Måndag

 
Älskling får så fina kort med sin mobilkamera 💜💜 
 
 
 
Mina vilddjur 💜💜 Celine älskar att bada badkar med storebror, OCH när gammelmormor var i deje åt hon glass så hon såg ut som en bakelse hela hon. Skitonge!
 
 
I fredags klippte sig Benjamin och moster Tindra, se så fina de blev 💜💜världens finaste barn. OCH så duktig Benjamin är hos frissan blir så stolt över honom. Hade hört att Tindra va jätte duktig hon med då mamma hade fått vänta i väntrummet under tiden . 
 
Ikväll gör jag 4/4 kvällen ÄNTLIGEN. Så imorgon ska det bli myskväll med mina hjärtat. 
 
Nu sover lillasyster så ska mysa med brorsan, så ni får nöja er med en massa bilder å lite text. 
 
Ha en bra dag sålänge. 

Tillsammans med dem

 
 
En helt utslagen pojke i eftermiddag som fick ta sig en lur 💜 Dagis tar styggt på bägge barnen och det är bara att vänja sig. Såhär ser verkligheten ut, och kommer att göra i många många år framöver. Dock blir barnen hela tiden större och större så de vänjer sig väl på annat vis.
Bara så jobbigt att gå miste om så många timmar :( 
 
Men all ledig tid är tillsammans med dem 💜
 
 
Och idag fyller våran nallebjörn till voffsing 6 år. 💜 även där har åren sprungit iväg. Älskade goa fina mysiga hund 💜

Söndag.

 
Vissa kort är sämre än andra. Antagligen skickat direkt ifrån facebook messenger. Är Erik som tagit korten då jag jobbat i stort set hela helgen, och inte ledig förens onsdag innan jag kör veckan ut igen. Hua! Varje lediga minut är värdefull nu för tiden 💜  
 
Nu är de läggdax klockan ringer om några timmar igen. 
Natti natt. 

Om du ändå vore här

 
Ibland eller ganska ofta faktiskt så funderar man på hur det hade varit om Torbjörn fortfarandr fanns med oss. Hade Eriks familj då varit uppdelad i 2 'grupper' nu är de dom mot oss känns det som.
 
Vi har inte ens fått reda på att Anita är 'friskförklarad' hon har fullkomligt SKITIT i att tala om de för oss/Erik. Utan det var min mamma som hade läst det på MIN MORMORS facebook att hon var friskförklarad. Antar att inte Erik behöver veta det? Kanske inte är så viktigt tydligen. 
 
Men ensak som gjorde mig riktigt jävla förbannad var när Emil hade skrivit att hon skulle kunna flytta berg för sina barn och barnbarn och trots beskymmer utöver cancern så vann hon. 
Hon har fan inte flyttat några jävla berg för Eriks och mina barn. DOM LÄMNADE HON. JAG skickade ett sms till henne den 22a september med att saknar hon barnbarnen är det bara hon kommer att hälsa på. För hon och Emma hade lagt paket utanför dörren till Celine, som gubben i lådan ungefär. Anita hade även skrivit i ett vykort att farmor saknar dej . HAHA känner jag. VILKEN JÄVLA LÖGN . Då kunde du åtminstone svara på smset att du ville träffa dem eller lämna paketet till henne själv. Så in my ass att du saknar dina 'barnbarn' som DU valde å LÄMNA . 
 
Tror aldrig det hade varit såhär om Torbjörn fanns. Då hade hon/dom aldrig vågat betett sig såhär. Då hade det varit bra. 
 
Och nu är det älgjakt. Erik älskar att jaga. Och det vet hans största storebror. Men tar heller inte med honom, Erik har inget jaktlag att jaga i. Men innerst inne vet jag att han vill. Han gästjagade alltid med sin pappa. Och han ÄLSKADE det. Han älskade den ensamna tiden när det bara var dom två. Jag saknar att Erik gör något han brinner för. Han är världens bästa pappa till våra barn. Men han glömmer bort sig själv mitt i allt elände som är.
 
Och snart är julen här. Jag gruvar mig, Erik med vet jag. Jag vet att vi ska försöka göra det till bästa julen för våra barnsskull. Men det kommer inte bli detsamme ändå.
 
Om ändå Torbjörn fanns. Jävla cancer . Fan ta dig. 
Om du ändå vore här.
 
Vi alla saknar och älskar dig.
 
 

Barnens önskan.

 
 
 
Vi har en pojke som älskar att leka med dockor, så igår hade tant Annie med sig en dockvagn till honom. Han var jätte nöjd när vi var ute på eftermiddagen. Men lika mycket som han tycker om att leka med dockor/barbies så tycker han om bilar, ALLA sorters bilar, fula/snygga. nya/gamla, folkracebilar/raggarbilar mm mm. Traktorer, lastbilar. Han älskar även att pyssla, lägga pussel, måla och mer där till. Tror det är viktigt att barn får leka och göra det dem själva vill istället för de föräldrarna vill. 
Vill Benjamin börja rida när han är större eller dansa så ska han FÅ det. Lika väl som om han vill börja på bollsport el något. Och vill Celine börja på hockey eller någon sport ska hon få det precis som om de skulle vara ridning eller balett. Barnens önskan är våran lag. 
 
 

Tröttabarn

 
Tidiga mornar = tidiga kvällar. Ikväll gick Benjamin och klädde av sig och borstade tänderna kl 18. 18,15 låg vi i sängen och myste. 18,30 sov Celine och Benjamin en stund efteråt. Han somnade i maten i eftermiddag. Imorgon jobbar jag 6,45-16 innan 3 ledig. 💜 vankas 3 jobbhelger i följd. 
 
På förmiddagen idag ringde jag även till min barnmorska och bokade tid för uttagning av min kopparspiral. Jag blöder så sjukt mycket under min mens, fyller lixom både tampog å binda TILLSAMMANS ska ni veta. Plus min mensvärk är inte å leka med :( . Får bli ppiller istället kom vi fram till ;) . ett jävla ståhej med kvinnokroppen. 
 
 Igår var en av de bästa dagarna på länge. Mamma och Leffa kom hit med en DISKMASKIN OCH TORKTUMLARE till oss. Vi skulle köpt de nu innan jul. Men nu slipper vi de. FYFAN!!! NI anar inte vad mycket det släppte ifrån axlarna. Tusen tusen tack älskade ni 💜 nu kan vi lägga pengar på annat. Julklappar t.ex ;) 
Årets första julklapp är köpt till Celine. Antar hon kommer bli jätte jätte nöjd, och få en aning svartsjuk bror kanske ;) 
 
 
så himla mysigt nu på kvällarna att tända ljus och mysa ner sig i värmefilten. Läängtar bara tills kaminen kommer nu så har vi allt de vi vill ha, och ett varmt hus att vakna upp i. strosa runt i en stor tshirt, morgonrock och raggsockor på mornarna med en kaffekopp i handen. Hur mysigt är inte det?! 

Mördarveckan

Mördar veckan är över på jobber och nu kör vi på ledig helg innan vi jobbar 3 helger på raken. Njuter till FULLO 💜 
Denna vecka har varit jätte jobbig :( upp 4 mornar med barnen så de är på dagis till 6,30 hemma sent. Tack å lov för mamma&morbror som hämta dem tidigare 2 dagar. Annars hade det blivit sent hela veckan. Och igår var älsklingen hemma så de var lediga. Till veckan är det bara måndag-tisdag . Man värderar tiden på ett helt annat vis nu med dem. Dock är man helt utslagen när man kommer hem och även barnen :( 
 
 
Benjamin total däckade igår när vi hade bakat färdigt pizzan och den stod och skulle gräddas i ugnen. Vi gjorde degen och tomatsåsen själv. JÄDRANS så gött om jag får skryta ;) hade ju världena bästa hjälpreda med :).  I eftermiddag blir det bullar tror jag minsann :) 
 
 

Gamla bilder

 
Kikade igenom gamla kort för några dagar sen. JÖSSES vad liten Benjamin varit. Så fort det går!!! 
 
Här nedanför kommer det lite på Celine. Vad mycket det händer på ett år, helt otroligt!! 
 
 
 
Det finaste, vackraste och det bästa vi har gjort är att skapa er 💜

Efter endag

Efter en dag på dagis och Celine kan ställa sig upp helt utan stöd och gå ett par steg. Efter endag bara. Jag är jätte jätte stolt över gumman, men vad jag missar :( 
 
Det hade iallafall gått bra, ringde 2 ggr å checkade utav läget. ;) morbror hämtade barnen och imorgon hämtar mormorn tidigare 💜 
 
Barnen slocknade tidigt å vi kom i säng strax efter kl 21. Nu ska det sovas och klockan ringer 5,35. 
 
Sov gott.
 
 
Benjamin 5/10 2012 💜💜

sista frukosten

Precis avnjutit en sista frukost hemma med barnen nu. Nästa frukost tillsammans är på lördag. 
Stora älskling är på YKB kurs idag fram till kl 16 på Gustaf fröding, skulle få frukost och 3rätters pratade han på. 
Antar att han inte är så ledsen att behöva åka iväg och få i sig en hel del med god mat. ;)
 
Hemma går jag med ångest, räknar ner timmarna inför imorgon. Började redan igår att räkna. 
ATT DE SKA VARA SÅ JOBBIGT ATT KOMMA IGÅNG?! 
Och jag vet att går jag runt och är ledsen osv så känner barnen utav det, det speglar sig.
Men hur kan man inte? . Håller på att börja gråta bara jag tänker på det..
SUCK...Villl bara veta i förtid över hur lämningarna går. 
Jag tackar gudarna varje dag för att vi har världens bästa mormor/morbror som hela tiden ställer upp på oss och hjälper mig med att hämta barnen tidigare. HELA tiden ställer ni verkligen upp.
TACK -v- Har ingen jävla aning om vad vi skulle ha gjort utan er. 
 
Nu här hemma röjs det, iallafall av Celine. Benjamin sitter och äter kex och dricker mjölk framför Mascha och björnen. Om en liten stund ska jag plocka iordning här hemma och fixa med tvätten och ta oss en skogspromenad innan Celine ska sova. 
 
Vi har även provat ut overaller här hemma inför vintern, vinterjackan har kommit, mera mössor,vantar osv. Och tagit fram termobyxor, sockor, mormors stickade tröjor, halsduk,mössor mm mm och tvättat, så nu ska det med sånt inför dagis imorgon med. Även bra att ha allt sådant iordning här hemma. Snart är kylan här.
Och om 8 veckor är 1a advent här, så mysigt. 
Då har vi fått pelletskaminen och eldar för fullt, värme och mysfaktor på topp! 
Antar att vi även gjort den första julskinkan då och äter en mysig adventsfrukost (omjagejjobbar). 
Längtar tills man kan gå ut med barnen och göra snölyktor, snögubbar, åka pulka och leka i snön.
Någon mer som längtar? Man får ju även tänka att efter vintern kommer våren ;) .. 
 
Och även i vinter ska huset få sig ett lyft här inne. Prio 1 är hallen. Nytt golv, fräsha till trappen, panel och ny tapet. Det är så fint när jag tänker på det så det pirrar i kroppen.
 
Nåväl.. Nu är tvättmaskinen färdig, Celine klättrar på mamman och jag ska fixa med disken.
 
Ha en bra dag

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤