VACKER SOM EN DAGFörsta plagget till bebben.♥
Har sånt shopping sug nu igen så vill bara handla mer och mer och mer. Tur vi har en del att införskaffa oss ;) . ULLARED. Here we come! . Snart ;)Och en tshirt till lillfisen.♥Mamma&Ewaleena brast ut när de fick se UL kortet ifrån igår och tyckte de va kopia med lillfisens. (Lillfisens kort är till höger och kortet ifrån igår till vänster)

Skillnaden är att den som ligger i magen nu ser en gnutta tjockare ut. Dock är h*n 2v äldre också. Haha. Men som Ewaleena sa. Kommer det ut en som är lika vacker som Benjamin så kommer man inte få göra annat än att titta på h*n. Min vackraste lilla älskling♥♥ . MINA BARN♥ .

Nu sover lillfisen i sin säng som han börjat gjort igen. Så mamman och pappan har spenderat två nätter ihop inlindade i varandra. Varmt och skönt.

Idag vankas jobb igen. 16-21.30 i följd av 2 dagpass innan helgledig. Härligt!!

Det ska storhandlas och ätas massor av påskmat som jag tjatat och längtat efter. Älskling börjar bli trött på allt evigt tjat ;) .

Ska bli helt underbart med en helg tillsammans.
Det pirrar av glädje ♥ .

MÄKTIGT

Idag har vi varit på bland de mäktigaste jag vet för 2a gången. Se sitt lilla barn för första gången.

Se det sparka ha händerna i kors, vända och vrida på sig. Se att den druckit massor av fostervatten, se händer, fötter och tom tårna. Ögonen och dess hjärnor. Vi såg allt utan dess kön. Den visade redan att den ej ville samarbeta och knep ihop bena allt vad den kunde ;) . Så det får helt enkelt bli en överraskning för oss allihopa. Så mäktigt ♥Efteråt åkte vi till Bergvik och handlade lite mat, det första klädesplaggen till bebisen. (Kort kommer sen) . Och en t-shirt till fisen. Samt 2 par skor till han och 1 par till mamman.

På hemvägen hämtade vi fisgrisen hos tant Annie och satte oss och åt mat och tittade på alla lastbilar utanför Petrus. Perfekt förmiddag♥ Kunde ej va bättre.

Nu ligger min älskling och sover så mamman ska också sova. Pappan är och fiskar fisk som vi förhoppningsvis får slänga på grillen ikväll ;) .

FÖRÄLDRASKAP

Mitt i denna regniga tråkiga gråa dag fyller det som glädjer oss mest i detta liv år. Vårat barn fyller 2 år. ♥ 2 snabba år har gått och jag kan säga att det har varit dem bästa 2åren någonsin i hela mitt liv. Så grattis älskade älskade barn på din dag.

Han fick paketen ifrån oss och Anita B idag. Ett av paketen ifrån oss var en stor traktor och lastbil. Så lastbilen fick följa med till sängen och ligga breve han tills han somnade. Antar att de lär va en av favoriterna tills kalaset på lördag. Min prins!♥

Vi var även till dagis på förmiddagen och var på äggjakt och åt godis och lillfis stod avvaktande och tittade på kompisarna. Han har så svårt att släppa sin mamma och leka när jag är med. Kanske för han är rädd att jag ska gå. Jag vet inte. Han sitter helst intill mamma och tittar när de andra barnen leker. Då och då tog han sig en tur till dem och tröstade när de grät eller kikade på vad de gjorde i sandlådan.

Har även gått runt och funderat mycket på föräldraskap idag. Vad olika det är, vad olika alla har det. Och hur olika alla gör. Tror inte de finns nått rätt eller fel. ( Om de inte inehåller våld eller psykiska fostringar såklart ) . Men vad en bra förälder ska vara får man ju nästan se var och varannan dag. Visss tycker om föräldrarna extra när de ger nått, köper dyra saker, eller lägger hela sitt liv på sina barn, eller hjälper dem med ALLT, köper allt de pekar på osvosv. Listan kan bli lång.

Jag kan erkänna att jag har under hela min uppväxt varit grymt bortskämd av min pappa. Jag grät lite så fick jag det jag ville. Ville jag ha data spel fick jag de, marsvin, häst, kaniner, chinchilla, hamstrar, hund. Listan kan göras lång. Min pappa gav mig allt jag pekade på. Så jaa. Bortskämd var jag minstsagt kan jag själv erkänna. Fanns lixom inge gräns någonstans. Jag pekade, pappa betalade.
Men inte var jag lyckliga alla stunder ändå. Jag hade mina tider då jag låg på botten och inte orkade ta mig upp, skadade mig både psykiskt och fysiskt.

Så jag tror inte kärkek kan köpas för pengar. Lycka kan inte köpas för pengar.

Pappa har även alltid vällt kärlek över oss. Såsom även mamma har gjort. Alltid funnits till hands. Gett oss mat på bordet vareviga dag. Sett till så vi har rena och hela kläder på oss, säng och sova i med våra mätta magar. Sett till att vi fått oss utbildning och klarade skolgångarna.
De har stöttat oss igenom livetskriser bara genom att finnas där.

Så min syn på en bra förälder är att finnas DÄR. Vid sidan. Till varje barn, till varje pris. Jag ska finnas för mina barn, stötta, mätta deras magar, torka deras tårar och pussa deras sår. Jag ska välkomna deras pojkvänner/flickvänner. Ska sätta gränser, tala om när de gör fel. Även rätt. Jag kommer vara deras värsta fiende ibland. Men de kommer även en dag tacka mig. Jag ska följa dem på rätt väg när de hamnat snett. Jag ska finnas där. Jämt. 24 timmar om dygnet. För det är jag som var med och satte dom till världen. Det är min mening, min skyldighet att ge dem den bästa tänkbara uppväxt och en bra start i livet.

Så jag kan ärligt säga att jag kommer att vara den bästa mamman till mina barn. Såsom ni är till era barn.

Och jag är glad att jag har Erik som pappa. Som aldrig ens skulle komma på att vara något annat än en bra pappa som också gör allt för sina barn. Vid deras sida.
Om alla hade det som oss.

NYPER MIG SJÄLVHaha lilla hjärtat har fått syn på bebisarna som vi lyckats hålla hemligt i 2 veckor. Men idag gick de ej längre. Och lyckan i hans ögon var för stora att beskriva. De va " momos, ninis å mins " kattbebisar. Dretung♥ Han har även lärt sig att säga Benjamin och bara på någon dag har han lärt sig att sätta ihop små små meningar som mina vovva, vovva gå, min momo/mamma/pappa . Sova med mamma osv. Även rallybil är populärt att säga. Haha. De går så fort♥

Vi har sovit och lillfis sover än. Kl 15 ska han vara på dagis och jag ska köra ett sista kvällspass innan 2 ledighet Har fått förlängt tills den 18e maj!!! YEEEEY!! Så jävla gött!

Sen så har älskling och jag kunnat gjort något som är så fantastiskt bra till något bättre. Vi har sätt upp mål till våra drömmar. Imorgon ska samtal ringas när han också är ledig. Känns så otroligt bra allting. Tackar gudarna för denna man! Även om jag alltid ej erkänner det ;) .

Ska även klippa mig imorgon. FINALLY!!
Ska bli så otroligt skönt att få av sig allt det slitna och få sig en frisyr. Känna sig en gnutta piggare i alla elaka hormoner.

Bild tagen igår 17+5 var vi i då. Imorgon kliver vi in i v 19! Spännande. Och bara 1 vecka kvar till UL med♥♥ . Vi har så mycket framför oss så jag måste nypa mig själv i armen.

Är nog snart läge att ta ur navelpiercingen också. som turen är så läkte det ju ej igen förra gången. Får hoppas att det ej gör det denna gången heller.

Men nu ska jag strax stutsa ur sängen och göra mig iordning inför ett kommande arbetspass.

KARMA

För mig är en familj viktigast. Syskon, föräldrar, släkt, osv. Aldrig skulle jag vända MIN familj ryggen. ALDRIG någonsin. De som gör det är rent utsagt hjärtlösa. Det förvånar mig att mer och mer gör det. Vänder sin familj ryggen. Sitt kött och blod. Familjer splittras, barn kommer emellan. Allt mer ofta.

Jag blir less. Förbannad och sårad när sånt uppstår. Man förlorar en del av sig självt. Och jag förstår mig verkligen inte på hur de kan ha mage att vända sig emot sina familjer.

Det gör ont i mig att lillfis kanske aldrig kommer lära känna hela sin närmsta släkt. Det gör ont i mig allt kring min älskade fina syster. Jag önskar att jag kunde ställa allt till rätta, lappa ihop allt. Bli klistret lixom. Men det är ju inte jag som inte bryr mig. Men ändå förstår jag inte varför det ska göra så jävla förbannat ont att se mina nära gå miste om relationer.

Jag säger bara karma.
K-A-R-M-A!♥♥♥♥ Julen 2013 tror jag? Emma messa bilden förut. Så du får rätta mig om ja har fel ;)

KLAG Å KLAG

En hel del uppdatering idag. Men så är det väl vissa dagar. & ibland dröjer det jätte länge innan man uppdaterar.

Utvecklingssamtalet gick jätte bra, en massa posetivt och fisen anpassar sig och leker bra, säger ifrån ifall något är mindre bra, pratar mer, visar vad han vill osv. En stolt mamma♥

Har suttit och funderat på allt och ingenting. Kollat på lite fritidsboenden osv för en helg. Skulle bara vilja ta med hundarna, Erik och fis iväg en helg. Men blir nog att vi åker till mormor och blir bortskämda med god mat under en fin helg istället. Och får invänta semester helg till sommaren. Det lutar mot att hyra stuga i skara sommarland. Jag kan knappt bärga mig ♥ .

Älskling och jag ska även åka iväg till Ullared i Juni/Juli och sova kvar på hotellet en natt. Så då får mor äran att ha fisgrisen medans vi tömmer våra plånböcker och får en liten ensam tid med varandra.

Känns som om jag bara skulle vilja rymma med familjen bort från alla måsten. Bara va. Ta dagen som den kommer, hundar får springa fritt. Fisen kan vara ute hela dagen. Drömmar drömmar..

Sen har jag blivit världens bitterfi... pga all jävla huvudvärk, värk i kroppen, jobb, trötthet, hormoner, trött på allt man ej hinner med osv. Och stackars stora älskling som får stå ut med det. Är väl därför jag bara vill rymma iväg med dem. Rå om dom och bara va. Jag längtar tills alla hormoner lägger sig och man kan bli piggare. Trött på att gå runt med ständig huvudvärk och trötthet.
Känna skuld till när fis är på dagis, känslan att man överger honom. Även om jag bara jobbar.

Trött på att missa jävla massa kvällar, helgar med mina hjärtan. Så trött på det så kunde jag skulle jag vilja skola om mig och börja plugga. Om jag bara kunde och hade haft orken...

Nu blev det ett klagoinlägg. Men bara så allmämt trött. Vill ha 48timmar på dygnet.
REEGN OCH RUSKSåhär trött är mammas älskling precis nu. Ligger och snarkar i soffan. Gör ont i hela mig att väcka han för dagis :( .
Bara 2,5 dag kvar♥

Mamman ska passa på att lägga på sig ett ansikte innan vi brummar iväg till dagis.

Ni får ha en bra regnig dag.

UTMATTAD + SAMMANDRAGNINGAR

Har har vi varit vakna sen innan 5. Dock legat i sängen och myst och halvlurat tills nu. Får väl inte klaga när vi la oss innan åtta och jag tvärdäcka på engång.

Igår trodde jag att jag rent utsagt skulle dö på jobbet. Ont i magen så jag kunde inte gå, svimfärdig, illamående och frusen.

Hela magen spände sig och det minsta jag gjorde kändes de som om jag skulle gå på mitten. Men jag pinade ut, efter att ha vilat en timme så lanade det äntligen av. Att man ska vara så stönig och vara kvar på jobbet är väl både posetivt å negativt. Idag kör vi på ett 13-21.30 pass och en delad tur imorgon. Torsdag 7-14.30 . I helgen ska det mysas och sovas så det står härliga till. Det ska även pynyas inför påsk. Äntligen! Vill inte göra det för tidigt. Tröttnar å det tar bort charmen efter en stund tycker jag.

Har även bokat in klipptid nästa onsdag och ansiktsbehandling 7e maj. Så efterlängtat!!♥ Nu måste jag börja ta hand om mig själv mycket bättre.

Mitt i all lycka känner jag mig även jävligt utmattad, utöver allt jobb är det hundarna, hemmet, BENJAMIN, inköp, mat, Erik å familjer mm som man ska ta hand om. Mig själv kommer på släptåg. Så ibland känns de som om man skulle vilja gömma sig ett tag och bara sova bort en dag eller 2.

Men konstigt nog kommer man igen.

& nu ska det mysas med fisen. Utvecklingssamtal vankas när jag lämnar han 10.30. Spännande!!!16+4.( i söndags )

♥♥

Ligger och är dunder hungrig i väntan på att fisen ska vakna. Jag gjorde ugns stekt falukorv i morse och skalade potatis så vi ska äta potatismos och ugnstekt falukorv idag med kokta grönsaker om fis vill vakna. Ikväll blir det kött och pommes när älskling kommit hem. Då är han nöjd.

Trots att jag är genom förskyld så har vi spenderat förmiddagen ute. Fisen har lekt med Hampus i nästan 2 timmar. Och de har lekt hela tiden utan någon som helst tendens till bråk. Guud vad skönt och kul att se. Vilket resulterar sig i en mycket avslappnad mamma som kan njuta av solen.

I helgen ska jag piggana till och krya på mig. För till veckan blir det 5pass på 4 dagar och jätte lite tid med fisen. Men får gotta mig i att jag är ledig fred-söndag nästa vecka också och njuta av familjen då♥ .

Vi har köpt hem en frys så äntligen kan bullar bakas, ännu mer mat kan köpas hem, bröd kan frysas ner osv. Så ska tvättmaskinen tas hem, paviljongtält och ute möbler ska köpas. Samt en torkvinda. Kommer bli så sjukt bra. Å vad jag stormtrivs ♥

Dessa 4,5 månaderna som jag har kvar nu innan jag går på mamma ledighet kommer gå så jädrans fort. Det är 1000 bollar i luften som ska hinnas göras och köpas och planeras in. Skulle behöva 48 timmar på mitt dygn. Ett dygn till mig själv och ett till fisen.


Men tänk. En massa månader hemma med mina barn♥ . Planen är väl att komma tillbaka till jobbet korta turer på helgen efter iallafall 5-6 månader. Är nog nyttigt och bra. Men månaderna innan så ska jag bara njuta och ta vara på tiden på bästa möjliga sätt. Å vad jag längtar ♥Min lilla korv kommer inte vara minst. Han ska bli storebror. Finaste storebrodern♥Och Tindra då ska bli moster igen. Stora tjejen som börjar förskolan till hösten!! Min fina tjej som är så duktig med att skriva och räkna redan. Så glad att du finnes i mitt och fisens liv. Vårt hem blir så mycket roligare med henne i det. Fisen är nöjdare och gladare. De kan leka jätte långa stunder på hans rum utan att man ens märker dem. Tänk att hon ska bli moster gånger2. Tänk vad mina barn kommer se upp till henne. Speciellt om jag får en tjej. Iih♥

Och mamma har redan lovat att ta den minsta små stunder ibland då och då när jag är redo att lämna han/hon. För att jag ska få extra kvalitetstid med fisen. Är jätte viktigt att inte åtsidosätta han med. Älskade lilla barn. Du ska och kommer aldrig hamna på nummer 2. Delad 1a kommer ni ligga på ♥

Så glad över att jag har min mamma, bror. Som ställer upp för minsta lilla vink. Planerar och ser till att kunna finnas till hands jämt. Vet inte hur jag skulle fixa det annars med mina arbetstider. Eller när Erik och jag vill ha egen tid. Jag sprudlar av glädje när jag tänker på vilken tur vi har som har er. Som finns, ställer upp och bryr er. Ni är bäst och vi älskar er för allt ni gör ♥

SJUUUUUK

Jahapp. Jag skojar inte när jag säger att jag inte har någon röst. Jag får ta i med all kraft när jag ska prata. Ibland kommer den inte då heller. Jag skulle jobbat idag men fick sjukanmäla mig igår kväll. Fick börja denna morgon med 2 panodil huvudet sprängs och ryggen värker utan dess like. Fy sjutton nu innan helg.

Fisen fick vara hemma med sin sjuka mor. Ville inte åka iväg med han till dagis trots att jag tydligen har rätt att lämna han. Får se om vi tar oss igenom denna dag..

Tänkte ta mig en varm dusch smörja mig i lotion och klä mig i myskläder. As usual. Men idag har jag all rätt å göra det.

Somnade kl 20 igår. Däckade som en gris.

Och mitt i all sjukdom har vi även klivit in i V17. (16+2) . Snart halvvägs. Och dags för UL om sisådär 2-3v. Jag längtar så jag spricker. ♥


När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤