En helg i örebro

Helgen i örebro blev av för både mig och maken. Helt fantastiskt kul var det. Och givande såklart!
Extra tack till Josse och Fredrik som gjorde helgen lite extra roligt. Ser redan fram emot nästa gång i oktober!
Och alla andra människor som vi träffade, fasen så kul! VILKA fantastiska människor vi har runt om oss som sitter i samma båt. Så himla kul hade jag i helgen. 

Barnen har också haft det superbra på hemma plan.
Brorsan kom till oss vid 6 på lördag morgon och sov här och var här ända tills söndag kväll. Mamma hade tjejerna hos sig och dom sov över. Inez för första gången och även Celine var hur duktig som helst och klarade av att sova kvar. Trodde aldrig det skulle gå, men det gjorde det! Vilka duktiga tjejer vi har. 

Det var sån tankeställare med denna utbildning. Även om man vet att det är så otroligt många barn som far illa hemma så blir det ändå så påtagligt vid sånna här tillfällen. Och det är så fel och så skevt att föräldrarna ALLTID har tillgång till sina barn på ett eller annat sätt. Men om det skulle vara barnen som vill ha sina barn och inte föräldrarna vill veta av sina barn så behöver inte föräldrarna ta hand om sina barn. 
Vart någonstans blev det viktigare att tillgodose förälrarnas vilja än barnens?
När blev föräldrarnas röst högre än barnens? 
Barnen i centrum i all välmening. Men fan vilken dubbelmoral och vad mycket skit barnen ska behöva genomgå tack vare dåligt föräldraskap.
 
Vi kollade på filmer som var så sjukt gripande som jag även vill att ni ska titta på som läser detta. 
Ta er verkligen tiden och gör det och verkligen förstå vad vi familjehem behövs. Även om det är så sjukt påfrestande, det är jobbigt och många gånger kanske också ifrågasättande. Så kan man faktiskt rädda ett liv. Vi gör skillnad. Varje dag. 

Klicka på texten nedan, ta er tiden. Snälla. Vad är era tankar efter dessa filmer?

(46) BortTagen - YouTube

(46) Remember My Story - ReMoved Part 2 - YouTube

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

När dina steg har tystnat, finns ändå ekor kvar. När dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta, tar fram dem då och då, så kommer du för alltid att vara här ändå.
Vila i frid Baraa ❤