Ny familjemedlem

Natten till den 25/8 när jag låg och bråkade med lite lättare värkar (sov ingenting den natten) så var räven i kaningården och det var fullt med vita tussar och inte ett spår efter kaninerna så trodde ju att räven tagit kaninerna 😰😰 Jag skrämde iväg räven två gånger den natten. 

Dagen efteråt satt Anakin i gården. Dock illa skadad så hon fick tyvärr flytta till kaninhimlen. Fruktansvärt jobbigt för oss alla. Speciellt för Celine som blev jätte jätte ledsen. Så vi bestämmde oss sedan för att plocka bort hagen och allt. 

På måndagen ringde brorsan till mig och frågade om inte våran kanin var vit och brun på ryggen. Mycket riktigt, Hängöra skuttade på våran gård. Dock jätte jätte rädd Erik fick inte in honom förens på tisdagen och då fick han flytta in till oss. 

Han har varit hängig och jätte nedstämd sedan dess så älskling bestämde sig för att bygga en kaningård. Vi hade ju redan köpt nät och stolp. Så i helgen har han slitit med gården med lite hjälp utav Leffa. Idag blev älskling klar med den och sedan åkte han och köpte en till kaninhona till Hängöra. 
De fattade tycke för varann med engång så de har redan flyttat ut i gården. 

(null)

(null)

Nu kan inte kaninerna gräva sig ut eller hoppa över. Vi ska även ha en tjock pressening över där det inte finns tak, skyddar mot regn/snö och sol.

Är super stolt över älskling för all tid, arbete och pengar han slängt ut på denna gård ❤️


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤