Och framförallt kärlekå

 
Känns intr alls kul att väcka barnen när de sover sådär gott ❤️ Dock kom Benjamin ner själv imorse pigg och glad! 
 
 
Älskar att Celine älskar att habBenjamins kläder, och att hon kan ärva ifrån honom, iallafall ytterkläder. 
 
Moster följde med och hämta dom på dagis. Här hemma har det lekts björnen sover under tiden hag fixade fläskfile gryta med potatis och grönsaker. 
 
 
Imorgon slutar jag klockan 14, rena lyxen när man jobbar heltid. så när vi kommer hem blir det nog att sadla om på kläderna och gå ut och gå på en promenad med barnen och Chewy ❤️ 
 
Och på förmiddagen kommer pappa och går ut på promenad med Chewy, vilket han alltid gör de dagarna jag och mamma jobbar samtidigt. Jag skulle inte klara mig en dag utan min mamma&pappa, som de ställer upp för oss. Jämt Tack tack tack tack kära ni. 
 
 
Benjamin & Messi för 2 årsedan.  Helt otroligt vad åren springer iväg och vad stora barnen blir ❤️ Jag känner mig så fruktansvärt stolta över oss som fostrar våra 2 barn till att växa upp till starka, trygga och självständiga individer. Med en jävla massa vilja och jävlaranamma. Och framförallt jätte mycket kärlek rymms det i deras kroppar ❤

lek å stoj

Å där har mina 4 dagars ledighet nått sitt slut.Lediga dagar går alldeles för fort. Och jag känner inte alls för att gå upp och göra 3 lång dagar i följt av 1 lång kväll.Vi som legat i sängen ända till halv 10 varje dag ungefär.
 
Idag gick vi upp strax efter klockan 9 och efter en stund kom mamma på kaffe och frukost. Sedan gick vi ut till skogen och på en längre promenad med Chewy som landade på 1 timme ungefär. Så fruktansvärt härligt att kunna vara ute och gå utan att slå halvt ihjäl sig. 
 
Vi hann även med lekparken en stund innan lunchklockan ringde. 
 
 
Känns helt sjukt igentligen att vara ute i slutet på januari och bygga sandslott och leka med hink och spade och leka i lekparken när man borde åka skridskor och åka pulka istället. Bygga snögubbar och snötunnlar och göra snölyktor. Hinner vi uppleva det nu innan vi går mot vårkanten? Lite tragiskt känns det nu när man denna vinter köpte sig riktiga vinterskor och vantar och termobyxor för att kunna vara ute i snön. Tji fick jag för de. 
 
 
Igår var det en trött kille som somnade på kvällen efter att ha lekt flera timmar hos Ingela och c/o.
På eftermiddagen kom Jonas och barnen hit och lekte ett par timmar med, så igår hade vi slitna barn må ni tro. 
 
 
Finaste 3männingarna som lekte så fint och bra tillsammans. ❤ 
 
Nu säger jag godnatt, bamsegympan ikväll drog ur all energi jag hade i min lilla kropp tror jag. 
 
Nattinatt ✨✨

She's home!!

Vid 06;20 när jag värmde välling imorse fick jag se att Messi var hemma. Lättad till 1000 blev jag. 
 
 
Så nu ska jag försöka dra upp dessa 2 juveler och ta på några koppar kaffe och duka fram frukost innan vi beger oss på lek hos Ingela med barnen. 
 
Ha en trevlig dag

Kom hem 💔

 
 
Efter frukosten när pappan åkt iväg så gick vi ut i skogen med Chewy och 2/4 katter. Messi och Gunnar var med oss ut på promenaden hela skogsvägen fram till gammelmormor. Men det är bara Gunnar som hittat hem. Benjamin var ledsen och orolig och saknade Messi innan han somnade 😩 Hoppas för allt i världen att hon kommer hem igen våran fina Messi ❤ 
 
 
Ikväll åkte jag och älskling in på bio medans barnen var hos mamma och c/o. Vi såg på split. Helt okej, men kommer nog inte att se den igen. Men helt klart sevärd. 
 
Imorgon ska vi nog iväg och leka med Izza och Oskar. OM Messi hittas annars får vi bli skogsmullar och leta rätt på henne. 
 
På kvällen ska jag försöka få mig tid till att ånga ansiktet, peela och ta ett härligt bad. Träningen får vänta tills på måndag. Kanske blir en rask promenad istället medans älskling och barnen roar sig på kvällen. Det återstår att se. 
 
God natt och håll tummarna för att Messi hittar hem.

Totally in love

 
Jag har på riktigt förälskat mig i mitt eget ansiktsrengörning.  Aldrig känt mig så ren och lätt i hyn efter en rengörning, och jag kan tvätta mig med rengörningen på och nästan I ögonen utan att de svider!!! Och det luktar verkligen himmelskt!! Varför har jag inte lyssnat på siss'h tidigare? 😂 
 
Även beställt hem riktig peeling och ansiktsmask. OCH bokat en ny ansiktsbehandling i mars. Var 3dje månad ska jag göra en ordentlig behandling i ansiktet har jag lovat mig själv. Synd att komma på detta när man snart ska fylla 25 år, men bättre sent än aldrig. 
 
Idag har älskling iallafall firats. På förmiddagen kom pappa och Ann-Marie på fika och uppvaktning och på eftermiddagen dök Anita B in en snabbis och sist ut var mamma, Leffa, Tindra, Alva, Jesper och gmormor. Det blev tårta, glass, kaffe och festis och paketöppning. 
 
Tror jag har en nöjd älskling efter idag. Utav mig fick han riktiga vinterskor som är vattentäta, plånboksfodral i äkta läder eller om de var skinn (????) OCH jag betalade hans nya vinterdäck till bilen. Så lönen den kom och gick, på riktigt 😂 
 
Imorgon väntas det en minst sagt spännande dag. Och jag håller alla mina tummar och tår för att det ska gå bra för älskling. Kommer att berätta mer så fort ALLT är spikat. Men ni kan ju hålla tummarna för honom/oss så länge. ❤ 
 
Så imorgon när älskling är borta ska jag och barnen nog ta en dag utomhus, vara i skogen och njuta utav friska luften. Varit alldeles för lite luft utomhus denna tid. Var dock ute på en promenad i 1 timme i början på veckan, härligt! Och tyvärr den enda träningen som blivit denna vecka. Får försöka hinna med imorgon och söndag. 
 

renoveringssug

 
Äntligen!! Nu väntas en 4 ledighet 💕 
 
Paketen är inpackade till älskling och imorgon fyller han 27 år, herregud! Vi som träffades när han var 19 och skulle fylla 20. Herregud vad åren går!!!! Så imorgon blir de paketöppning och tårtabak och kalas.  Hur gärna han inte än vill erkänna det så vet jag att de pirrar i hans mage å han är ivrig på att öppna paket 😂 han är värre än barn på julafton, på riktigt!! 
 
 
Är så sjukt sugen på att renovera här hemma!! Även om vi inte alls behöver igentligen. Inte precis nu. Men trött på det som är nu, å vore kul att få göra om efter sitt eget smak och tycke.
 
Tänk att få göra om tvättstugan/ingången till en riktig tvättstuga. Byta brunnen, väggar och golv och göra nått i stilen med bilden ovanför. Svårt att veta hur en tvättstuga ska vara igentligen. Och hittar dåliga bilder när jag letar.. 
Tror jag ska satsa på att försöka bli miljonär eller något inom en snar framtid istället så vi får sätta igång med alla planer. Skulle även vilja isolera altenen och byta fönster till 'skjutfönster' de vi har nu går inte att öppna. Å isolerar man så kan man ju ha det som extra rum. 
Herregud vilka planer jag har. 😂

ledig dag ❤️

Idag låg jag och celine och myste och halvsov i sängen ända till klockan slog 9 nästan. Härligt!! 
Benjamin kom ner runt 9;30 tiden. 
 
Efter frukost och hundrastning så packade vi in oss i bilen och åkte till forshaga där det blev playdate med Madde och 2/3 barn. Fick mysa med en 4 veckors bebis 😍😍
 
 
Var iallafall trevliga 2 timmar som vi spenderade där. Nöjda barn och nöjd mamma åkte sedan där ifrån och hem till affären för att inhandla till skinksteken som skulle göras idag. 
 
Och fy tusan vad gott det blev!! Det var värt 3 timmar i köket ;) 
Har även hunnit med 3 maskiner tvätt och vikt in och renbäddat säng, dammsugat huset, städat kylskåpet,  och fixat med kaninerna. Känns helt fantastiskt att ha det städat omkring sig. Allt annat skulle va helt fel innanför mina väggar 😂 
 
 
Vill ni ha receptet kan ni kika in på mikaelac.blogg.se så finner ni receptet där. Enda skillnaden var att hon hade färska kryddor och jag fick ta burk eftersom Deje har brist på färska kryddor 😡😡 Men blev riktigt gott ändå!!
 
Imorgon väntas det ett långt kvälls pass innan jag går på 4 (!!!!) ledighet, alltså så ska jag vara ledig i 4 DAGAR!!! 3 dagar tillsammans med min familj, och stora älskling som fyller år på fredag ❤️ Ett litet kalas ska vi allt ställa till med här hemma åt honom. Gammelmormor kom redan i måndags hon för hon ska va här tills han fyller år och göra hans favorit mat, rotmos och fläsklägg ❤️ Min mormor är helt klart bäst. På alla sätt och vis. Fina goa mormor. 
 
Igår bjöd hon på stuvade makaroner och sina hemmagjorda köttbullar. Ni kan tro att jag åt. Herregud, hennes mat är verkligen to die for!! Everytime. 
 
 
 
Tack för idag ❤️

fattig och rik

Idag har jag levt i en dimma tror jag minsann, men efter jobbet så var det hem och byta om till mamma rollen. Tänk att man kan ändra karaktär på sig själv på bara några få minuter. Ena stunden är man på jobbet och är 100 olika personer (ni som arbetar inom vården förstår vad jag menar) och sen kommer hem och byter om till mamma och fru. Det är det charmiga i livet, att man har allt och lite till!! För fasiken vad rik jag är💕 Fastän jag känt mig fattig på sömn idag så är det dumt att klaga för det fina som jag har. Skulle aldrig byta det mot något, mitt jobb och min familj. Ren lycka och kärlek. Trots påfrestningar, trötthet 🙄
 
Efter ett litet minidisco här hemma i eftermiddag så åkte vi till min farmor på kaffe och fika. Alltid mysigt i ett lagomt kaos med 2 barn omkring sig 😂 
 
På hemvägen beställde vi med oss familjepizza, en helt perfekt söndag innan Celine nattades och ett avkopplande bad intogs.
 
Imorgon väntas det ett långt kvällspass. Men hoppas först på lite sovmorgob med barnen. Till 7 iallafall. 😉
 
 
Mina fina som hade myst hela förmiddagen ute i skogen på en långpromenad ❤

working class hero

11 timmars jobb är nu tillända!! Imorgon väntas 7-16 och jag längtar tills på onsdag då jag är ledig med barna 💕 men först, 3 långa arbetspass kvar. 
 
Pappan å barna har haft de toppen iallafall, skogsturer, disco, stallet och varit hos Anita B som i vanlig ordning. De myser järnet när mamman jobbar. 
 
 
Mitt hjärta gör volter, flera gånger om 💕 
 
Och när jag kom hem på timmar hade älskling gjort hemma gjorda pannbiffar och kokat potatis med brunsås och stekt lök. Herregud vad gott. Sedan sov han i 1,5 timme medans jag plockade ihop och slumrade till i soffan med Celine medans Benjamin målade teckning till mig med vattenfärg. Åh vad jag älskar min familj. Min fina fina familj 💕 

dröm i uppfyllelse

Idag har jag träningsvärk, armar å ben!!! Körde ett pass i 30 min igår kväll med vikter, och det känns idag kan jag looova 😂👏
 
 
 
varför ska det vara så förbaskat svårt att göra en riktig armhävning? (!!!) Jag lyckades iallafall göra 10 st på knäna 👌 målet inom några veckor är att kanske orka ett par stycken riktiga armhävningar. 
 
Idag var jag och barnen lediga, men nån vidare sovmorgon blev de inte. Celine vaknade strax innan klockan 7. Men hon vill varje morgon ligga och gosa och titta i min telefon, så jag låg och slumra till klockan 8. Sedan gick vi upp och fixade frukost för mamma kom vid halv 9. 
 
Sedan blev det en skogstur med Chewy 💕
 
 
 
Har varit riktigt trött idag. Och 2 barn som har kommit in i världens bråkperiod. Skriker, svär och slåss till varann!!! Och sen andra stunden är de hur snälla och goa mot varann som helst. Men tiden när det skriks och slåss är helt utmattande!!! Man känner sig helt utmattad och allt man gör och säger är fel, man till och med svär ibland och bara vill dra ett täcke över sig och försvinna för en stund. Men man är väl inte mer än människa. Vem tusan har sagt att det ska vara lätt att vara en människa, framförallt en förälder. 
 
 
Men i eftermiddag unnade jag mig iallafall en riktig ansiktsbehandling med diamantslipning och fixade ögonbrynen. Taaack älsklingen min, du vet vad frua'di behöver du 😘  Är helt tömd på porer i både ansikte och bröst nu 😂 ska boka in en portömning och behandling varannan/3dje månad nu framöver. Och någon gång i framtiden ska jag göra 3de bryn. Tur jag gått upp till heltid,   😂👌
 
 
Imorgon ska älskling ringa ett spännande samtal som kan förändra otroligt mycket för oss, och skulle det bli som det är tänkt så går en av hans drömmar i uppfyllelse och jag skulle bli så glad för hans skull 💕kommer att berätta mer så fort som det är spikat och klart. 
 
 
💕 kommer alltid kämpa för dig, mig och oss och framförallt för våra drömmar ❤

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤