magiskt ||| NÄR SLUTAR DE?!

 
Ett helt fantastiskt och fint bröllop!!! Tårar skratt och en jävla rolig kväll. Tusen tack! Och tack för att jag fick äran att vara med och dela denna dag med er. 💜
 
Och ja, kvällen var bra även om jag fick meddelande ifrån en kompis till Eriks bror : 
 
 
Så min fundering är har ANITA än engåg ljugit för Emil å Emma? Hon har gjort de föeut och sagt att det var JAG som ringde å skrek å skällde på henne och vred å ljöh om vad som sagts. 
Eller är det EMIL som ljuger?! Och VARFÖR i helvete kan de aldrig sluta?! Jag blir så trött. Så förbannat JÄVLA trött. Och ja jag tycker emil är en jävla idiot. För hursom de än ligger till så var det HAN som pratade med nu denna Emelie så hon skrev till mig. Å vem fan är människan ens?! Har hon nån rätt å lägga sig i när inte ens hon känner mig?! Å emil var inte ens med då hos Anita när vi åkte för å LÖSA allt?! NEJ de va han inte! INGEN förutom jag erik å anita var där. INGEN. 
Förstår bara inte när allt ska sluta.
Kommer aldrig någonsin förlåta någon av dem 3 igen. ALDRIG. Men de kan väl förfan lämna oss/mig ifred om de inte har något snällt å komma med?! 

Sämsta mamman i världen

Usch vilken jobbig dag!! Känt mig som världens mest tråkigaste och den sämsta morsan i världen. ( vet absolut att det finns sämmre och värre, men ingen bra dag alls idag :(   och få höra 'dumma mamma' är inte speciellt kul de heller. 
 
Barn som bråkar så taket lyfter sig, de gråter, gnäller å gör sånt de inte ska, tappat öronen totalt. Och det dära eviga gnällandet Celine kan ha. Var dock bättre på eftermiddagen med henne då hon bajsade 2ggr innan hon somnade och sov i 2,5 timma. 
 
Men har stressat sönder totalt idag, stressat frukost, hjälpt Annie, snabbt in på systemet, hem å hämta C, handla, laga mat, äta, städa, ut med Chewy, vila och ikväll har jag städat och Benjamin och jag slutade som ovänner. Usch vad värdelös man kan känna sig som mor. Ännu värre när man vet att man går miste om en hel dag imorgon med dom. Usch!! Även om de är på sin bästaväns bröllop man ska på så gör det ont i mitt hjärta. 
 
Värmde iallafall nått otroligt att se lilla älsklingen nöjd när morbror och Leffa skruvade ihop hans våningsäng och det blev klart på hans rum. Lyckan var på max för han 💜
 
Förstår verkligen inte vart han har fått sitt humör ifrån. Han har aldrig trotsat förut. Nu brister de innan man hinner blinka ibland. Sååå jobbigt :( 
 
Fina lilla pojken min 💜

Babygirl

 

STOLT

Ligger ny duschad i sängen med en sovande Celine intill en som sover med djupa andetag. Helt ljuvligt är det att lyssna på 💜 
Och för att fortsätta skryta över henne så sov hon ända till 5.15 i sin säng i morse då jag vaknade och skulle på toa. Vem vet hur länge hon hade sovit annars? 
Benjamin var tvärt om på natterna. Vaken jätte ofta med honom och ammade. Medans Celine sover hela nätterna i stort set med välling när hon ska sova och sedan tidigt på morgonen.
Men blir väl ett jäkla liv sen när nappen och vällingen ska veck ;) . men det blir då det.
 
Benjamin är på dagis och leker och busar förhoppningsvis. Han satte sig på en bänk med en fröken istället för att springa runt. Han är verkligen lugnet själv han ;) . när jag vände mig om så ser jag att han vinkar hejdå till mig. Mammas stora älskling!! 
 
I september ska han ta sig 1 veckas lov innan C skolas in och jag börjar jobba, då blir det tidiga mornar på dsgis igen. Föehoppningsvis korta dagar så det inte blir hela dagar. (Sånt har jag inte samvete för :( ) 
 
 
Gamla kort men jag älskar dom! Tänk vad mycket lycka och kärlek barn giver oss samidigt som de gav oss daller på magen, bristningar, trötthet, man går som sista prioritering dagligen, men ändock så är allt så VÄRT DE 💜
 
när vi hämtar B på dagis så ska vi åka till Louise och Emanuel och leka och pimpla kaffe. Ska bli jättekul som vanligt!! Den människan giver en så otroligt mycket posetiv energi. 
 
 
 
Förövrigt så läääängtar jag tills den dagen vi har en egen ponny/hästar och stall med hönor och alla möjliga djur. Tänk vad mycket det där stället giver oss alla 💜
 
 

Bosätta oss

 
Skulle vi kunnat så skulle vi nog packat våra väskor och flyttat upp till stallet. Gosat med hästar, kaniner och hönor. Spenderade våran eftermiddag där innan vi for hem och fixade och dolade innan vi lagade mat tills pappsen kom hem. Därefter var det bus och lek i massor tills kl blev läggdags vid 19 nu när det inte är någon vila på dagen. SÅÅ skönt att bägge barnen sover innan 19,30-20 varje kväll. Å vad vi njuter 💜
 
OCH ni må tro vad stolta vi är över våran Benjamin. Helt blöjfri är han. 3dje natten nu han är utan blöja. Och inte en droppe kiss kommer under nattens gång (inte gjort det i blöjan heller förut men blir ju annorlunda med kalsonger) och JA jag höjer mina barn till skyarna, men jag blir ju så JÄVLA stolta över dom hela tiden. Speciellt över Benjamin nu. 
 
Och lilla Celine då, ' mamma, pappa, tack och lampa' är orden som kommer från henne nu som vi kan förstå och hon visar mer och mer vad hon vill och vilket sjuhelvete humör våran donna har ;) hon är jätte jätte snäll men syskonkärlek finns innanför dessa väggar så ni anar inte. Jävlar anamma. Är så man blir gråhårig ibland ;) MEN så otroligt många mysstunder och guldglimtar i vardagen må ni tro.
 
Som när Benjamin kommer och kramar en och säger ' benjamin älskar dig mamma, så mycket' 
Och Celine lägger sig emot en och säger 'mmmmm' och borrar in sig.
Mamma är det bästa och finaste jag blivit. Var så säker 💜
 
Benjamins kanin här hemma 💜

Kanon helg!!

Helgen har gått i raketfart då Erik jobbade i fredags när han igentligen brukar vara ledig. Så hade en hel dag mindre att umgås... Märks med engång.
MEN han kom hem och överraska oss en hel timme tidigare när vi lekte i traktorlekparken. Hela familjen blev jätte glada. Vi åkte hem och klippte gräsmattan, trimmade och fixade tacos innan det blev kaffe hos mor och c/o innan barnen somnade.
 
 
Igår gick herrn i huset upp innan kl 5 och åkte och fiskade. Vi sov vidare till 8,20. 
Sedan hade Benjamin och pappan en hel dag då de var i stallet, skogen, badade vid arnäs. På kvällen blev det grillat hos mor då älskling fick sig en lax under morgonen ;)
 
Idag har vi myst i stallet med hästar, höns och kaniner samt kaninbebisar. Rädd för att det kanske blir tillökning här hemma ;) . vi var även iväg och badade i eftermiddag. 
 
Har varit en helt fantastisk helg!!! 
Nu är det en ny vecka imorgon och vad som väntas imorgon har jag ingen aning om. Umgås med mina huliganer iallafall 💜 tackar gudarna för dem varje dag. TÄNK VILKA FINA BARN VI SKAPAT 💜💜 

Photocollage

 

Terrorist

 
Våran lilla terrorist 💖 när vi lämnade utav en LYCKLIG Benjamin på dagis idag ville Celine vara kvar. Hon skrek som en stucken gris när jag tog upp henne ifrån sandlådan. Hoppas att det håller i sig och hon gillar de lika mycket sen som nu ;) 
Benjamin var iallafall jätte jätte nöjd och glad över att få vara tillbaka på dagis.
 
Nu när han inte sover middag också och somnar vid 8 på kvällen så sover vi till efter kl 8 på morgonen. Jätte jätte sköönt!! 
 
Min lilla terrorist sover intill mig i sängen nu, är himlans skönt att bara rå om 1 i taget ibland. Låter elakt, men sant. Svårt att dela sig ibland även om man skulle vilja och behöva det. 
 
Celine älskat förövrigt Benjamins fotölj som hon sitter i på bilden. Så hon ska få en egen sådan fast en rosa när hon fyller år utav sin mormor. Hoppas den kommer vara lika rolig som brorsans. Den sätter hon sig i så fort hon ser att inte Benjamin sitter i den. Full av sattyg är hon! 
 
Vart är celine? 
 
 TITTUT!! 
Den leken älskar hon :) gladskiten 💖

Inblick

 
Köket. Jätte svårt att få en bild med helhet. Kanske lättare om jag tar kort ifrån tidningen ifrån när vi köpte? Dock är de inte våran mublering men ser ju hur planlösningen och allt. Vårat kök är iallafall ENORMT STORT, jätte mycket bänkyta, skåp och lådor. Dock vill jag ha nya tapeter, ljusar bänkskivor å annat golv samt skåp, ja ett nytt kök helt enkelt ;) men inte så länge barnen är små.
 
 Vardagsrummet som de ska in en kamin i nu i höst 💖
 
 
 
 
Celines framtida sovrum. (TRORJA!!) står mellan detta prinsessrum eller hästrummet . Tycker det här rummet är så mysigt med "hörnan" som är vid bordet. 
 
 
2a sovrummet på övervåningen. Hästrummet ;)
 
 
Benjamins lekrum :)
 
 
Hallen på övervåningen. Här ska vi iallafall måla/tapetsera i höst. 
 
ÖVERVÅNINGEN :
3 sovrum
1 toalett
1 gåingarderob
 
NEDERVÅNINGEN :
 
1 sovrum med altandörr (vårt sovrum, bild kommer annangång)
Kök
Vardagsrum med utgång till inglasade altanen
1-2 hall/ar med ena hallen är det tvättmaskin och diskho mm som hör tvättstuga till. I höst ska det även införskaffas en torktumlare.
1toalett med jacuzzi bad. 
 
Hela huset är 167kvm cirka då det är 3sovrum med snedtag på övervåningen.
En liten inblick i vårat hem ;)
 
Jag med mina tjejer 💖
 
 
Imorgon börjar lilla älskling på dagis igen efter ett helt sommarlov. Han läängtar!!!! Han har tjatat om dagis i flera dagar/veckor nu... Så jag hoppas att han vill dit lika mycket imorgon som han velat nu innan. Stora killen 💖
 
 
Känns som om allt står still. Blir galen av allt tänkande och planerande. Huua! 

"som ett brev på posten"

Jag blir så himla stolt över våran stora pojke! 
Benjamin har inte sovit på 2 dagar på dagen nu. Utan har fått varit vaken hela dagarna istället.
Inget gnäll eller någon tendens till att han är trött under dagen utan allt har gått så himla mycket lättare än vad vi någonsin trodde.. OCH han somnar på 5 minuter på kvällen nu istället. SÅ SKÖNT!!! 
Tänk vad stor han blivit.
Nästa steg är att ta bort blöjan. Han har varit helt blöjfri och har kalsonger hela dagarna i många månader och gör ALDRIG ner sig. Utan går alltid på toan. Men på nätterna har han blöja. Dock kissar han aldrig i den på nätterna utan håller sig även där och kissar på morgonen. Har bara blivit en "säkerhetssak" . Men inom den närmsta tiden ryker även blöjorna. Kommer iallafall inte köpa några flera blöjor till honom. Ååh, mammas älskling som blir så stor :)
 

I fredags eftermiddag åkte jag och hämtade Siss'h innan vi plockade upp Baraa och åkte till aborrstjärn och myste med picknick i några timmar. En massa skrattanfall, prat om allt vi gjort, om saker som hänt och om hennes hemska sjukdom. Så orättvist så det finns inte, gör ont i mig hela tiden vad allt hon gått igenom. Hon skulle varit död nu. MEN det är hon inte, och jag tänkte på det när jag åkte hem sedan. Vilken jävla förebild den människan är. Hon är MIN förebild. Min kämpe! För som hon har kämpat varje dag, morgon,dag, kväll och natt. Och nästa dag, och nästa och nästa. FAN vad hon fortsätter att kämpa, dag ut och dag in. DU har klarat sådant som många andra absolut inte skulle klarat. Du har gått igenom så mycket som inte en 23åring skulle göra. "Som ett brev på posten kom det som du sa" Önskar jag kunde ta allt det onda från dig min älskade du förstjänar fan så mycket bättre. För det finns få som du, få som får mig att skratta som du får mig att skratta, du får mig att öppna upp och slappna utav och trivas. Det har du alltid fått i alla 13 år som vi har känt varandra. 
Nästa gång bestämde vi att det blir hemmagjord pizza och mys hos siss'h. Jag ser redan fram emot det!! .
 
I lördags så jobbade jag 7-13 . Blir nog enda turen denna månad antar jag. Lääängtar redan tills jag går på schemat och man får en ordentlig vardag igen. Hoppas på ett bra schema så jag får mycket tid hemma med barnen men ändå en inkomst. Vill inte ha barnen alltför länge eller för mycket på dagis. Mina barn ska inte behöva bo på ett dagis. Usch :( 
 
Nåååväl. Erik är ute och övningskör med Sofie, när han kommer hem blir det Californication och rabarberpaj och vaniljsås som Benjamin och jag fixade till på förmiddagen. Min lilla hjälpreda.
 
(Kort som vi tagit under helgen kommer senare, bloggar ifrån datorn och korten är i telen)
 
Förövrigt så anledningen till att jag bytte var att NÅGON läser/läste min blogg har berättat allt för Emma.
TRÖTT JAG BLIR! Hon som var så "glad" över att var utav med oss snokar fortfarande i min BLOGG?!
Jävla dubbelmoral!! Blir så vidrigt arg så uuh.... Skulle vilja ha en delete knapp och kunna glömma de där 3 människorna och allt de gjort och skapat. När tar det slut? Tar det någonsin slut? 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤