mitt liv


Mitt liv, mina allt! korten ifrån igår när jag jobbade. Fan vad jag älskar er!!!! 

8 timmar!!

Igår kväll somnade fisan innan klockan 20. Och vet ni när hon vaknade nästa gång???! Kvart i 4 imorse . Hon sov alltså 8 timmar i SIN säng!!! Sen fick hon välling och sov vidare sen till 7.45 när Benjamin väckte oss. Älskade duktiga lilla tjej. 
 
Om 2,5 timme är jag på jobbet och ska jobba för första gången på nästan ett år. Huua! Pirrit som fan MEN ska bli grymt kul!!! Åh vad kul det ska bli!! 
Erik och barnen får besök av Sofie och Robin. Enligt Benjamin så ska ju Sofie natta honom. Haha väldigt tjat om det ;) 
 
Ni får iallafall önska mig lycka till idag!! 

Livskvalite

 
 
 
 
Åå! Det är verkligen livskvalite och vara hemma med barnen. Vi har inte gjort alls något speciellt dessa dagar, utan tagit dagen som den kommer. Är på promenader, lekparker ute till sjöar och badar Chewy. Leker inne mm mm. Så fantastiskt skönt har det varit!
 
Imorgon drar 'allvaret' igång. Visserligen kommer jag inte kunna arbeta ordentligt förens C har skolats in på dagis i September MEN helger och någon kväll osv kanske man kan hoppa in och jobba. Skulle vara kul.
 
Barnen sover sen en stund tillbaka och mamman ligger emellan dem med Chewy vid fötterna. Det pirrar i magen och jag är så förväntansfull inför imorgon. Älskling skulle ta hit Sofie och Robin på film och sällskap imorgon. 
 
Annars har jag ingen aning om vad som händer och sker inför denna helg. Har köpt en rosa lektunnel ifrån star concept till Celine som hon förmodligen kommer bo i, hon tyckte om den som var hos Ellie och Siss'h. Erik ska väl greja med garaget och sådär iallafall. Köra en massa skräp till tippen ska det göras med. Det finns nog att göra. Bara hoppas vädret är med oss ;)

nya leksaker

Igår fick vi paketet med lära gå vagnen och Benjamins kassaapparat med tillbehör. Gissa oom de va poppis??? :D 

Han fick även en ny gräsklippare av Erik igår med uppsammlare som tar upp gräs ser det ut som när man går. Den fick också höga poäng. 

Ombytta roller

 
 
 
I lördags på eftermiddagen packade vi bilarna och åkte till Arnäs och fiskade när Kicki, Krister och Coffe var. Jätte mysigg och Benjamin älskade det. Han fick en fisk utav Coffen som han gick runt med HELA tiden!! 
'Benjamin älskar den här fisken' 
Gick stolt runt och visade upp den inför allihopa.
 
Han ville även åka till mormor och Leffa och visa upp den. Där talade han om att han skulle duscha den med shampoo för den var kladdig, han skulle leka med den på sitt rum.
 
Innan vi åkte hem så gick han i förväg till bilen och när jag kom till bilen och satte fast Benjamin i sin bilstol talade han stolt om för mig att han satte fast bälte på fisken brevid mamma. Bara så inte polisen tar den, visst mammma. 
Kloka lilla skitunge..
 
Ni kan ju bara tänka er hur svårt det var för Erik att få rensa den!! Haha... 
 
 
På kvällen sen kom Sofie och Robin hit på monopol spel och mys. Alltid lika trevligt!!! 
 
 
 
 
 
Idag vaknade Benjamin med röven upp. Började med att gapa å skrika kl 7 efter en 'blablett' å vad fasen är det funderade jag på ??!! Tillslut tog han på sig skorna och gick ut till bilen och hämtade en halstablett. Det Benjamin menade mamma kom han in och sa. 
 
Sedan har gnäll skrik och bråk fortsatt större delen av dagen från och till. När Benjamin varit lugn och glad har Celine istället varit gnällig och klängig. Sovit as dåligt under dagen så antar de var för det. Helt otillräcklig och jobbigt blev det iallafall, mat som kokadd över och brände sig, Benjamin som skriker och Celine som gnällde å klängde, jo ni kan ju tänka er hur det va innanför mina väggar ;) .
Ska bli skönt med ombytta roller på fredag må ni tro ;)
 
 

Bra midsommar!!

Fy fasen vilken bra midsommar vi hade. Hoppas ni också det. Vi hade iallafall en av de roligaste som älskling sa. 
 
 
Super duper tack för en bra kväll!! 
 
 
Älskling nattade även C igår kväll. Då somnade hon sådär gott efter en hel flaska välling. Vaknade kl 6 imorse och fick en flaska till, sov vidare till 8.30 sedan. Min lilla fisa 💞
 
 
 
 
 
Vi hängde även i lekparken en stund när pappa och Leffa började med att riva garaget. Ska dela garaget till carport och andra delen förråd. Kommer nog bli toppen det !!! . skönt att det är på gång iallafall. 
 
Nu sover barnen och mamman ska med vila ;) .

Drömmar kan ingen döda.

....Midsommar blomster.. .
 
Trevlig midsommar till er mina FÅ läsare ;) . Hoppas att ni får er en riktigt trevlid midsommar trots det gråa vädret. 
Vi ska spendera våran midssommar hemma hos mor och c/o med en massa god mat och efterätt. Känner hur magen kurrar redan. Åt bara lite yougurt och jordgubbar till frukost och 2 koppar kaffe. Blir så less på mig själv, orkar aldrig äta frukost nästan. Hur gör ni för att orka med en ordentlig frukost så ni står er tills lunchen? Har ju verkligen 0 energi. 
 
Har precis klivit ur duschen, passade på när lilla hjärtat sover. Även inatt var hon så duktig och inte ammade något. Trodde aldrig att det skulle vara såhär enkelt. Mycket är nog tack vare att hon dricker välling och tar tutten. Tackar gudarna för det faktiskt!!!..Kanske inte längre fram ;) . 
 
Igår när vi hade varit och släppt Chewy så han fick springa utav sig så åkte vi förbi mitt barndomshem på mon. Benjamin pekade förskräckt och sa, gjort så maamma? Han var helt förskräckt över hur det såg ut. Lång gräsmatta, uthusen och garaget som förfaller, samt huset och lekstugan.
Ser hemskt ut... 
 
Men tänk, det känns som det var igår mina barnsben sprang över gräsmattan och i vattenspridaren.
Det var som om det var igår vi lekte med alla kompisar där, körde cross, hade kaninhoppning.
Sprang och åt rabarber doppade med socker, åt ifrån hallonhäcken och vinbärsbusken.
Plockade plommon och äpplen inför hösten.
Det känns som igår när man tänker efter. 
Eller när vi gjorde ett stort stort lekrum på övervåningen i uthusen och jag och Ann-Christin fantiserade hur man skulle sova över där inne. Eller alla övernattningar vi gjorde i lekstugan. 
Alla kurragömma ställen som fanns på tomten och i huset .
Jaaaa, tänk.... Det känns som igår när man tänker efter. 
 

OCH ni vet när ni sådär tänker så hjärnan kickar på högvarv, det gjorde den för mig igår.
Ibland lite för mycket. Men tänk om man skulle sälja det här huset om sisådär 15 år el dyl. Och det huset på mon skulle vara ute till försäljning. TÄNK om vi skulle köpa det då. TÄNK vad fint det skulle bli om man renoverade det, byggde nytt stort dubbelgarage, rev uthusen. Men fortsätter det i denna takt, så kommer väl allt vara förfallet inom de närmsta åren :( . MEN TÄNK, skulle vara så KUL. Jag trivs som fisken i vattnet och älskar detta hus över allt. MEN ideén får mig att pirra i hela kroppen. Drömmar kan väl ingen döda, eller hur? ;).
Isåfall skulle jag ha ett gäng med hönor på gården med. Och ett stort vitt staket som löper runt hela tomten. Ni anar inte hur stor tomten är igentligen. Skulle även kunna ha ett gäng med hästar med igentligen. ;) haha. 
Nej men bara tanken skulle vara rolig, att köpa huset när barnen är stora och renovera upp det och ha en stor gillestuga på tomten till barnen. Slipper dem flytta hemifrån med ;)..toppen! ..Tror dock inte älskling är på samma plan som jag, menmen ;).
 
Tänkte jag skulle försöka piffa till mig extra idag. Försöka göra vågor/lockar i håret. Hur tror ni det går? Får försöka sedan när barnen/gubben sover vila och hoppas att mitt hår hinner torka tills dess.. 
 
Nu ska jag invänta att fialotta ska vakna så ska jag hoppa i mjukis kläder så länge och förbereda lunch som vi ska äta. Och sallad som ska med till mor i eftermiddag.
 
Ha nu en trevlig midsommar!!

Ammfritt!

Har precis beställt en rosa lära gå vagn till Celine, kassa apparat med tillbehör samt en massa leksaksmat till Benjamin. 
 
Ville beställa hem kundvagn och dockvagn och en massa annat med. Men får bli nästagång. Lite i taget ;)
 
Benjamin kommer bli jätte nöjd iallafall vet jag då vi lekte affär imorse när Celine sov.
 
Längtar tills det kommer!! 💞
 
Celine har även åkt på ögoninflammation tror jag, lilla gumman!! :( och vetni?! Jag ammade sista gången 20.45 igår kväll, sen fick hon välling kl tolv och sov sedan tills imorse. NU ska det vara färdig ammat. Våran duktiga tjej 💞💞💞
 
 

Städardag

Nästa vecka på fredag 16.30-21.30 ska jag på brevidgång, alltså jobba!! Längtar till 1000 faktiskt! Ska bli så skönt att börja små jobba så det finns inte. Börja få en ordentlig inkomst igen, känna att man kan bidra med något. Börja fixa till här hemma och köpa det man vill. Så fyller ju Tindra och Celine år snart också. <3 så det ska bli OTROLIGT skönt att börja jobba som ni förstår ;) 
 
Barnen sover sen 1,5 timme tillbaka nästan. Så fort jag höll på att somna in så vaknade C och ville till våran säng och där blev jag pigg. Typiskt. Till helgen ska projekt sluta amma på natten börjas. Eller imorgon natt. Dels för att jag har ingen mat kvar i stort set och sedan för att bästavän gifter sig i Augusti, vore bra om C ville sova ordentligt på nätterna OM hon sover hos mor och c/o. 
 
Här hemma har det tvättats 2maskiner, tagit ut mattor och dammsugat. Ska skuras och dammas i em. Och tvätta fönster i hallen/tvättstugan. Rackarns vad pollen och skit det är!! Tvättade Benjamins fönster igår som var fullt med fågelskit på . Får nog ta en omgång med fönstertvätt i hela huset antar jag ;) .

Vilddjur

 
 
 
 
Efter att Celine har fått plaskat som det vilddjur hon blir i vattnet så blev hon sä himla trött så hon somnade vid 19.30 i knäet på mig framför tvn. Lilla smulan 💟
 
 
 
Nu ska även jag sova. Nattinatt.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤