prinsessan

(null)

(null)

Alltså på riktigt, ser ni vad Inez har växt på bara någon vecka. Den översta bilden var tagen på Majas födelsedag den 29 september och den undre  igår. 
Jag vill ju självklart att Inez ska växa upp. ’få kött på bena’ men ÄRLIGT, vad fort det går. 😨😩

Våran Inez Othilia Maria Persson. 
❣️


hektisk helg

Helgen har ju som alltid gått i rasande fart.
Älskling jobbade ju tills lördag kväll så i fredags bestämde sig Celine för att vi skulle äta tacos. Så vi handlade tacos och åkte hem och skar grönsaker och stekte köttfärs. Celine är super duktig att vara med vid spisen och sen skära grönsaker. Hon är precis som jag var när jag var liten och jag var hos min mormor och morfar och alltid skulle vara med och skära sallad och hjälpa till. Minns det sååå väl. Dock kanske inte när jag var 4 år. 😏 

(null)

Min tjej ❣️ 

Efter vi gått och hämtat Benjamin på skolan och tagit en runda i skogen så kom Ida och barnen och lekte, fikade och tjötade i några timmar innan vi följde dem på en promenad när de skulle gå hem. Vi avslutade kvällen med fredagsmys innan natten ❣️ 

På lördagen åkte vi till leoslekland. Ohmy! Vad folk. Vi orkade bara i 2 timmar pga allt folk. Jag var livrädd för alla baciller som härjade överallt så talade om för barnen vad viktigt det var att inte ha fingrarna i munnen och sedan gå och tvätta sig med mycket tvål och vatten samt sprita sig emellan åt. Så de lekte och tvättade sig i omgångar. Innan vi åkte hem fick de köpa sig slush. 

(null)

(null)

(null)


När vi kom hem så kom en kompis till Celine och lekte tills det blev kvällen. När hon gått hem tog vi snabbt fram lite mys och åt innan det blev natten. 

Igår på morgonen var äntligen det största hjärtat hemma för 1 dag. Vi åt frukost tillsammans innan han åkte till Marita för att hämta kort på Torbjörn och sedan åkte han vidare till gammelmormors granne där vi fick SUPER mycket grejer, matsalsbor inkl 6stolar, fotbollsspel, ishockeyspel (sånt som jag tänkt köpa till Benjamin i julklapp) , wiispel hade mamma tagit med dagen innaan, ljus, LEGO med piratbåt, riddarborg, hammock, fritös, en fiskrök, mm mm!!! Kan nog inte räkna allt. 

Älskling ska tillbaka på torsdag för att hämta hammocken och ishockey spelet som inte fick plats. 

På eftermiddagen ville Celine pröva bollkul. Första och sista gången. Ingenting för våran 4 åring ❣️ 

Men Benjamin spelade kl 16 och jädrans vad kul han tyckte det var!! Han kommer nog bli som sin morbror och spela alla bollsporter och bli riktigt duktig! Jätte kul att se, och det bästa av allt är att se att han har så mycket vänner ❣️ 

(null)

(null)

Idag gick vi till skolan. Skönt. Jag klädde på mig min 5kg’s viktväst. - Inez i selen. Världens bästa träning. Även om man får ryggont på köpet. Planen är att jag ska börja träna upp rygg och magen här hemma. Måste bara hitta en bra tid till de på dygnet 🙄 Och köpa en matta för de.. 

(null)

(null)

(null)


Sedan har jag och Celine städat, lekt kurragömma, lekt på hennes rum, kört Benjamin till miniorerna, handlat, gått på promenad. Hämtat Benjamin, fikat hos mamma, å sedan har Celine badat och de har ätit kvällis innan de blev kvälls sagan för Celine och de bumsade i säng. 

Fartfyllda dagar. - men jag älskar sånna här dagar då allt bara flyter på och man känner sig så jädrans rik på livet. 

OCH vetni?! Snart är det JULAFTON. Om 2 månader sitter man och slår in de sista julklapparna, kanske pyntat granen. Gjort julgodis, julstädat och allt det som hör julen till. Allt det gör vi i år som 3barns föräldrar. 
Helt magiskt ❣️
Ny undersökning

(null)

Förut ringde det en sköterska ifrån gynmottagningen till mig. På onsdag ska jag dit igen för en ny gynundersökning, nya cellprov ska tas för att se så inte cellförändringarna kommit tillbaka. I april såg allt bra ut. Och jag hoppas innerligt att det förblir så. 

Glömmer aldrig när läkarn pratade med mig och Erik och förklarade 
" det finns 3 olika grader på cellförändringarna, grad 1, grad 2 och grad 3. Grad 3 är värst. Och det är det du har. " 

Där å då blev jag tom. Tänkte, ja men varför inte. Det är väl klart att det ska drabba mig. Och inte nog med att jag diagnotiserades med cancer in situs grad 3 så var jag gravid med. 

Och nu är lillan ute hos oss. Och brorsan ska med och passa henne i väntrummet under tiden jag genomgår nya prover och undersökning. Vad tusan skulle vi göra utan min familj?! Ni får verkligen våran vardag att gå ihop. Älskade älskade ni ❣️ 

Och nu hoppas vi att allt går bra nästa vecka. Vill inte genomgå en till sådan operation. Speciellt inte när lillan är så liten än. saknar dig djävulskt 💔

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag saknar dig, jag saknar dig djävulskt ikväll 💔 Kvällarna var våra när Erik jobbade. Då kröp vi upp i soffan å du la hela din kroppstyngd intill mig. 
Jag hatar att du blev så sjuk så vi var tvugna att ta bort dig. Det finns bara en av dig. Och du fattas oss. Så fruktansvärt. 💔💔
Imorgon skulle du fyllt 9 år. 💔❣️

innebandyträning

Igår hade Benjamin med sig en kompis hem efter skolan igen. Superskojs! vid 17 var det dags för Benjamins innebandy träning. Och WOOOOW!! Vad han har utvecklats och tar för sig och SPELAR! Jätte kul att se ❣️❣️ Celine och pappan drog iväg på kören under tiden. 
Onsdagar blir fullt upp med andra ord 😅 

Nu är de stora barnen på skola och dagis och vi har vart på frukost hos mor och tagit en promenad. 

(null)

Celine och Benjamin är så jätte duktiga med sina kaniner. Och super noga med att se till att de får mat och gos. ❣️ skolåldern

Dagarna springer verkligen fram. Och imorgon kanske älskling drar ut på jobb igen. Kan inte förstå hur en vecka kan gå så fort?! 

Idag när barna var på skola/dagis åkte vi och storhandlade för en månad framöver. Skönt att ha det gjort. Sedan blev det kaffe hos pappa innan barnen hämtades. 

Barnen var även hos tandläkaren. De hade superfina tänder och hon var nöjd med tandborstningen och inga hål i sikte. Phjuu! 👍 

Sen ringde Hampus och ville leka med Benjamin, å han blev superglad!! 
Ett helt nytt ’liv’ har öppnat sig för Benjamin. Så kul med alla kompisar som vill leka med honom. 
Jag hoppas verkligen att 2 år fram tills Celine börjar skolan går fort så hon får träffa nya kompisar och får leka på samma sätt som Benjamin gör nu. Så trist att inte hon har kompisar på det sättet som Benjamin har 😩Men det kommer väl med skolan ❣️ 

(null)

Minaminaminaminamina tjejor ❣️ 
Så fruktansvärt fina. Och att de är mina är ju svårt att förstå ❣️ Tillökning

(null)

(null)

(null)

(null)

För ett par dagar sedan blev det tillökning i familje och djurklanen. Kunde jag skulle jag kunna ha flera hundra olika kaniner med olika raser. De är sååå fina. ❣️❣️

Bara hoppas att honorn lär sig tycka om varann så alla 3 kan gå tillsammans. 

Hundträff 14/10

Aplicadoträff igår vid Karlstad grusgrop. 

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En förträffligt bra dag ❣️

en finfin dag

Han kom hem ikväll för att sova hemma, min man! Åh vad glad jag blev. Låter jävligt klyschigt efter snart 9 år tillsammans. MEN, jag älskar tamejtusan denna karl mer å mer. Som om det ens är möjligt? mendet är sant! 

(null)

Och idag var Benjamin tillbaka till skolan. Ingen var nöjdare än just, han själv. Han satt redan vaken när jag väckte han strax efter 7 imorse. Och han hade haft en bra dag i skolan. Och direkt efter skolan hoppade han på miniorerna, känns som om man inte gör annat än att åker bil på måndagar när de ska köras hit å dit. 

Under tiden han var på skolan så var Celine och jag i lekparken, uppe och lekte på hennes rum, hade frukost med mormor, städade, duschade Lycka och stekte pannkakor till Benjamins kvällsmat. Celine åt en stor skål med havegrynsgröt. 
Så beundransvärt att båda barnen äter havegrynsgröt när varken jag eller Erik gör det. Det får vi tacka dagis för! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Strax efter vi kommit hem i eftermiddag kom gammelfarmor och Clary till oss. Med sig hade dom paket och fika. Jätte trevligt och Celine och pappan ska få göra iordning hårspänne å diadem  senare i veckan. Celine blev jätte nöjd över pysslet hon fick. 

Och imorgon ska även hon tillbaka till dagis. SOM hon längtar!! Herregud vad hon har tjatst om det idag. Hon längtar efter att leka med hennes kompisar. Åh gumman ❣️ 

Får hoppas att magsjukan är veck på dagis också!! 

skogsgrillning

Erik vaknade piggare idag. Även han tror det beror på att han var trött OCH dålig kost ;) 

Så idag tog han med de 2 stora ut och byggde koja/hydda. 

(null)

(null)

(null)

Tror ju tyvärr inte att den får stå kvar så länge. Sist de gjorde koja var den förstörd dagen efter. Men barnen var super nöjda efter dagens bygge. 

På eftermiddagen blev det korvgrillning vid den. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så det har varit en finfin dag idag trots magsjuke tider och att jag börjar bli genom förskyld. 

Nu väntas åter en skolvecka och ev. dagis vecka beroende på om det är magsjuka eller inte på dagis. 
Benjamin ska iallafall till skolan imorgon. Hade gärna haft han hemma ett par extra dagar till. 😩

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤