Bror

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min kära bror! Som alltid finns för oss, som alltid ställer upp utan att ifrågasätta. Som alltid hänger med mig på shoppingrundor som kan ta flera flera timmar. Han är helt klart bäst. Och jag är så lyckligt lottad över att vi har honom. ♥️ 

Igår åkte vi till karlstad och handla på IKEA, lunchade på MAX å sprang runt på bergvik och handlade kläder till barna och smått å gott. Celine handlade lite för sina pengar och det var sån finfin dag. ♥️

Snart är vi hemma

(null)

(null)

(null)

(null)

Här ska vi bo tills vi kommer H E M ♥️ 

nöjd benjamin

(null)

(null)

Benjamin har äntligen fått sig sin egna cross. En dirtbike 125cc. Nu ska det inhandlas riktiga crosskläder med skydd så han kan åka säkert sen. 

Han är tamejfan världens nöjdaste finaste Benjamin ♥️

midsommar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken fin midsommar vi fick i edeby. Celine och jag tog oss en ridtur på nästan 2 timmar i skogen som avslutades vid älven. 

Sen kom alla kusiner, Emil, Emma, Larre, Otto och Bengt. Monna hade fixat mat och efterätt x2. Hela dagen från början till slut var helt suverän. 

Barnen lekte, det kördes fyrhjuling och cross. Spelades kubb. Solen sken och humöret var på topp. 
En dag att minnas. 
Tack för det ♥️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


klump i magen

(null)

(null)

På eftermiddagen när jag satt med Inez idag och hon lekte i sandlådan på rådjursvägen så har jag som en klump i magen. Och alla andra gånger jag kliver in vid vårat hus. 
Det är så mycket känslor som kommer upp. 
Saknad och längtan till vårat hus, till allt som var. 
Sommaren är här, och jag vill mer än allt att barnen ska kunna hoppa, springa och leka på gården. 
Bada, göra kanonkulor, bubbla tills man är alldeles skryngklig. 
Jag känner ångest över att bo någon annanstans, att ha sån sjuklig hemlängtan så hela magen vrider sig och man får en klump i halsen. Jag vill hem. 
Nu, nu på engång. 
Jag vill ha sommar i vårat hus när vi bor där. 
Jag blir alldele avundsjuk när jag hör hur det plaskas, leks och tjoas hos grannarna där vi bor nu.
Jag vill också kunna ge barnen det. Nu på engång. 
Tänk att allt allt allt kan förändras så fort. 
Ständig hemlängtan som aldrig tar slut.
Jag vill hem. 

Tack livet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En blomsteräng, lycklig häst, lyckliga barn, barfota ridning och solen som sken. Vilken fin eftermiddag. Tack livet ♥️ Tack för hästen. Tack för barnen. Jag älskar dem allihopa. 5 helt fantastiska tjejer. ♥️ 
Och min man, även han är fantastisk. Och hingstfölet också såklart 💙

semester

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
I onsdags så skulle Dancer då flytta upp till klockarbacken för semester! Celine red och jag gick/sprang hela vägen dit. Nog var det jobbigt men det var ju en häftig grejj att göra. Tanten traskade på hur cool och lugn som helst. Vi har tamejfan världens coolaste häst. ♥️ 

Hon och Papi fann varandra med engång och det var inga som helst problem att ha dem tillsammans. Tanten började äta med engång och kände sig hemma med engång. Hon ska få beta grä och må gott i några veckor nu och ha lite semester ♥️

sjukstuga igen

(null)

(null)

(null)

(null)

Inez har haft 38,5 i temp idag och varit hängig och gnällig och haft ont här och var på kroppen. 
Efter vi varit i stallet i eftermiddag kommer vi innanför dörren och hon kaskad kräks rätt ut på golvet. Efter det trycker hon i sig 2 skålar med glass. Efter en stund kräks hon igen och sedan äter hon lite mat och sen fredagsmys. Super konstigt! 

Håller tummarna att hon spyr för febern och att de inte är magsjuka. 

Vetrinären kom ut till stallet idag och kollade tänderna på tanten. Allt såg superfint ut och de va hela och raka och ingen lös. Det behövdes endast raspas lite pga vass tand. Halleluja!!! Som jag varit orolig för att tänderna ska visa sig vara dåliga. Men tanten kommer säkerligen hänga med i många år till. 

Nu ska jag sova om natten kommer bestå av magsjuka. 

köket

(null)

(null)

På den understa bilden så stämmer ej handtagen. Det ska vara som den översta bilden som är mässing handtag. Kommer även vara ett överskåp med glasfönster i breve ugnen och micron. 

Men ser ni vad fint?! Å vi kommer ha en halv köksö med 3 barstolar. Där ska jag sitta med ett glas bubbel och titta på när min man lagar mat. 

Det är så fint så jag blir tårögd.  Och på sidan bakom kommer braskaminen spraka och utsöndra värme. 



hopptävling

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I helgen som var va Celine i stallet på hoppläger som Johanna anordnat för stalltjejerna. På söndagen så avslutades det hela med en tävling. 
Så kul! ALLA tjejer var helt super duktiga. Men såklart extra stolt över våran Celine som varit superrädd och orolig över att hoppa. Men hon gjorde det med BRAVUR trots en brunstig stönigt sto.

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤