Ombytta roller

 
 
 
I lördags på eftermiddagen packade vi bilarna och åkte till Arnäs och fiskade när Kicki, Krister och Coffe var. Jätte mysigg och Benjamin älskade det. Han fick en fisk utav Coffen som han gick runt med HELA tiden!! 
'Benjamin älskar den här fisken' 
Gick stolt runt och visade upp den inför allihopa.
 
Han ville även åka till mormor och Leffa och visa upp den. Där talade han om att han skulle duscha den med shampoo för den var kladdig, han skulle leka med den på sitt rum.
 
Innan vi åkte hem så gick han i förväg till bilen och när jag kom till bilen och satte fast Benjamin i sin bilstol talade han stolt om för mig att han satte fast bälte på fisken brevid mamma. Bara så inte polisen tar den, visst mammma. 
Kloka lilla skitunge..
 
Ni kan ju bara tänka er hur svårt det var för Erik att få rensa den!! Haha... 
 
 
På kvällen sen kom Sofie och Robin hit på monopol spel och mys. Alltid lika trevligt!!! 
 
 
 
 
 
Idag vaknade Benjamin med röven upp. Började med att gapa å skrika kl 7 efter en 'blablett' å vad fasen är det funderade jag på ??!! Tillslut tog han på sig skorna och gick ut till bilen och hämtade en halstablett. Det Benjamin menade mamma kom han in och sa. 
 
Sedan har gnäll skrik och bråk fortsatt större delen av dagen från och till. När Benjamin varit lugn och glad har Celine istället varit gnällig och klängig. Sovit as dåligt under dagen så antar de var för det. Helt otillräcklig och jobbigt blev det iallafall, mat som kokadd över och brände sig, Benjamin som skriker och Celine som gnällde å klängde, jo ni kan ju tänka er hur det va innanför mina väggar ;) .
Ska bli skönt med ombytta roller på fredag må ni tro ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤