HERREJÄVLAR

Herregud!!!!! förra inlägget är ju helt bakvänt!!!!!! det var ju år 2012 Benjamin döptes, å korten på mig, erik och benjamin är också ifrån 2012!!!

Herrejävlar vilken sämst koll jag har!! .
Ett bevis att åren springer iväg ;))

ÅTERBLICK 2013

Hade tänkt att lägga in massor av kort som en återblick av 2013. Men för vad?! Redan lagt upp korten engång och S3an är inte det snabbaste med det. Så får bli ett par stycken bara.

1 helt år har gått nu sen förra nyårn. 3 hela år har gott som jag och älskling har varit förlovade. Vart tar tiden vägen? Och helt plötsligt går det snabbare än någonsin. Trodde att ifrån mars då svärfar somnade in skulle tiden stå stilla. Men det gjorde den inte. Vi tar oss igenom dag efter dag. Snart har det gått ett helt år.

Vi har iallafall haft 1årskalas för fisen som avslutades på akuten för lätt uttorkning, när vi kom hem blev allt genast bättre. Han sket på mammas rya matta så det sprutade ur rumpan. far&morföräldrar faster, moster, morbror, emelie och gmormor var på plats på kvällen så vi fick öppna paketen så det som började dåligt avslutades bra.

Jag har fått in en stor arbetsfot i hemtjänsten i deje och kämpar som busen för att få ett vik.

Stor sorg finns inom oss då Torbjörn somnade in, hans barnbarn kommer aldrig få lära känna han fysiskt, endast på det vi berättar och det är så förbannat orättvist så jag har sagt många gånger att jag skulle vilja döda den där cancern med den mest smärtsammaste cancern någonsin. Bara för att den fortfarande äter upp älskade människor. När slutar den?






Jag har tagit kökort!!!! Ett av det bästa jag någonsin har gjort. Och nått jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle våga göra.






Jag känner mig mer hemma än någonsin, trivs bättre med allt nu, med mig själv. Omgivningen. Jag ser allt på ett annorlunda sätt. Jag känner mig mer vuxen!! Och det är bättre mellan mig och Erik än de någonsin har varit.

Benjamin döptes till Benjamin Erik Andreas Persson i nedre ullerudskyrka och hans faster blev gudmor.









Jag har slutat handla på internet. Förr använde jag nätshopping för att ha nått att göra. Nu har jag lovat mig själv att aldrig handla dyrt på internet igen.

Och jag gjorde min första tatuering sen många år. Och det blev ju som ni säkert redan vet till lillfis♥♥





Jaaa. när jag tänker efter såhär så är det ju inte alls så mycket som har hänt. Det känns så betydligt mycket mer. Det är väl att man jobbar, äter, sover, umgås, är med vänner&familj på sin lediga tid. Tar tillvara på dagen, gör den bästa av den.





Har ni några nyårslöften? vad tycker ni om dem? Jag ska iallafall lova mig själv att vara ledig en helg i månaden så vi i familjen kan umgås en hel helg, åka till badhus, leklandet, g-mormor/morfar, mariebergsskogen eller vad som. Jag ska börja unna mig själv mera saker. Och jag ska försöka visa mer kärlek till de jag tycker om, våga öppna mig och prata om saker ifall jag behöver.





Tror inte ett dugg på dessa nyårslöften som är ; börja träna och äta rätt, sluta bita på naglarna osv. De kan man göra vareviga dag och det håller man kanske en vecka eller 2.

Men så är de nog med alla nyårslöften. Men ändå känns det bra med en ny frisk start i Januari. Då vet man att man är på rätt sida året och att det snart börjar bli ljusare.

Och lillfis blir bara mer och mer djurvän. ALLA djur går hem. Lääängtar mer än mest tills han ska få sin första ponny. För det ska han!!!





BULLBAK

Idag vaknde våran gris kl 6. Gäääääsp!!! 
Inte det roligaste när man är ledig. Meenmeeen. 
Vi har iallafall hunnit med att baka bullar,  varit ute, plockat ihop och rensa skafferiet på skit.
Erik borstade hundarna fina i pälsen medans fisen och jag bakade. Nu ska det bara i 2 toffsar i luggen på dom så dem ser. 
Våra byrackor.

Än så läänge är jag ledig imorgon fm. Imorgon kväll kommer det bli lugnt, gör ju delad tur på onsdag så vi spelar nyårsbingo, äter gott och tar kanske 1 cider. En lugn och mysig nyår precis som jag vill ha det.
Vad har ni andra för planer? 

Nu ska jag passa på och blunda. Lillfis sover i våran säng intill mig nu. Inte ofta jag är hemma på dagarna under hans vila, så idag vill jag ha varje stund med han nära mig. Så då får man ha sina timmars vila intill sin mamma.

Älskade barnet börja även bli jätte hes. Och inte helt 100. Kopparna kliar och börjar torka ut. De enstaka han har. Men något är det som inte är helt bra. Stackarn. Så jobbigt när de inte kan förklara eller formulera sig :( han pekar på pricken på armen och frågar ää dää? Antar att rackarn kliar jobbigt mycket :((
Om man ändå kunde ta allt ont <3 




JOBB HELG TILL ÄNDA

Och ännu en gång har man klarat sig igenom en jobb helg. Varit inne på UG denna helg och idag så skrattade vi så vi höll på och döö. Fan vilken skillnad på arbetskamrater. Allg blir så mycket lättare med bra arbetskamrater omkring sig. 
 
Nu tar det 1v och 5 dagar innan nästa jobb helg på UG blir. Går av på fredag 20.30 sen ledig 2 dagar för på lördag är det middag hos Marie med henne och siss'h. Lääängtar som busen!!

Nu snart ska jag hoppa in i en dusch med stora kärleken om han ville med. 

Siss'h frågade även om jag ville med på miley cyrus den 30maj i globen. HERREGUUUD vad kul. & som det känns nu så vore de hur skojj som helst. Får suga på den där karamellen lite grann.

Hoppas att ni alla har haft en tipp topp helg. För det har jag haft med mina arbetskamrater och med kärlekarna här hemma emellan åt.


Mammas hjärta visar upp vad duktig han är vid disk bänken. 

EN DOS KÄRLEK

Här hemma har vi precis ätit tacograttäng med en grönsallad och nachochips, tom lillfis åt 2 stora portioner. Mums filibabba!! 

Nu står lillfis och älskling nere och diskar. Han äääälskar att vara med, på allt!! Göra allt som vi gör. Jätte duktig med att hänga upp sin jacka på sin krok, ställa tillbaka skorna när de ska va. Plocka upp leksaker och böcker. Jaaa han är så himla duktig! Och jag tror att det är tack vare att barnen får vara med och hjälpa till och lära sig ifrån första stund. Nu menar jag inte att vi gör  slavarbete till vårat barn. Utan jag menar att han tycker själv om att hjälpa till och plockar upp efter sig själv. Han älskar att stå/sitta i sin stol och hjälpa till att torka bänken eller leka med disken. Torka bord elle gå runt med dammsugaren/skurmoppen när det ska göras. Våran duktiga kille<3

Imorgon är det delad tur igen. Den 2a för denna veckan. Så imorgon 20.30 har jag gjort 6arbetspass på 4 dagar. Och till veckan 4pass på 3 dagar. Kommer kännas gott i plånisen i Januari/februari med storhelgstillägg.

Iallafall så idag ska det vara en myskväll och fylla på sig själv med en doskärlek så man klarar av sitt 10timmars arbetspass ifrån familjen. Åå vad jag älskar min familj<3 å Benjamin blir bara större och större och mitt upp i allt nu har han fått vattkoppor av den lindriga 'sorten' ingen feber eller nått å endast 1 kopp som börjar torka. Dock har han ett X antal små koppar som ploppar upp. Men låååångt ifrån en prickig korv.

Så i eftermiddag låg han och jag och läste bok. Han myste ner sig under filten och bara myste. Han är såå go så att man kan ligga och gosa i 30min-1timme på morgonen innan man går upp sen har vi massa avbrott om dagen då vi tar boken och myser ner oss i soffan med. Gosegrisen<3

På måndag ska Erik äntligen hämta ut min telebobb som kom under veckan. Men pga alla röda dagar ocg jag jobbar så finns det ingen tid. Men på måndag är jag finally ledig så då ska den hem till mig.

Under tiden jag skriviy detta har mina älsklingar diskar färdigt och dammsugat. Å jag ligger bara i badet och mår så förbannat BRA. Idag är en bra dag<3


Lillfis och Nova ifrån igår<3

JULDAGEN

Vilken underbar jul vi har haft. Sån där bra jul man bara nästan drömmer om.

Vi började med julfrukost hemma hos oss igår. Då kom pappa, A-M, Jeppe, Emil, Emma, Marcus, Stella och Svärmora. Lillfis fick öppna paket ifrån fabröder Tobias och Mattias med respektive, och pappa och A-M. En jätte jätte nöjd kille!!! 

Efter frukosten åkte vi ner till farfar och tände ljus. Jag vet att han var med oss igår. Han finns jämt, runt omkring oss. På ett eller annat vis. 

Lillfis sov över julmaten, han sov från 12-15.30 så vi hade en lugn matstund för engångs skull ;)) 

På eftermiddagen blev det ju att alla bänkade sig i våran baaaota soffa med efterätt och kaffe till Kalle i väntan på tomten. 
Och när han väl kom blev nästan alla som barn på nytt. Lillfis var jätte vaksam och han litade inte fullt ut på den. Både mor och Erik fick följa med och hämta paketen. 

Vi fick en herrans massa paket och barna likaså. Lyckliga barn = lyckliga föräldrar. På kvällen kom svärmora med barn&barnbarn och Marcus. Efter det städade vi klart, nattade  barn sedan la vi oss i soffan framför film. Jag somnade i älsklings famn på 2minuter.

Idag har vi haft julfirande hos svärmora på eftermiddagen efter en skön powernap på nästan 2timmar. 
2 rätters förbannat go mat och efterätt likaså, jätte fina klappar bjöds det på där. Så jäkla nöjd med dessa 2 dagar. Även om svärfar saknades nått så inihelv.... Så tog vi oss igenom den första julen av alla som kommer. Och den blev så bra som den kunnat bli utan han. Tusen tusen tack till alla som var med under dessa 2 dagar.

Imorgon är det tillbaka till jobbet, kör igång med en delad tur. Har 6 arbetspass nu fram tills söndag så ni ve vart ni hittar mig ;) får se fram emot att nästa helg är jag ledig med mina hjärtan <3 

Kort kommer någon dag nu framöver ifrån julafton.
Hoppas at ni har haft en minst lika bra jul som oss.

Hejsvejs

BADA

Nu har jag krypit i säng efter en myskväll i soffan framför 4de filmen av Johan Falk. Nu breder jag ut mig i min dubbelsäng utan karl och barn, ljuuuuvligt ;) barnet sover gott i sin säng brevid.

I eftermiddag tog lillfis och jag ett lååååångt bad. Var meningen att jag skulle få ta mig ett bad självt, i 1minut kanske hann jag bada efter att jag duschat av mig och rakat benen osv. Så står lillfis och hoppar av iver och sträcker armarna åt mig så han plumsade i vattnet och han skrattade så det bubblade och han gjorde sig några dyk. Min livslåga <3

Lite pirr inför imorgon. Ska bli så kul att va i andra gruppen. Håll tummarna för att jag inte kommer köra ihjäl mig ute på vägarna ;) 

Nu ska jag sappa lite på telen innan de är natten.

Nattnatt.

BAKAAA??

Har det vackraste som finns sovandes på min arm nu. När han fick lunchen förut och ätit färdigt den ville han ha yougurt också, inte en skål, UTAN TRE!! Herregud vilket matvrak han blivit. Han äter som en häst nu på dagarna och sover hela nätterna. Helt underbart och så duktig <3

Idag har vi umgåts med våran tant Annie. Passade även på att handla och tanka i forshaga när vi ändå hämtade henne. Lillfis och jag fick julklappar av henne. En människa som hela tiden tänker på alla andra i första hand. En helt  fantastisk vän<3

Ikväll kommer det bli pizzamys med la familja. Och säkerligen en Johan Falk film som vi sett i 2 kvällar nu. Jag tröttnar aldrig!!! Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra slutar 13 så har ju i stort set hela dagen kvar när jag kommer hem. Har lovat att baka nått med Tindra så det kanske fisen och jag ska göra om älskling vill dra sig iväg någonstans ;) 

Nåååväl.. Ska jag glo vidare på telefoen.  Får passa på när fisen sover.

Haaarrrää. 

MIN ÄNGEL

Jämt precis nu har jag sån där grym saknad till Andreas. Fast han bodde längst ifrån mig kände han mig bäst och visste allt om mig. Eller jaaa, betydligt mycket mer än någon annan vet. Jag pratade med han om allt. Vi pratade jämt, om allt och ingenting. Dag som natt, godnatt och godmorgon sms var eviga dag.

Han visste alltid vad som var rätt för mig, ledde in mig på rätt väg under mina svåra dagar bara genom att han sa de där rätta orden. 

Han hjälpte mig igenom de grymmaste och värsta skoldagarna och mitt livs jobbigaste dagarna i mitt liv bara genom att sitta och messa med mig. Han hade sådan inverkan på mig. 

Och vet ni vad det sjuka var?! Han hjälpte mig med ALLT, dator, pluggande,  kärlekstrassel, när jag behövde någon att prata med, aggera mig på. Jaaa vad som, så fanns han bara alltid där. Och det känns som om jag aldrig gjorde hälften av allt till han som han gav mig. 
Jag hade velat gett mer, hjälpt mer, och vetat mer. Om han. Jag hade velat haft modet att åka ner till skåne mer, vågat pratat mer, visat mer vad han betydde. 
Jag ångrar mig så grymt. 

Jag behöver de där orden som leder mig, jag behöver ett Andreas samtal. Fan vad jag behöver dig.

Nu låter jag sådär självisk, för jag vet att ur din situastion så var det nog skönt för din del att somna in. MEN jag kan inte låta bli att hata sjukdomen som tog dig ifrån oss, jag kan inte låta bli och vara självisk och sakna dig. 

Min ängel. Jag hoppas att vi ses igen, som fan. Sträck ut dina vingar och skydda oss under tiden. <3

RYGGJÄVEL

Hej du grå trista dag. 

Vill även tacka för ryggonten jag har fått de senaste dagarna. Tackar så mycket. 
Får glädja mig med att fisen och jag är lediga imorgon. Undrar vad 17 vi ska hitta på med??! 

Jobbar ju somsagt lördag-söndag. På söndag ska jag va i andra hemtjänstgruppen för första gången. Ska bli spännande och roligt med omväxling. 
Nu dessa kvällar jag är ledig kommer jag bara ta tillvara med familjen, krypa ner i soffan med älskling och äta gott och mysa framför tvn. Ta igen all förlorad tid. Ikväll ska vi ta oss ett lååångt skönt bad tillsammans.

Jag älskar karln så jag kan bli gråhårig ibland. Så glad för allt han givit mig, och för att han var med och skapade våran PRINS. (Haha, vet att folk stör sig när man skriver prins och prinsessa, man får tydligen inte kalla sina barn de;) )
Iallafall så ångrar jag inte att de är dig jag levde med igår och jag vill fortsätta leva med dig imorgon och så länge som möjligt. Min älskling.
Jag vill bli de där föräldrarna som håller ihop å övervinner allt tillsamman. Den där mormorn och morfarn / farmor och farfarn som dör tillsammans. Jag vill leva med dig. 
Tyvärr vet man inte vad livet har att ge, MEN jag ska göra allt för att vi ska vara tillsammans. Var så säker. 



När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤