Livet ❣️

(null)

(null)

Livet med dessa ❣️

Samla mig lite.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det har plaskats och badats i stort set hela dagen. På förmiddagen tog jag och barnen med oss lätt picknick och drog till skivstjärn.

Efter lunch badades det i poolen och ikväll åkte vi till arnäs och plaskade med mormor, Majsan och Tindra. 

Imorgon ska det vara lika varmt om inte varmare. 
Jag älskar denna värmen. Om jag hade fått bada och njuta av den utam att behöva underhålla rastlösa barn där emellen som slår ihjäl varandra nästan 😬 Måtte denna bråkiga tid snart gå över för jag går in i väggen annars. Bokstavligen. 

Inez tog för några dagar sedan sina första steg. Och nu steppar hon på med bra många steg mot en när hon går. Lilla lilla stora gumman ❣️ Tänk att du snart är ett helt år. Att vi snart ska ha ett 1års kalas för dig är ju svårt att förstå. Du som nyss kom till världen ❣️ 

Och Celine som snart hoppar på sista året på dagis och fyller 5 år om 2 månader är ju också helt sjukt. Vart hr mina barn tagit vägen? 

Och Benjamin. Du börjar för bövulen första klass om 29 dagar. Du går i skolan på riktigt då. I lågstadiet. 

Jag tror jag måste samla mig lite. 🙈 

(null)

Lycka gumman ❣️🐶 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Våra finaste ❣️❣️

bildbomb

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen badades det med kompisar och pappan. Vi var på kalasfika hos kusinvitamin på lördan. Sen på kvällen tog dom sig en tur till oss och kikade på kaninerna och drack kaffe. När dom åkte var det bums i säng och barnen slocknade nog med engång. Iallafall Inez 😅 

Är så mäkta imponerad av henne som somnar i sin säng när man bara ligger i sängen brevid. Och sovit vissa nätter ända tills tidig morgon där. Du är Inez min Inez du ❣️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var även och fiskade ensväng i lördags förmiddag. En liten liten abborre fick vi, den fick leva vidare ❣️ Kan tro att Benjamin kommer bli en storfiskare. Han kan lätt stå och fiska timme efter timme utan att tröttna. 

(null)

Imorgon hoppas jag att det inte blivit mer ’magsjuka’ ej varit sedan imorse och Celine har ätit och lekt som aldrig förr så vet inte om det är magsjuka (?) hon har heller inte haft feber. 

Men det återstår väl att se. Hoppas på en lugn natt inatt och att man får längre sovmorgon än 5 tiden 😅🙄🤪

Tillökning

(null)

(null)

Som om vi inte har fullt upp nog, jag som knappt hinner med att andas ibland har gått och köpt en valp. 

Den 28de augusti tar älskling med henne hem ifrån jobbet. 

75% papillon och 25% jack russel. 
Så blir nog en livlig liten hårig sak 😅 
Lycka kommer nog att bli super lycklig. Och barnen likaså. (vi med såklart trots allt jobb det medför 😅😬) 

Vi var och kikade på dem i fredags men hur ska man kunna välja???!! Så vi bestämde oss inte förens igår eftermiddag. Huua! Så vi kommer välkomna bebistiken i slutet på augusti till familjen Persson/Syvertsson ❣️🐶 

Blir en spännande höst detta med 50%jobb plugga 200p, föräldraledig å skola/dagis. 😅🙈

magsjuka 1-0

(null)

Barnen skulle sovit hos familjen Ståhlklo igår å de var upp över öronen lyckliga över det. Som de tjatat om det i flera dagar. 

Benjamin hämtade vi hem på kvällen. Han kunde inte somna sa han. Och strax innan 5 ringde Ida imorse för Celine hade spytt. 😰😰 Sen efter det har gumman spytt 2 gånger. 
Älskade tappra tjej. 

Men mamma ska finnas här och torka varje spya och tår du gör. Det är obehagligt som inihelvete att kräkas så förstår att hon blir ledsen 😰🤢🤢 

Jag och Benjamin var tagit oss vitpeppar ihop om att klara oss. Pappan i huset jobbar. Och jag hoppas för allt i världen att Inez klarar sig. 
Magsjuka kan vara bland de värsta jag/vi vet. Fy tusan.
Det borde finnas vaccin mot skiten. 

Jag har städat å tvättar å dolat och funnits där för mina barn idag på morgonen. 
De stora vilar i soffan och Inez sover.

Jag hämtar andan bland mina växter och fågelkvitter på altanen. 

Hoppas ni alla som läser detta mår finfint och inte går in i magsjukan som vi verkar gjort. 🤮🤢 

Trodde bara det var sånt här man fick på hösten/vintern. 😬🙄🙄

ljuvliga dagar

Det känns som luften är lättare att andas. 
Som om det finns hopp. 
Jag ber till gudarna för det. ❣️ 

(null)

(null)

(null)

Idag har det varit en fin dag, tack å lov ❣️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Innan kvällsmaten ikväll så åkte vi med mormor och Maja så barnen fick ta sig ett kvällsbad. Den ens är värre än den andra i vattnet. Jösses vilka blötdjur. 😅 Iallafall tjejerna. Benjamin är mer lugn av sig och har ett förstånd 😅 

Imorgon är det torsdag igen och jag förstår verkligen INTE vart dagarna tar vägen?! Känns som evighet på måndagen innan Erik kommer hem och vipps så är det torsdag igen.  

Dessa dagar han är hemma ska vi försöka göra klart så mycket som möjligt som bara släpar 😬 Och åka till dejeträ och få offert på staket runt poolen. Vi ska försöka ge oss på det bygget själv 💪💪
Och på lördag blev vi bjudna på födelsedags fika hos kusinvitamin. Så de blir väl en fullspikad helg igen kan jag tro 😅 




LYCKA

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Älskade knäppa underbara vovve. ❣️🐶

Första fångsten

(null)

(null)

Benjamin fick sin första regnbåge under helgen. Kommer bli en riktig fiskare av denna grabb ❣️ 

(null)
 
Pappan i huset och Inez röjde i lekparken i söndags när jag och barnen var i sundstabadhus. Inez ÄLSKAR att vara ute. 

Efter sundstabadet så var det raka vägen till edeby där Emil bjöd på hemmagjorda pizzor. Supergott.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var vädret hur tråkigt som helst så efter lunch tog jag och barnen en tur till leoslekland. Vi och alla andra familjer. Phuuu!! Vi lekte i 2 timmar innan vi for hem och gjorde mat. 
På kvällen tog vi en cykeltur och hälsade på Jeppe. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har Celine haft kompis här hela dagen så jag har passat på att rensa ogräs och städat utsidan. Duschat Lycka å klippt lite klor. Städat å dolat inne. 
Vi avslutade kvällen med cykeltur och bad i badkaret. 

Piniz nattas numera i sin säng. Hon är så duktig donnan våran ❣️ Tänk att hon blir 1 år nästa månad. Helt galet att hon snart funnits hos oss i ett helt år. 

Imorgon har vi inga som helst planer. Så får se vad som faller oss in, det ska bli fint väder iallafall. Tack å lov. Detta regn å rusk är ju inget att ha 😨

MIN DRÖM

En av mina drömmar : 

1. Att köpa tillbaka barndomshuset på smårisvägen. Tyvärr är det så sjukligt nedgånget utvändigt nu så man blir gråtfärdig när man åker förbi. 
MEN, i många år nu har jag drömt om att endag få köpa tillbaka det och renovera upp det. Alltid varit en dröm att få köpa ett halvgånget hus för att renovera upp det igen. Och smårisvägen ligger mig så varmt om hjärtat. ❣️ Tänk om man endag fick plocka vinbär ifrån vinbärsbusken eller äpplen ifrån äppelträden på höstkanten. 
TÄNK att då köpa tillbaka det tillsammans med Erik och vi fixar det och flyttar in i det. Vemvet. Om 10-12 år är ju första ungen utflugen kanske så då behöver vi ju knappast 170kvm. Bättre med ett nyrenoverat hus med friggebod på gården kanske. 🙈 
Det pirrar av bara tanken. Då har jag till å med plats med en liten damm på gården.  

2. Att börja rida igen. Har till och med tänkt på att skriva in mig på en ridskola. Men när tusan ska den tiden finnas? Hinner ju knappt med mitt liv som det är nu idag. Men endag. Då ska jag börja rida igen. Och lära mig det, på riktigt. 

3. Att arbeta med något som jag verkligen brinner för. Men vad det är vet jag inte. 
Yrken som jag är intresserade av: 
  • Polis
  • Ambulanssjuksköterska
  • Barnmorska
  • Arbeta inom socialen (något kring barn) 
Jag har ingen som helst aning om vad jag vill bli när jag blir stor. Nu i höst ska jag läsa 2 stycken tilläggskurser i min undersköterska utbildning. Palliativ vård och demens. 

Klarar jag dom två kurserna funderar jag på att plugga upp matten och svenska B’n till våren.  Tyvärr något man måste ha godkänt i om man ska plugga vidare. 

3. Drömmer även om att bli ekonomiskt oberoende. Kunna köpa saker när jag vill. Tur jag börjar jobba heltid om ett år så jag kan börja spara igen. 😅 Vemvet, nästa stora köp kanske blir ett hus??? 🙈🙈 

4. Att bo på ett ställe där jag verkligen trivs. 
Nu älskar jag vårat hus men hatar vissa grannar 🙈 Känns som man trippar på tå för alla ser och hör allt. Och gnäller om allt. Nu är våran kaningård för liten så det är därför dom rymmer. Men what?! har du ens nån aning om vilken lyx våra kaniner har som har en stor bur + en stor jävla gård som de kan gräva hur de vill i. Inte alla kaniner som har det må du tro. 

MEN. 

Det tåls även att säga att jag älskar mitt liv jag och Erik byggt upp tillsammans. Men dessa målen/drömmarna önskar jag att jag endag får ta del av tillsammans med Erik. Alltid han vid min sida. Han får följa med på mina galenskaper 😅 

(null)


Våga tro

(null)

{ Oavsett hur svår än situastionen må vara, så finns det alltid hopp om du vågar tro }

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤