DET SMÄRTAR I BRÖSTET!!

Lämnade lillfis på dagis vid 11 redan. Trots att jag börjar kl 14. Men de är för att han ska kunna få äta lunch och få sin hela vila. Tur att det är sån underbar personal så det är aldrig några problem. ♥

Dock får jag en klump i halsen så fort jag ska lämna fisen och skulle bara vilja rymma hem med honom igen. Det gör ont i hela mig att lämna han. Att någon annan ska ta hand om min son. Även fast han inte visar någon som helst tendens till att han vill med mig hem. Han går med glada och raska steg in på dagiset med sin nalle i famnen. Vi pussas och kramas hejdå och han tittar sig inte om efter mig ens engång. Men vad jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta.

Helst skulle jag vilja vara hemma med honom på heltid. Ägna all min tid till honom. Hitta på saker som man aldrig hinner på de där få dagarna man är ledig. För de dagarna är det ju så mycket annat som ska hinnas med hela tiden. Om jag bara kunde ♥



Får glädja mig med att vi hann och vara ute i 1,5 timme på promenad med hundar, ett stopp i lekparken på dejefors, kika runt på bilar och kanin och strosa runt ♥ .
Om 1 vecka kommer vi ha en heldag tillsammans och sedan hela hela helgen♥♥♥

LYCKA PÅ LYCKLA!

Inte nog med att jag släppte bomben att jag var med bebis för två dagar sen. Chefen ringde även och gav mig ett vikariat. Dock för 2 veckor i taget. Men ni ska veta att det är TVÅ helt underbara veckor att kunna planera in och det bästa av allt. Man är LEDIG varannan helg. När jag trodde att saker och ting inte kunnat blivit bättre så blir det ÄNNU bättre ♥♥

Har precis sovit någon timme. Lillfis vaknar nog närsom. Då blir det väl att gå till mor en sväng innan man ska hem och göra mat.

Såg att trygghansa kommer hem på hembesök idag ang gravidförsäkring. Hade aldrig det sist men är ju ännu mer nojig nu kring allt så känns mer bra och skaffa det. Tänkte även fixa med försäkring till liten så det bara är att teckna den när den kommit till världen. De var så smidig när vi gjorde så med lillfis. Så han var försäkrad dagen efter ankomst.



Orden kommer aldrig bli tillräckliga när man ska bokstavera det i kärlek ♥

SKRÄCKBLANDAD......

Nu ska jag sluta mina ögon efter en helt perfekt dag som inte kunnat blivit något bättre. Mitt uppe i allt ringer chefen och frågar om jag vill gå på ett sjukvikk. SJÄLVKLART!!! Får bara hoppas det blir förlängt sen. Allt känns så bra, och självisk som jag är så kommer jag suga på denna lycka så ni anar inte. För nu är det VÅRAN tur. Efter all sorg och skit som hänt så är det äntligen våran tur nu. Denna dagen behövde jag ♥

Innan vi tog natten skulle älskling gosa med Anakin. Antar att han aldrig kommer erkänna de ;). Iallafall så var det en skräck blandad förtjusning när hon hoppade upp och ner i knäet på honom. Men glatt sprang han ner och fyllde på matskålen med sallad åt henne.. Antar att hon kommer gödas upp i detta hem...

Haha nååväl... Nu ska jag försöka sova.

Imorgon ska jag med Diva till frissan medans lillfis har morbrormys.

Nattinatt.

JAG SLÄPPER EN BOMB

Arg som ett bi är jag!! Tackar gudarna för att lillfis inte är jätte lätt väckt. Men när man hade sett fram emot att då sova på vilan sen imorse och grann...... drar på världens jävla musik så det ekar i väggarna blir man måttligt road.. Måttligt trött på alla ljud därifrån. Det är så man skulle vilja byta sovrum.

Förutom att grannarna/grannen har förstört ytterligare en vila för mig så har det trots allt varit en bra dag.

Dagen började ju som den slutade, en massa gos&kel med kaninen. När lillfis slog upp sina vackra blå innan kl 6.!!
Han har nästan inte kunnat slita sig ifrån kaninen när vi väl varit hemma.

Har även hunnit med att städa nedervåningen, rensat skafferiet, dammsugat och skurat, vattnat blommor osv. Bara övervåningen som ska få sig en omgång också.

Vi var även ute i 1,5 timme på promenad, strosa omkring på vargåna, kolla in bilar, leka i lekparken, gunga och bygga fullt med sandslott som lilla älskling rev ner med engång. FAN vad härligt om våren vore påväg nu. Huuuja!! Man känner sig genast lyckligare i kroppen isåfall.





Och jag har funderat också, mer eller mindre varje dag. Sen dag 1. Och jag orkar inte hålla käften mer. Många anar det, några vet det.

Men det ska bli ännu mer tillökning i familjen, i september blir lillfis storebror.
Går in i v12 imorgon och jag hade tänkt vara tyst ett tag till, men jag orkar inte. Känns som om jag ska sprängas snart. Även om det inte är jätte många som läser min blogg så är det iallafall skönt att få ventilera sig.

Så än så länge är det beräknat tills den 17de September. Jag mår någorlunda bra, trött jämt. Krävs nästan ingenting för att jag ska bli utmattad. Vet inte om det har nått att göra med att mitt blodvärde var på 16 och de ska vara ÖVER 60. Järntabletter ska hämtas ut denna vecka.
Illamåndet varade i 1 vecka sisådär. Värst var på morgonen och kvällen. Vissa dagar visste jag inte alls vart jag skulle ta vägen. Brösten har redan växt sig ur mina bhar så får göra de där roliga inköpen och pröva nya bhar som jag verkligen haaatar. Hemsk akne har jag fått på ryggen också, dock börjar de avta nu tack och lov!!

Iallafall så känns allting så jävla bra, med en gnutta rädsla inför allt som väntas. Orolig över hur lillfis kommer reagera, vad händer om vi blir inlagda? eller om allt drar ut på tiden? vad händer om det händer nått?! Såna tankar cirkulerade väldigt mycket. Nu försöker jag inte tänka på det.. En dag i taget. Som siss' h sa. Allt kmme lösa sig och bli bra i slutändan.
Min älskade lilla älsklingsfis ska bli storebror!!! Vi ska få en bebis till!!! Jag längtar så jag spricker. Vi tillökar familjen och ack så rätt och bra allt känns ♥ Det är så jag vill stanna tiden.



Efter all sorg efter farfar/svärfar så kommer det ett ljus i änden. Bebisen är nått att se fram emot. Benjamins utveckling som sker hela tiden ser man fram emot.



En sisådär 2v gammal magbild, tog den när jag var sådär extremt uppsväld och go:((.. Ska även inhandla mig snygga mamma jeans tänkte jag så jag slipper häcka i mjukis kläder i 6 månader till. Känner mig som världens gräsligaste och fulaste nu för tiden. Huuja!

Men nu vet ni vad som sker i min lilla kropp. Återigen ska jag få genomgå en helt underbar tid, med en växande mage, små fladder som kommer övergå till sparkar, ultraljud och sist men inte minst. Vi ska vara ett team i en förlossningssal igen. JAG SKA FÖDA BARN IGEN.

Och jag är så LYCKLIG!! Vi ska växa till oss i flera år till här på vargåna innan vi ens har planer på hus, jag ska jobba som bara busen så länge jag bara kan, vi ska planera och fixa än engång inför en bebis. Det pirrar i hela kroppen. Namn osv är helt klart ifall det blir en flicka. En pojke är lite svårare. Tur vi har GOTT om tid på oss. En sisådär 26-28 veckor kvar.

Just nu ligger jag och halvnjuter intill lilfisens snarknigar. Helt otroligt att vi skapat den vackra varelsen. Och de ska bli en till♥♥

Lyckan är så stor så det går inte att beskriva. Även om jag inte hoppar jämnfota av glädje när ni ser mig så bär jag lyckan inom mig. Inte lätt med alla känslor samtidigt bland alla humörsvägningar, ryggont, trötthet osv.

Också så inväntar jag att klockan ska ticka så kära moderjord kommer hem så vi kan gå dit och fika lite innan lillfis och jag ska styra bilen upp till deje för att inhandla något extra tills ikväll.

Kanske skriver mera sen.

Ha en bra dag ute i solen.

Hejsvejs.

VI TILLÖKAR

FREDAG " halv 8 hos mig"
Då bjöd jag på följande :

Förrätt : Annanas salsa med lime marinerade räkor, sallad och vitlöksdipp på nachos .




Huvudrätten bestod av : Hemma gjord skagen röra med både kräftor och räkor med bakadpotatis, sallad, kött, vitlökdsdipp och vitlöksbröd.

Efterätt : Daim kladdkaka med grädde.

Vi alla åt så magen stod åt alla håll. Tillslut fick jag knäppa upp gylfen på byxorna. Tacka gudarna för att det finns höga midjebyxor.

Iallafall så var det en sån super bra kväll, fylldes på med posetiv energi. Det gör så sjukt mycket att umgås med tjejkompisar! Så tack för en super super bra kväll. Siss'h och Marie.

Idag gjorde jag mitt femte arbetspass på 4dagar. Och imorgon går jag på VÄLFÖRTJÄNTA 2 lediga dagar. Ska bli helt underbart att få umgås med fisen.
Hoppas på ett super väder så ska vi traska oss upp till deje med hundarna och handla lite.

Idag fick lilla älsklingen en kanin. Sin egna första kanin. Herrejösses vad glad han blev!!! Lyckan lös stort i ögonen på honom. Han ville absolut inte gå ifrån den. Han ville klappa, pussas och gosas med den.

Ska bli spännande att se hur han är imorgon. Våran fina Anakin♥
Så nu ikväll har faktiskt även jag snosat på kanin. Såå många årsen jag gjorde det så jag hade glömt bort vilket lugn man får inom sig. Varje dag ska jag ta mig tid till att koppla av med henne i min famn.

Nu seglar klockan iväg i rasande fart och jag skulle sovit för länge sen. (Om jag hade kunnat).

Sov gott!






SYSTER ♥♥

Stenen har släppt!! ÄNTLIGEN vet jag vad jag ska göra inför imorgon när jag ska bju på 3 rätters. Får hoppas dey blir bra, varken gjort förrätten eller efterrätten men annars får de väl mumsa på huvudrätten ;) . Hur de än blir kommer det iallafall bli sååå trevligt med fina vänner ♥

Hel ledig idag innan jag kör på jobb från fredag-måndag. Avslutar med en delad tur. Men näästa helg är jag HEL ledig. Tackade nej till 5 pass den helgen. Brorsan ska firas som fyller 20 och älskling och jag ska ta med syster till Disney on Ice, och sen äta på mcdonalds med henne eller vart hon nu väljer. Vad som så ska det bli hennes dag. Det förstjänar hon. Finaste älskade syster. En dag ska jag förklara för dig vad smart du var i tidig ålder, önskar man kunde ta ifrån dig alla funderingar du har, men med råga på allt så är du den mest omtänksammaste 5åring jag mött, dina kloka ord som kommer ifrån hjärtat när du vill hjälpa någon. Du är en sån fin tjej så du anar inte ♥ Hela världen borde få se det. Jag känner mig lyckligt lottad som fick en syster när jag var såpass gammal, på så vis kan jag ta del i ditt liv på annat vis . Mig kan du räkna med, livet ut. Varje steg du tar. Det är det denna dag ska handla om, att visa vad du betyder för oss. För Erik som varit med sen du var 1,5 år, å vad jag längtar tills den 1a mars ♥♥

Ligger i sängen och magen kurrar efter allt kollande efter recept och inväntar att lilla hjärtat ska vakna. Vi har haft stora hjärtat hemma idag, han är på CSK på röntgen av handen sen han bröt båtbenet. HOPPAS allt ser bra ut. De är så skönt att få dessa små dagar tillsammans när man jobbar kvällar och hela helger. Man går miste om så otroligt mycket tid tillsammans. Jag är så ledsen för det.

Så ikväll ska vi mysa ner oss i soffan som vanlig ordning och bara njuta av tiden vi har tillsammans ♥

TACK



Det vackraste pojkabarn som finns♥ MITT barn. Jag är så glad att jag har dig och din pappa i mitt liv. Jag älskar er flera varv runt jorden och tillbaka och mer där till.

MAGSJUKA?!

Jobbet idag blev inget. Erik hade feber igår kväll och sov redan kl 20! När jag skulle lägga mig var han brännande het så antar att febern steg på han, slängde i han panodil och dricka innan jag la mig iallafall.

Iallafall så har han tydligen spytt ett X antal gånger inatt också. Tur att han sovit på soffan så inte vi har hört det eller störts utav det.

Så idag får jag va hemma och ta hand om Benjamin. Så jag hoppas karln är JÄVLIGT dålig ;) . Tur att jag har i innestående sen när jag är sjuk. För mig är det minsann aldrig synd om. Märkligt de där ;) .

Lillfis sover än. Och de är ju hur typiskt som helst när jag var tvungen att gå upp och ringa till jobbet.

Aja! Får hoppas att han bjuder på en lika fin sovmorgon imorgon.

Och nu hoppas jag inte det är magsjuka som skakar i väggarna här utan att han kan ha spytt för att han hade hög feber och för att han de är lite karl av han.

Tyvärr så har jag hört Chewy spy 2ggr på ett litet litet tag nu också. Någon som vet om det smittas till hundar också magsjuka? ?!

Bara lillfis klarar sig så♥♥

Alla ♥-ans dag

Så var vi här igen då. Den här dagen på året alla låtsas vara lite extra kära. Försöka hålla sig vänner för att få en bra dag ute på bion eller resturangen.

Idag är det nästan som om alla tävlar i vem får mest presenter, ger bort mest, gör finaste sakerna tillsammans, dyraste, verkar mest kära osv. You name it.

Pyttsan. Bitter...... som jag kan va så tycker jag bara det är en vanlig dag. Här hemma har vi alla ♥-ans dag alla dagar. Vi myser i soffan varje kväll när fisen somnat. Äter god mat titt som tätt, myser ner oss i ett bad titt som tätt. Ja. Här visar vi varandra kärlek varje dag. 7 dagar i veckan.

Medans ni andra som går all in lyckas hålla sams just idag, ha det så himla mysigt och skoj på eran myskväll. Själv myser vi vidare här hemma imorgon och dagarna efter också. Det kallar jag kärlek de . ♥

JAG VIKER MIG DUBBELT

Jobbet idag gick fort, tur är väl det!
Men imorgon är jag ledig med min älskade fis ♥ Hoppas på fint väder så vi kan vistas ute mycket.

Har förövrigt ett X antal frågor som bollas innanför skallen på mig fram och tillbaka. Vet varken ut eller in eller vad jag vill. Hatar när det finns flera valmöjligheter och man vill allt ihop.. Jag blir inte klok på det.

Sen har jag även fått så ont i armen så jag kan inte använda den och stänga bildörren, ta på mig bältet, använda den när jag ska svänga osv. Inte böja den å höja den. Vissa rörelser är de bara så jag vill skrika och vika mig dubbelt. VAFAN. Hoppas det har gått över tills imorgon Annars ska de bli riktigt spännande att gå ut och gå med 2 hundar och 1 barnvagn. Skräcken :( .

Nu ska jag försöka sova och hoppas att jag överlever natten med min igentäppta näsa och min onda arm.

Nattinatt.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤