badats

(null)

(null)

(null)

Hur mycket tror ni att det har badats här hemma?!?!?! MASSSOR!!! 
Poolen låg närmare 27 grader igår. Men nu går det väl fort neråt när det blir regn och kyla. 

Jag vill gärna ha tillbaka värmen. Inte lika varmt när man jobbar kanske. Men varmt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


SOMMARLOV

I fredags hoppade grabben på sommarlov även han. Helt galet att ta in att det är SOMMARLOV. Ingen klocka ska ställs tills imorgon.
Ingen frukt att packa i väskan och inga kläder att lägga fram. Jösses vad skönt. 
Kommer nog ta en tid innan man vänjer sig, men sp skönt 🌞🌞

(null)

Världens finaste grabb ♥️

(null)

Igår var Erik och Benjamin iväg på Benjamins första fotbollsmatch. Tyvärr förlorade dem med 6-4 men vad glad Benjamin var ändå och han hade superkul.
Vilket såklart är det viktigaste ♥️ 

(null)

(null)

Linda va här och umgicks och badade häromdagen. 
Jag tyckte att jag brände mig för ett tag sen ;

(null)

Men kolla översta bilden. Hahahha. Linda brände sig nått så kopiöst. Vi måste nog köpa en paviljong så inte folket som kommer till oss åker på brännskador 😅 

Hade iallafall en sjukt bra dag i fredags. Vi fikade rabarberpaj och bada och töla i timmar. Barnen va nöjda å vi va nöjda 😇

På kvällen kom även Erik hem. Så han fick sig en extra dag hemma. Skönt för han, och barna. Speciellt i denna värmen 😅 

Idag har barnen lekt med kompisar från morgon till kväll och hela skaran har väl mer eller mindre bott i poolen medans jag har kört på med en delad tur idag. 

Så det har vart en hektisk och stressig dag idag. Mycket att göra på jobbet och hemma när man är hemma på några få timmar. 

Men imorgon hoppas vi på en fin dag igen. 
Solen ska skina och vi kanske får vän besök. 
Om inte annat så badar vi väl 😅 

(null)

(null)

Inez hängde även med sin tremänning Neoline igår eftermiddag. Ska bli kul att få följa deras relation med. Skiljer bara drygt 4 månader emellan dem 😍

Pepparkaka

(null)

(null)

(null)

(null)

Hahah! Ser ni på riktigt vad BRUN Inez är?!?!?! Hon har fått Eriks pigment så det skjuter höjder. Benjamin ligger till och med i lä. Ändå blir han lätt brun. Men Inez. Hon behöver bara va i solen så är hon en pepparkaka. Å kritvit i håret. Kan tro att pöjker kommer jaga henne när hon blir äldre 😅

Vilken bra dag vi haft! Fastän Inez väckte mig kl 6 så har dagen gått i ett. 

Vi har varit ute i stort set hela dagen. Hur skönt som helst fastän det blåst. 

Vi har badat i omgångar, planterat blommor, tagit långpromenad när Inez skulle sova, tvättat i omgångar, Benjamin har spelat fotboll och under tiden vänta vi hos mammamormor eftersom man inte får vara inne på anläggningen längre förutom spelare och tränare.

Och på förmiddagen så åkte vi och lämna blommor och fika till Celines fröknar. Inte ett öga torrt. 

Gud vad jag kommer sakna dom. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att Inez kommer att få där på det dagiset. Jag hoppas hoppas hoppas det. (När hon väl ska börja dagis, vi vet ju inte när) 

Men som Sara fröken sa endag att hon har ju vart med och följt Celine sen innan hon kom. Så det är ju 6 år. Inte konstigt att det känns jobbigt att släppa då. ♥️

Imorgon hoppas jag på en minst lika fin och bra dag som denna. 

Jag och barnen ska baka rabarberpaj och fika med eftersom även Benjamin hoppar på sommarlov. Sen ska jag även försöka hinna med och pröva på att göra rabarberkräm. 
Äter inte vi så äter pappamorfar talade Jeppe om. Så det lär hamna hemma hos han och hos Jeppe isåfall 😅 

Och jag fick även nattgäst. Erik kom hem på övernattning ♥️ Så vi säger väl godnatt här och nu 🤚


Det fattas bara

Och nu har en hel ledighetsvecka för Erik gått. Förstår verkligen inte hur en vecka kan gå så fruktansvärt fort. 

Det har regnat och det har vart sol. Det har blåst och det har vart höstväder. Allt på en enda vecka. 
Men nu hoppas jag väl att sommaren är här för att stanna?! 

För det är ju faktiskt sommarlov om ynka 2 dagar. 
Endast 2 dagar behöver jag ställa klockan för att väcka barn. Hur underbart är inte det?! 

(null)

Förra veckan när jag jobbade passade pappan och tjejerna att åka och hälsa på världens bästa gfarmor ♥️ Som Celine tjatat och längtat. 
De mumsade glass och fikade på altanen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vatten är kul i alla olika former och för alla åldrar 😅
Inez med sina 2 mostrar ♥️

(null)

Tänk vad fin tekniken är nu idag. Man kan spara allt med ett enda knapptryck. En bild kan säga så mycket, man minns känslan i stunden, fångar ögonblicket med ett enda tryck. Och man kan få upp så mycket känsla i kroppen när man sedan blickar tillbaka på korten. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Trots att det är 4 års åldersskillnad mellan dessa så är de redan som bästavänner. (Även som hund och katt ibland med såklart) 
Men de gör så mycket tillsammans om dagarna, är till 98% intill varandra om dagarna, hjälps åt, leker, fixar, stöttar, lär varann, tröstar, blåser på sår, puschar. Syskonkärleken är svår att förklara. Detta bandet dessa 2 har är så starkt. Så fint att se. 

(null)

Igår när jag var på jobbet tog Erik med sig tjejerna och åkte och köpte utemöbler + dynbox. Nu fattas ’bara’ paviljong och...... ETT UTEKÖK!!!! 
Är så sjukt sugen på att fixa ett utekök. Skulle göra sig så jädrans bra på våran altan. Det får nog bli nästa års investering. + att fixa altanen då. 
Denna sommar måste vi göra klart det vi inte hann förra året såsom måla klart och bygga runt spabadet och lite småfix som är kvar. 
Blir man någonsin klar? 😅

(null)

♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag älskar denna tid. 
Försöker suga in allt vad jag kan. Stanna upp här och nu. Men lär man sig någonsin att leva här och nu?

Jag har så svårt att varva ner. Att stanna upp. Har hela tiden så mycket jag vill göra. Hinna med. 

(null)

Idag hade iallafall jag och Celine en dag tillsammans. Vi startade hos frissan och sedan åkte vi till Karlstad för att köpa blommorn hem och sen paket till fröknarna på dagis. Imorgon ska vi dit för att säga hejdå. 

Helt galet att ’dagis’ tiden är över. Att hon numera ska gå över till skolan. Tänk. Att nu är vi snart där som vi länge väntat på. Att hon ska få börja skolan. Träffa nya kompisar. Också få gå iväg varje dag. Ha något att göra och ’inte bara’ få va hemma med mamma och pappa. Hon har ju varit hemma sen i februari i stort set. Inte konstigt att vi blir lite små trötta ibland. 

Men tänk vilket långt lov du fått. Och vad  mycket vi har att se fram emot. ♥️ 

När blev du så stor min tjej? 

Benjamin

(null)

(null)

Tänk att grabben snart hoppar på ett sommarlov återigen. Att han sen ska börja årskurs 2 i höst är helt sjukt. 

Tänk att han är sååå stor. Våran fina grabb ♥️ 
Många frågor i en stor och liten kropp samtidigt. 
Det är så häftigt att se dig växa till dig till en stor kille. Mamma älskar dig. Så gränslöst mycket ♥️

magkatarr

Usch! Igår gick jag runt och hade ont i magen hela dagen. Trodde det var för jag käkat dåligt. (som alltid när Erik jobbar) 
På kvällen blev jag mer å mer illamående. Kändes som om jag skulle få magsjuka. Och jag var hur trött som helst. La mig redan och sov innan halv tio. Natten va skit. Vaknat hur många gånger som helst och mått illa och haft ont i magen. 

Idag har det känts som en lastbil kört över mig. Illamående, magont, gasig i magen och sura rapar. Jo man tackar. Och lite huvudvärk på det som försvann med alvedon å Ipren tack å lov. Men tack som tusan för att jag har världens snällaste barn så jag har fått tagit det lugnt hela förmiddagen och så sov/vilade jag hela Inez vila. 
Har diagnostiserat mig själv med magkatarr. Alla symtomen som man har för magkatarr har jag haft nu i 2 dagar. 

(null)


Hade ju magkrångel under hela min ungdom och barndom. Men vart lugnt i flera år tills nu. Hoppas bara det är något skov och det försvinner sen.

I eftermiddag har jag iallafall orkat va ute. Hur skönt som helst. Inez och jag tog även en kvällspromenad med hundarna ♥️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤