fina maggan

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
Den 16e september sken solen fint över nedre ulleruds kyrka. Vi begravde världens finaste Maggan som funnits i vårat liv i en evighets evighet.
Tack för alla fika timmar, Tack för alla lagningar av kläder du hjälpt oss med.
Tack för att du alltid firat våra barn och välkomnat dom i livet och köpt dem julklappar.
Lika så alla adventskalendrar du köpt till hundarna.
Tack för att du alltid sken upp som en sol när du såg oss och barnen.
Tack för alla fina ord du sagt om barnen och om Erik. Jag vet att du tyckte mycket om mig och hela familjen våran. Jag och familjen saknar dig redan. Det var så fruktansvärt jobbigt att se dig bli så sjuk. Men tack för alla år Maggan. Tack för du alltid berikat vårat liv.
Du är svårslagen.

Och tack Hans för de fina orden som du skickade till mamma. Tack tack tack.

80 års fest

(null)
 
(null)
 
(null)

Den 17e september fick vi äran att få gammelmormor och gammelmorfar till oss då vi firade att han fyllde 80ÅR!!! . Mamma och c/o och sofie med familj och krister kom också. 
Det var så kul att träffa alla och alla barn lekte och hade kul.
Mamma hade beställt kallskuret och potatissallad och jag fixade iordning bröd och flera sallader och efterätt. En sån mysig dag. 
Jag saknar att umgås med släkten. Känns fortfarande som man aldrig ses sen coronan slog till.
Saknar min mormor och morfar. Önskar så att de bodde närmare. 


Jag är så glad över att jag har mormor och morfar kvar i livet och att jag haft turen att växa upp tillsammans med dom. Jag har haft turen att ha världens bästa mormor, morfar, farmor och farfar.

Morfar går in på sitt 80de år. Och jag hoppas så att vi får ha honom hos oss i många många år kvar. Fina, kloka stiliga morfar. 

Världens bästa Celine

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Förra veckan fyllde våran fina Celine med stort humör hela 8 år.
Tänk att det var just hon som kom till oss den 22 september 2014 klockan 12.14 efter endast 3 krystvärkar. Den bästa förlossningen man kan tänka sig gav hon oss. 
Celine är snäll, klok, duktig i skolan, fin som få och jag är glad att vi fick just henne.
Hon har även fått ett humör som inte är av denna värld. Men med allt som hänt för oss, och alla hormoner som säkert spelar spratt i kroppen är det inte så konstigt att humöret svajjar ibland.
Mamma och pappa älskar dig, och vi kommer alltid finnas för dig. I med och motgångar, i ur och skur.

fin dag

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
En sån fin dag att lägga i hjärteasken. 

1a september åkte vi ut med pappamorfarsvärfar på älven och fiskade. Strålande väder och humöret på topp. Benjamin älskar verkligen att fiska och jag vet inte hur många fiskedrag han nu samlat på sig.

Tackar varje dag för att vi har våran fantastiska pappa kvar hos oss som inte var alls så självklart för bara några år sedan. Tack livet, tack högre makter och tack sjukvården för pappa är med oss och att vi får ha han kvar hos oss tills han blir gammal och grå. 

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤