTASTISKT!!! Vi har oxå haft en superbra ledig dag. Även fast barnen har bråkat som tusan mellan varven. Tröttheten tog nog över totalt i eftermiddag då Celine somnade på 30 sekunder max när hon väl la sig i sängen. 


Min stöniga lilla gumma 💕

Vi har varit ute precis hela dagen. Ifrån kl 11-18 har vi varit ute. Enda gångerna jag varit inne är när jag värmt mat eller gått på toa och hämtat glass till barnen. Vi åt till och med lunchen ute på altanen. 


Jag har tom fått färg på kroppen. Eller på bröstet, ryggen, armar och ansiktet. Ser mer eller mindre ut som en tomat. Hejja mig!! Trodde inte jag skulle behövt smörja mig, tji fick jag!! 

Tur jag smörjde barnen med apotekets 50+ salva iallafall *2. Det är det viktigaste det 💕 

Imorgon vankas det jobb igen, 13-21,30 och sedan är jag ledig på fredag innan helgjobb väntas.


Älskling kom hem idag istället för imorgon 💕 Så otroligt skönt och han var verkligen efterlängtad. Tror Celine kommer bli helt överlycklig imorgon när hon får reda på att pappa är hemma. 

De ska till lekparken inne i stan imorgon vid muséet med Sofie och Robin under tiden jag jobbar. Kan tro att de kommer ösa minst lika mycket allihopa. 😂 


En bra start

06;16 är bilden nedanför tagen. Idag. Benjamin ville pråmt cykla till dagis imorse. Jag sa nej först. Men sen tänkte. Äh va fan. Vill han cykla så gör vi väl det då. Han var super duper nöjd över det. Likaså Celine. 

Det var dessutom jätte jätte skönt och en mysig stund att få innan man lämnar bort dem en hel dag. Och att veta att man glädje dem så otroligt mycket på den lilla cykel turen 💕 

Så det ska vi fortsätta med när vädret tillåter det. 

Men ser ni vilket fint och härligt väder det var så tidigt imorse? solen sken så det ser ut att vara mitt på dagen, härligt!! 

Efter dagis blev det skogen med Chewy innan det blev lekparkshäng en stund. In och laga mat, kasslergryta och potatis med div tillbehör innan klockan slog natten. 


Dagen tog slut innan den hann att börja även denna dag. 

Så nu hoppas vi på en minst lika bra dag imorgon som vi fått idag 💕


Här och nu

Kaninerna fick flytta ut i lördags. Har fortfarande inte vant mig vid det än. Är alldeles tyst här inne och påtok för tomt och det känns konstigt att ha dem ute. Men under sommaren ska det nog gå bra så får de flytta in till oss i höst igen. 

Nu bor dom ju tillsammans eftersom Kalle är kastrerad. Aldrig igen ska jag ha dem ensamna i buren. Dom trivs så bra ihop 💕

Drömmen är att bygga nån slags utbyggnad på förrådet med ett stort tak och bygga nått kaninförråd som är isolerad så de även kan vara ute på vintern och skutta stort utan att frysa benen utav sig. Får se vad som sker i framtiden ;) 

Jobbet idag gick fort, som alltid nästan. Eller hela den här dagen har rusat iväg. Jobb fram tills 16 imorgon med innan barnen och jag är lediga på onsdag. Tror inte vi ska göra något alls. Bara va hemma och göra det som faller oss i smaken och vara ute i solen. Ta en cykeltur, gå i skogen med Chewy och bara njuta av våra få lediga tinmar 💕 

Jag har så svårt att stanna upp, att leva här och nu. Vill hela tiden ha något att göra. Planera, städa, göra klart, har så svårt att bara släppa saker och ting och andas och njuta. Finns alltid saker att göra. Helst flera saker samtidigt. 


På onsdag ska jag bara göra det viktigaste. Och sedan ägna all min tid till barnen. Har ni någon gång känt att ni borde stanna upp och andas och vara glada att ni är just där ni är? 

Jag är så fruktansvärt glad över att jag är där jag är nu idag. Att jag är där jag är med min man och våra 2 friska barn. Jag kan inte kräva mer.

Jag måste sluta önska mig efter mer hela tiden, efter nya saker. Matriella saker betyder igentligen ingenting. Min familj är allt. Och jag måste lära mig att stanna upp och andas in det och förstå att det är det som betyder allt. Det gör inget om disken står, om dammsugningen inte blir av eller om soporna blir för fulla för en timme. 

Man kan ta det när barnen sover. 
Jag ska försöka uppskatta saker och ting här och nu. 
Barnen är små engång, och de är nu 💕



En fin helg 💕

I lördags efter jobbet så kommer jag hem till en ledsen och hysterisk tjej. Hon ville ha en liten pool. Och den lilla vi hade förra året gick i sönder så vi slängde den. Så när jag kom hem satte Erik henne i bilen och åkte och köpte en ny pool så Celine fick sova i bilen oxå.


Benjamin och jag rensade bland jordgubbarna. Tindra kom och sedan bar det iväg till lekparken. Grannen var där med sitt barnbarn så barnen lekte jätte bra så tjejen följde med oss hem sedan så de lekte vidare innan vi slängde oss på cyklarna hem till mamma och c/o på grillat. Jag grillade lax och sparris och fy tusan vad gott! Ser fram emot mera härliga grillkvällar när man kan slänga på fyllda paprikor, tomater, grillspett och allt möjligt på grillen och en stor härlig sallad med en massa dressing på det. 

Nu vill vi även ha lite semester på detta 💕

Skriv inläggstext 

Finaste 3 männingarna lekte en stund på förmiddagen idag 💕 De leker så himla fint tillsammans även fast de ses sällan. 


Idag var vi till stuvbutiken och köpte tapeter, spackel, lim och diverse verktyg. Så nu väntar vi på att det ska bli lördag så ska Annelie börja sätta igång i köket. Åååh, jag längtar 😍😍 Kommer bli ett sånt lyft!!! Och att bygga upp sitt eget känns så sjukt bra. Även om vi gjort utsidan, carporten och satt in en kamin så ska det bli kul att se en förbättring här inne.  

Och Sofie och Robin kom under eftermiddagen och fikade med oss, satte upp poolen, hade vattenkrig så åkte vi till forshaga till en lekpark. 

Efter att barnen somnat blev det en film innan vi sa godnatt. 

Och nu ska jag slå igen mina små, väntar 2 långturer på jobbet nu innan jag ska va hemma en dag med mina små och njuta utav solen 💕

Även älskling har lång vecka denna vecka igen. Hela 4 pass väntar för honom. 
Imponerad över dig ska du veta hjärtat 💕


Du ljuva tid

Efter dagis hoppade vi utav i lekparken där Emma och barnen var så de fick leka en stund 💕 


Får ju hoppa in och jobba extra imorgon 6;45-15 så tapeterna får köpas på söndag istället. Skönt för barnen och få egen tid med pappan medans mamman får tjäna extra pengar igen. 

Sedan ska vi grilla hos mamma och c/o på kvällen. Så det blir nog en toppen dag ändå 💕 


Även kikat på nytt golv till sovrummet. Jag vet jag vet att jag planerar mycket. Men kan ju vara bra att va förberett inför dagen då det ska göras om, eller? ;) 

Vilken djungel!! Finns ju hur mycket som helst. Men så kul att sitta och planera och få välja NYA saker till sitt eget hus 💕 



Vi har varit ute från klockan 16 idag till strax efter 20. Barnen var ute när jag hämta dem på dagis så de har mer eller mindre varit ute hela dagen. Så härligt nu denna tid 💕 På söndag ska jordgubbslådorna rensas och en ny pallkrage ska sättas dit och fyllas med jord så ska jag så morötter, persilja, dill och gräslök. 


Skulle även på tomatplantor utav Anita B så hoppas på mycket sol och regn på nätterna sen framöver så det växer mycket hemma hos oss i sommar 💕

Nu ser vi fram emot sommaren!! 


Första och sista gången

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!! Nästa helg kommer det en som ska hjälp oss att tapetsera i köket. Vi börjar där och tar sedan rum för rum. Jag har stora planer må ni tro. Men ni som känner mig vet ju hur jag är 🤗


Så planen för denna sommar iallafall är att tapetsera om i köket. Och sedan ta hallen ; 


Vill ha något liknande de där 2 tapeterna i den lilla vrån och en vanlig vit tapet/väv runt om. 


Vi ska även byta till plåttak på altanen och sedan bygga tak över soldäcket samt bygga in den. 

Och sen i höst blir det att fortsätta med tapetseringen i vardagsrummet sovrummet och sätta väv och måla i hallen uppe. 
Nytt golv behövs även i vårat sovrum nere. 

Ja ni ser ;) planer planer planer. Nu har vi något att se fram emot. 

Så på lördag eller söndag ska vi iväg och köpa tapeter till köket. Kommer bli någon utav de 3 högst upp. Vill ha ljust men ändå lite utav den äldre stilen. Tror det kommer bli skit bra 😍👏


Ser ni vilket långt fint hår Celine har fått?! Helt galet vad det växer!! Och det där fina håret har jag fått avlusa för första gången då de ringde ifrån dagis och meddelade att hon hade kryp i håret. 


Man tackar och bockar och slänger sig i bilen för att hämta upp 2 barn på dagis och åker raka vägen till apoteket i forshaga och köper lusmedel. 

Hem och lusa av bägge barnen. Tvätta deras kläder i 60g med sängkläderna och handdukarna och allt som de kan tänkas haft kontakt med. Tom snutten å gossedjur!! 

Luskammat ett X antal ggr både dem och mig själv. Herregud vilken procedur. 
Ifrån att hon duschade igår kväll och jag tittade håret när jag borstade igår till att ha löss idag. 

Det är konstigt vad snabbt det sprider sig!!  
Nu hoppas vi att det var första och sista gången. 


När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤