en dag tidigare 💕

Vilken sommardag vi har haft idag. FANTASTISKT!!! Vi har oxå haft en superbra ledig dag. Även fast barnen har bråkat som tusan mellan varven. Tröttheten tog nog över totalt i eftermiddag då Celine somnade på 30 sekunder max när hon väl la sig i sängen. 


Min stöniga lilla gumma 💕

Vi har varit ute precis hela dagen. Ifrån kl 11-18 har vi varit ute. Enda gångerna jag varit inne är när jag värmt mat eller gått på toa och hämtat glass till barnen. Vi åt till och med lunchen ute på altanen. 


Jag har tom fått färg på kroppen. Eller på bröstet, ryggen, armar och ansiktet. Ser mer eller mindre ut som en tomat. Hejja mig!! Trodde inte jag skulle behövt smörja mig, tji fick jag!! 

Tur jag smörjde barnen med apotekets 50+ salva iallafall *2. Det är det viktigaste det 💕 

Imorgon vankas det jobb igen, 13-21,30 och sedan är jag ledig på fredag innan helgjobb väntas.


Älskling kom hem idag istället för imorgon 💕 Så otroligt skönt och han var verkligen efterlängtad. Tror Celine kommer bli helt överlycklig imorgon när hon får reda på att pappa är hemma. 

De ska till lekparken inne i stan imorgon vid muséet med Sofie och Robin under tiden jag jobbar. Kan tro att de kommer ösa minst lika mycket allihopa. 😂 


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤